- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.821
korkunç bi gece geçirdim. geçenki olaydan sonra sanırım psikolojim altüst oldu. rüyamda hatta kabusumda "bebeğimin kalp atışları duruyordu" ve ben deliriyordum. bu kabusu tam 3 kez gördüm. kızlar psikolojım ıyı değil napıcam ben? stetskopla karnımı dinliyorum çok derinlerden bi ses duyuyor gibiyim ama bilemiyorum
korkunç bi gece geçirdim. geçenki olaydan sonra sanırım psikolojim altüst oldu. rüyamda hatta kabusumda "bebeğimin kalp atışları duruyordu" ve ben deliriyordum. bu kabusu tam 3 kez gördüm. kızlar psikolojım ıyı değil napıcam ben? stetskopla karnımı dinliyorum çok derinlerden bi ses duyuyor gibiyim ama bilemiyorum
Hoşgeldin canım.Allah tamamına erdirsin
Ben de gerçekten burası dışında, gerçek hayatta pek kimseyle paylaşmıyorum bu heyecanlarımı,duygularımı.Ama burası güzel bir paylaşım alanı.Seni de tatmin edecektir diye düşünüyorum.
Hem de deneyimleri,gerçek yaşanan şeyleri okumak teorileri okumaktan daha iyi geliyor insana…
Ben de akıntının büyük risk taşımadığını okumuştum.Genelde oluyor gebelerde….Koyu renk olmadığı sürece (ki o bile tedavi edildiğinde risk taşımıyormuş) korkma bence.
Oraya odaklanmıs durumdasın suan sen o yuzden goruyorsun o ruyaları. Kafanı dagıtacak biseyler yap. Yalnız kalmamaya calıs evde ya da calısıyosan isyerinde
:) siteye alışmaya çalışıyorum o yüzde geç oluyo biraz yazılarım..sizede çok teşekkür ederim,bugün çok duygusal günümdeyim sanırım :) akıntı konusunda beni rahatlattığınız için teşekkür ederim :) eee yaş biraz geçgin olunca çok korkak olabiliyo insan :)
:) siteye alışmaya çalışıyorum o yüzde geç oluyo biraz yazılarım..sizede çok teşekkür ederim,bugün çok duygusal günümdeyim sanırım :) akıntı konusunda beni rahatlattığınız için teşekkür ederim :) eee yaş biraz geçgin olunca çok korkak olabiliyo insan :)
düzelir kuşum düzelir, burda kendin gibi pipiriklileri görünce anlıyosunki bir tek sen değilsin:)
rabbim büyük dert vermesin, bu telaşlar onları daha kıymetli yapıyor bizim için...
herkesi cinsiyet heyecanı sarmış. tabi bizim evi de öyleama ben birşey itiraf edeyim; erken diye öğrenmeye korkuyorum. 16., hatta 20. haftadan önce bazı doktorlar söylenenleri sağlıklı bulmuyorlar ya, o yüzden galiba. ya şu gebelik testleri gibi testler olsa. pembey dönerse kız, maviye dönerse erkek olsa, fena mı olurdu
güdaydın kızlar
nasılsınız bugün
facebookta prima sayfasından form doldurmuştum dün hediye paketim geldi çok güzel şeyler var içinde muhakkak doldurmayanlara tavsiye ederim kaçırmayın :89:
güdaydın kızlar
nasılsınız bugün
facebookta prima sayfasından form doldurmuştum dün hediye paketim geldi çok güzel şeyler var içinde muhakkak doldurmayanlara tavsiye ederim kaçırmayın :89:
Bana da geldi canım o, xzgi saolsun doldurun demişti doldurmuştum, o minicik bezleri sevip sevip durdum paket geldiğinde
Ben de 31 yaşındayım, korkularını anlayabiliyorum. Benim de bir düşüğüm var, sene başında. Sürekli içimde işler sarpa sararsa telaşı, endişesi var…
Ama şöyle düşünelim. Sağlıklı doğum yapan gebelerin sayısı, komplikasyon yaşayanlardan misli misli fazla.
Genel olarak işler yolunda gidiyor. Dolayısıyla doğa bizden yana, matematik bizden yana :)
İnşallah her şey yolunda gider…Allaha emanetiz :)
Dogru bilgilerle mi doldurdun neler geldi ?
Dogru bilgilerle mi doldurdun neler geldi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?