2012 Şubat Anneleri

korkunç bi gece geçirdim. geçenki olaydan sonra sanırım psikolojim altüst oldu. rüyamda hatta kabusumda "bebeğimin kalp atışları duruyordu" ve ben deliriyordum. bu kabusu tam 3 kez gördüm. kızlar psikolojım ıyı değil napıcam ben? stetskopla karnımı dinliyorum çok derinlerden bi ses duyuyor gibiyim ama bilemiyorum

Oraya odaklanmıs durumdasın suan sen o yuzden goruyorsun o ruyaları. Kafanı dagıtacak biseyler yap. Yalnız kalmamaya calıs evde ya da calısıyosan isyerinde

Canım bilinçaltımızın oyunları bunlar bize…Evhamlarımız hiç bitmeyecek.Ama sakin olmayı elimizden geldiğince sağlamalıyız…
Seni rahatlatan şeylerle meşgul olmayı zihnini korkulardan uzaklaştırmayı denesen…Yoga filan işe yarar belki, netten bilgi alsan nasıl yapıldığına dair, evde denesen bir şeyler.
Gündüz ne düşünürsek,gece rüyamızda çünkü…

:) siteye alışmaya çalışıyorum o yüzde geç oluyo biraz yazılarım..sizede çok teşekkür ederim,bugün çok duygusal günümdeyim sanırım :) akıntı konusunda beni rahatlattığınız için teşekkür ederim :) eee yaş biraz geçgin olunca çok korkak olabiliyo insan :)

Bütün olumsuzlukları üstüne çekiyorsun ama yapma.Kötü şeyleri düşünmemeye çalış canım, onun yerine güzel güzel hayaller kur yaa.

Oraya odaklanmıs durumdasın suan sen o yuzden goruyorsun o ruyaları. Kafanı dagıtacak biseyler yap. Yalnız kalmamaya calıs evde ya da calısıyosan isyerinde

napacağımı şaşırmış haldeyim. çalışıyorum ama izinliyım şuan. evdeyım. kahverengi lekenmelerim devam edıyor valla bazen isyan edip nerden hamıle kaldım dertsız başıma dert açtım dıyorum. boyle bı duygu yok. ödum kopuyor bişey olacak dıye. her sanıye aklım bebeğimde ruyalarım, hayallerim, umutlarım, beklentılerım hep o'nun üstune kurulu...

düzelir kuşum düzelir, burda kendin gibi pipiriklileri görünce anlıyosunki bir tek sen değilsin:)
rabbim büyük dert vermesin, bu telaşlar onları daha kıymetli yapıyor bizim için...

Ben de 31 yaşındayım, korkularını anlayabiliyorum. Benim de bir düşüğüm var, sene başında. Sürekli içimde işler sarpa sararsa telaşı, endişesi var…
Ama şöyle düşünelim. Sağlıklı doğum yapan gebelerin sayısı, komplikasyon yaşayanlardan misli misli fazla.
Genel olarak işler yolunda gidiyor. Dolayısıyla doğa bizden yana, matematik bizden yana :)
İnşallah her şey yolunda gider…Allaha emanetiz :)

canım biraz daha sakin olmalısın, bu kadar ince düşünmen hem bebeğini hem seni yıpratır..
aklına kötü şeyler getirme, negatif enerjiyi üzerine çekme...
herşey rabbimin eline kalmışş..bol bol dua et

düzelir kuşum düzelir, burda kendin gibi pipiriklileri görünce anlıyosunki bir tek sen değilsin:)
rabbim büyük dert vermesin, bu telaşlar onları daha kıymetli yapıyor bizim için...

evet farkettim,arkadaşın gördüğü rüya mesela,bunlar sürekli düşünmekten kaynaklanıyor,başka şeylerle meşgul olmak lazım bazen aslında,insanın psikolojisi bozulabilir yoksa,ama bu sözüne katılıyorum öyle gitgide artıyoki kıymeti,daha anne karnında sürekli kendisyle meşgul ettirmeyi biliyolar :))

güdaydın kızlar
nasılsınız bugün

facebookta prima sayfasından form doldurmuştum dün hediye paketim geldi çok güzel şeyler var içinde muhakkak doldurmayanlara tavsiye ederim kaçırmayın :89:

canım tamda anlattığın gibi testler var zaten cinsiyet için
gebelik testinin aynısı mavi ve pembe çıkıyor
haberlerde falan çıktı görmedin mi
ilk çıktığında 95 liraydı şu an bilmiyorum ama
bi araştır istersen netten falan

güdaydın kızlar
nasılsınız bugün

facebookta prima sayfasından form doldurmuştum dün hediye paketim geldi çok güzel şeyler var içinde muhakkak doldurmayanlara tavsiye ederim kaçırmayın :89:

Bana da geldi canım o, xzgi saolsun doldurun demişti doldurmuştum, o minicik bezleri sevip sevip durdum paket geldiğinde

olamıyorum kızlar sakin olamıyorum. bundan önce kötü bir deneyim geçirdiğim için bu da böyle olacak diye ödüm kopuyor. işin garibi bundan önce bişey mi oldu evhamlarımın hemen peşine kusardım "tamam derdim bebek sağlam sorun yok belli oldu". 2 gündür midem de bulanmıyor tamam 14. haftam bıtmek uzere artık mıde bulantılarımın geçmesi lazım ama bilemıyorum. her şeyden kötü anlamlar çıkarıyorum (( offfff

Bana da geldi canım o, xzgi saolsun doldurun demişti doldurmuştum, o minicik bezleri sevip sevip durdum paket geldiğinde

benim paektte bide tupperware den 2 tane saklama kabı vardı mikrodalgayada giriyor şaşırdım normalinde pahallı ürün pil falanda çıktı içinden
seninkindede aynı şeylermi vardı

çok doğru söylüyorsun,düşük oranları çok az ,internetten baya bi araştırmıştım bende,benim düşük olan hamileliğim ikizdi,ve hiç demir kullanamamıştım,ama bu hamileleğimde 3 kutu falan demir iğnesi oldum,bu sefer güçlüyüm :)

Dogru bilgilerle mi doldurdun neler geldi ?

Yok minnak bir yalan söylüyorsun 24 haftalığım diye :) 24ten aşağısına vermiyorlar.
Paketin içindekiler;
6 adet yeni doğan bezi prima premium care.
1 adet anne oluyorum dvdsi
1 adet annelikle ilgili dergi küçük
1 numune minik diş macunu, saç bakım maskesi
1 tane dikkat bebek var yazısı araba için
2 adet duracell kalem pil
göğüs pedi ve göğüs kremi
Bebek maması saklama kabı 2 veya 3 taneydi o.

Sadece 5tl. kargo ücreti ödüyorsun.

Dogru bilgilerle mi doldurdun neler geldi ?

doğum yapacağım tarihten gerisini doğru yazdım çünkü belirli bi hamilelik haftasına ulaşmış olman gerekiyor sonra aradılar adres doğrumu diye bende dedim aslında 11. haftadayım diye önemli değil yinede gönderiyoruz hediyenizi dedi bayan telefonda
dün geldi kargo ile teslim aldım
içinde 3 adet bebek bezi
anne için meme pedleri süt doldurma poşeti
2 adet pil
2 adet tupperware saklama kapı
bayağa çok numune krem saç şampuanı bulaşık deterjanı
arabaya dikkat bebek var işareti
bi dvd hamilelikle ilgili
bide bi broşür bebek gelişimini falan anlatıyor içindede inidirim kuponları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…