2012 Şubat Anneleri

Maşallah Maşallah topikte güzel haberler dolu. Allahım nazardan saklasın.

Esracım; çok sevindim canım, okurken gözlerim doldu, çok mutlu oldum senin adına. Hem bebişinin iyi olmasına hem senin iyi olmana hem de nihayet doktorunu bulmuş olmana. İnşaAllah bundan sonra da böyle huzurlu, sağlıklı, mutlu devam etsin gebeliğin :)

CanSea; senin de kızın oluyormuş. Bu sene kızlar azınlıkta kalmıştı iyi oldu

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun herkese.
Bunu ben de yaşıyorum hatta sormuştum kramp girenlere nerenize kramp giriyor diye…
Benim karnıma giriyor demiştim.
Bende de aynen benim_olan'daki şekilde oluyor. Sola yatarken sağa dönüyorum mesela, tak o tarafıma kramp giriyor ve içimde bir şey o tarafta askıda kalmış da çekiştiriyormuş gibi hissediyorum.
Diğer tarafa geri dönünce rahatlıyor…

Yaa bana kramp daha çok otururken giriyor, bazen sağ kasığıma bazen sol. Yatarken en rahat pozisyonum ise sırt üstü, ayaklarım dizlerden bükülü ve karnıma çekikken... Üstelik karnım da bayağı bir belirgin olmasına rağmen ayaklarımı uzattığımda da bir sıkıntı hissetmiyorum. Normal mi acaba? Çünkü hani diyorlar ya hamilelikte sırt üstü yatmayın bebeği sıkıştırırsınız diye....:44:

Ben de sırtüstü yattığımda rahat ediyorum ama yatmamaya gayret ediyorum.Uyandıkça kendime geldikçe sola dönüyorum...
Solum çürüdü resmen

Kızlar ben dün ikili test sonucumu aldım ama doktorum burada olmadığı için başka bir doktora gösterdim, sonra da kendi doktorumla telefonda konuştum. Hamdolsun bir sorun yokmuş. Ama serbest bhcg değerlerim sizlerin söylediği gibi değildi. Yani 50,1- 46,8 gibi değildi. 61216 yazıyordu. Acaba bu hastaneden hastaneye, ölçüme göre değişen birşey mi? Yani bunu 61,2 gibi mi algılamam gerek acaba? Bir de geçen Azelya sormuştu 50 nin altı kız mı erkek mi diye, ben cevap vermiştim ama, şimdi unuttum :) neydi ki acaba? :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…