2012 Şubat Anneleri

Azelya’nın tickerinda şöyle yazıyor: “Just plump or pregnant? Other people are noticing and deciding whether to ask my Mommy this risky question?” (Sadece şişmanlamış mı yoksa hamile mi? Diğer insanlar artık durumu fark ediyor ve anneme bu riskli soruyu soruyorlar.)
Tam da bu haldeyim ben şu an gerçekten

Senin şafak azalmış benim 18

Ahh birde bana sor 21 günden nasıl 5e düştüğünü :))

Hehehe olsun canım ya canım sağolsun, bir arkadaş cevap verdi 50'nin altı erkek diye, ama kız benimki sanırım :)

Gunaydın canımmmmmmmmmmm
Nasılsın ?
Benim safak bugun ya da 1-2

İyiyim tatlım sen de bomba gibisin sanırım, okudum heyecanlıymışsın, ben de heyecanlandım ya, inşallah eşin gelebilirde gidersiniz

Tatlım nasılsın bebişin nasıl?
Sen şeker ölcümü icin makina siparis vermistin dimi geldi mi aletin ?

Günaydın canım benim
İyiyim çok şükür, bebişim de iyidir inşallah, bulandırmaya devam ettiğine göre kendileri
Evet ben şeker ölçümü için sipariş verdim, doktorum haftada birkaç kez git eczanede ölçtür demişti, ben de dedim sürekli eczaneye gidesiye eve alayım zaten kullanması kolay demiştin sen de, fiyatları da uygundu.
Bugün gelir sanırım, kargoya vermişlerdi.İnşallah kullanabilirim bakalım

herkesi cinsiyet heyecanı sarmış. tabi bizim evi de öyle ama ben birşey itiraf edeyim; erken diye öğrenmeye korkuyorum. 16., hatta 20. haftadan önce bazı doktorlar söylenenleri sağlıklı bulmuyorlar ya, o yüzden galiba. ya şu gebelik testleri gibi testler olsa. pembey dönerse kız, maviye dönerse erkek olsa, fena mı olurdu

günaydın canım
benim şafak daha 15

Çok zor geçiyor çok

:)) Her hafta birşey yazıyor, 3 hafta önce göğüs konusunda Pamela Anderson ile yarıştığımı söylüyordu velet
Ben de bu hafta yazdığı durumdayım.Göbeğime bakıyorlar, kimi kilo sanıyordur kimi bebek

harikaymış yaa çok iyi
bebeklermizde durumu farkında yani içerde

Canım gözün aydın.Birimi ng/ml olacak.
Birimi ne seninkinin? 1000le çarpılmış hali olabilir belki?

Thin skin is covered in fine, protective hair called lanugo: İnce derisi lanugo denilen ince, koruyucu saç kaplıdır

Lanugo: Beşici ve altıncı haftalarda fetusta görülmeye başlanan, ama çoğunlukla doğumdan önce kaybolan yumuşak saç.

Bende de bu yazıyor

14 haftalık hamileyim doğumum 11 şubatta olucakmış..artı burda ilk yazıyorum,aranızdaki konuşmaları okudukça muhabbetinizden duygulandım baya,ben günlerimi yalnız geçiriyorum malesef hayatta birtek eşim var başka kimsemiz yok 37 yaşındayım ,ilk hamileliğim 9 sene önce düşükle sonuçlanmıştı o yüzden hep korku içindeyim,15 günde bir doktor kontrolüne gidiyorum,bebğim maşallah iyi ve sağlıklı ama bu 15 günlük aralar baya bi ypratıyo beni,hep merak içindeyim

ayrıca bi akıntım var sarı bi akıntı,doktoruma söyledim fitil verdi ama bi türlü geçmedi bu konuda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz,

canım aramza hoşgeldin, artık seninde kocamannnnn bir ailen var, bizler sana destekçileriz:)
akıntılar normal diye biliyorum, kanaman olmadıkça korkmanı gerektirecek bişi yok..
umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Kıllılar yani Vay şebekler vay

Hoşgeldin canım.Allah tamamına erdirsin
Ben de gerçekten burası dışında, gerçek hayatta pek kimseyle paylaşmıyorum bu heyecanlarımı,duygularımı.Ama burası güzel bir paylaşım alanı.Seni de tatmin edecektir diye düşünüyorum.
Hem de deneyimleri,gerçek yaşanan şeyleri okumak teorileri okumaktan daha iyi geliyor insana…
Ben de akıntının büyük risk taşımadığını okumuştum.Genelde oluyor gebelerde….Koyu renk olmadığı sürece (ki o bile tedavi edildiğinde risk taşımıyormuş) korkma bence.

çok teşekkür ederim,burada gerçekten aile sıcaklığı hissettim,sizler bunu hissettirmişsiniz,inşallah sağlıkla gelir bebişim,p.tesi kontrolüm var,ben bu ikili üçlü testleri yaptırmadım,doktorum ense ölçümü yaptı çok normal dedi içimiz rahatladı o yüzden gerek duymadık,inşallah hepimiz sağlıklı güçlü bebişler dünyaya getiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…