- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.201
akilli kizsin..ne yapacagini cok iyi bilirsin sen
kızlar ya birşey sorucam bir iki gündür yemek borusundan geliyor gibi bir yanma var boğazıma kadar
sanki ne yesem içsem kesmicek bu hissi
yanoooruuumm resmen
sizde de oluyor muu_
kızlar ya birşey sorucam bir iki gündür yemek borusundan geliyor gibi bir yanma var boğazıma kadar
sanki ne yesem içsem kesmicek bu hissi
yanoooruuumm resmen
sizde de oluyor muu_
evet oluyor bende..ama bu hafta olan bisi daha once yoktu..1-2 gun oldu gecti..arada yine olurmu bilmem...surekli su icip yangini sondurmeye calisiyordum..
Evet oluyor ve çok normalmiş, bi açıklaması vardı da aklımda dğeil şimdi..
Yoğurt geçiriyor iyi geliyor bana.
Evet oluyor ve çok normalmiş, bi açıklaması vardı da aklımda dğeil şimdi..
Yoğurt geçiriyor iyi geliyor bana.
sagol tatlim..bosver bosver kirginlik yapma..araki konu uzayip canini sikmasin..tatilde cekilmez simdi niye aramadin etmedin flanlar..en iyisimi kendini dusun kafa rahatligin icin ara..seni dusundugumden soyluyorum..uzaktan gelince aradin aramadinlar cok yorar insani bilirim...ayyy herkes cok sasiracak desene soyleyince..bi suru tebrik alicaksin...insanin cok hosuna gidiyor ya..bu h.sonu bir kac arkadasla gorustuk tebrik ettiler cok mutlu oldum.. ben etrafimda pek kimse olmadigindan hamile oldugumu hissedip simaramiyorum cogu zaman..tebrikler cok iyi geliyor insana..
kizlar malzeme alip yemek yapmaya calisicam bana sans dileyin cok korkuyorum :18:insallah basarili olurum kusmadan etmeden yemek yiyebilirim...olecem yoxa yaw..sansimi denemeye gidiyorum cav
Gecer gecer, yarin arar gene gelince sunu da pisirelim bunu da alalim diye liste vermeye devam ederim.
Ya evet bizim de kimse bilmiyor burdaki en yakin dostlarimiz da bebek istiyorlar ama olmadi daha, kizin morali cok bozuk bi de ben hamileyim demek istemedim, uzuluyorum ben de 2 ay oncesine kadar oyle kafamda kurup kurup uzuluyordum, cok iyi anliyorum onu. Tatilden donene kadar onlara da bebis verir Allah birlikte geciririz insallah hamileligi.
Ya ama ben de herkes bilsin hediyeler getirsin, tebrik etsin istiyorum, himmmm
Kolay gelsin canım, yemek yaparken midem bulanır mı diye düşünmemeye çalış, başka başka şeyler düşün yemek yaparkenİnşallah kazasız belasız hadi bakalım.
Evet teyzesi büyümüşBugün içimdeki yavru kuşuda gördüm ama sadece 3 dk. Doktor ekranı sadece 3dk. çevirdi bana, o arada elini oynattı çok hoşuma gitti Gözleri öne gelmiş artık yerlerine oturmuşlar onu farkettim.Takla atıyordu
Maşallah subhanallahBözük hareketli demek
Dün benim doktor bana ultrasonda 20-25 dk kadar gösterdi. Eşim de ilk kez bu kadar şekillenmiş halini gördü.
İkili testte erkekleri almıyorlardı, sadece hasta girebilir demişlerdi.
Bize artistlik yaptı velet, bacak bacak üstüne attı, kollarını başının altına koyuyor, elleriyle yüzünü kapatıyo...
Bir ara da hışkırık tuttu. İnternette görmüştüm, gerçeğini de gördüm
Doktor kalbini, midesini, uyluk kemiğini, kaburgalarını ve omurgasını gösterdi.
Rabbim dedim ne büyüksün...Bir minik insan....
Birkaç santim ama herşeyi var...Maşallah subhanallah...
Büyülenmemek, tövbe haşa inanmamak mümkün mü....
"Yaradan" diyoruz, işte biz bu mucizeye şahit oluyoruz kızlar gün be gün...
himm cok zor bebek isteyen birine bende soyleyemezdim acikcasi...allah onada tum isteyenlere yasatsin bu mutlulugu insallah
[sıze=2]
buldum açıklamasını.
mide asidinin mideden yemek borusuna geçmesi ve burayı tahriş etmesiyle meydana gelir. Gebeliğe bağlı genel düz kas gevşemesinin mide-yemek borusu arasındaki sfinkteri (kapağı) zayıflatması temel nedendir. özellikle gebeliğin son dönemlerinde büyüyen uterusun mideye baskı yapması da yakınmaları artırır. Yatar durumda şikayetler daha belirgin hale gelir. [/sıze][sıze=2]öneri: ilaç tedavisine geçmeden önce sizin yapabilecekleriniz, midenizi fazla doldurmamaya özen göstermek, baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak, yemekten sonra en az bir saat [ı]uzanmamak[/ı] ve yatar konumdayken başınızı ve göğüs kafesinizi mide seviyesinden yukarıda tutmak için ek yastık kullanmaktır.[/sıze]
Maşallah subhanallahBöcük hareketli demek
Dün benim doktor bana ultrasonda 20-25 dk kadar gösterdi. Eşim de ilk kez bu kadar şekillenmiş halini gördü.
Bize artistlik yaptı velet, bacak bacak üstüne attı, kollarını başının altına koyuyor, elleriyle yüzünü kapatıyo...
Bir ara da hıçkırık tuttu. İnternette görmüştüm, gerçeğini de gördüm
Maşallah subhanallahBöcük hareketli demek
Bir ara da hıçkırık tuttu. İnternette görmüştüm, gerçeğini de gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?