- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.781
Gelebilecek durumda olsa hemen gelir zaten o da cok merak ediyo bebegimizi =)
Hele bir de doktor erkek derse ( ki erkek olduguna inanıyor zaten suan ) dunyalar onun olur valla
ilk bebeğin herhalde
allah gönlünüze göre versin inşallah
Evet canım ilk bebegimiz daha 19 yasındayım ben. Allah omur saglık verirse esim de ben de 3 tane istiyoruz
ben yarın doktora gittiğimde 10+5 oluyor...
ikili testimi yapmazlar değilmi?
kızlar sizlerdede oluyormu bilmiyorum ama ben bebeğimi bazen bi tarafımda hissediyorum..şöyleki mesela sağa dönüp yatacğım zaman şayet o taraftaysa krap giriyor ve resmen bana dönme diyor...geçen gün solumdaydı bu sabah sağda hissettim..o tarafa dönemiyorum o zaman yatarken..çok güzel bir duygu kimbilir tekmeleri anlayınca ne olacak..
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun herkese.
Bunu ben de yaşıyorum hatta sormuştum kramp girenlere nerenize kramp giriyor diye…
Benim karnıma giriyor demiştim.
Bende de aynen benim_olan'daki şekilde oluyor. Sola yatarken sağa dönüyorum mesela, tak o tarafıma kramp giriyor ve içimde bir şey o tarafta askıda kalmış da çekiştiriyormuş gibi hissediyorum.
Diğer tarafa geri dönünce rahatlıyor…
Yaa bana kramp daha çok otururken giriyor, bazen sağ kasığıma bazen sol. Yatarken en rahat pozisyonum ise sırt üstü, ayaklarım dizlerden bükülü ve karnıma çekikken... Üstelik karnım da bayağı bir belirgin olmasına rağmen ayaklarımı uzattığımda da bir sıkıntı hissetmiyorum. Normal mi acaba? Çünkü hani diyorlar ya hamilelikte sırt üstü yatmayın bebeği sıkıştırırsınız diye....:44:
Günaydın kızlar
Şafak 5 :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?