2012 Şubat Anneleri

[COLOR="#4B0082"]Limoncugum;

Esımın kardesı ıle sorunlar yasadık, o bana cok laflar soktu zamanında.
Ben hep alttan aldım, bır gun yeter artık dedım ve o gun olan oldu.
Bana kendı evımde hakaret ettı, evımden kovdu, dovmeye kalktı.
Bende evıme bır daha gelmemesını soyledım.
Ertesı gun annesının yanına gıttım, amacım olanları olabıldıgınce objektıf anlatmaktı.
Ama esımın kardesı hakkımda oyle yalanlar soylemıs kı, esımın annesı-ablası resmen evden kovdu.
Kufurler ettı, oglumu sana vermem, orası oglumun evı dıye feryat ettıler.
Esım benı destekledı ama, sınırlerım o kadar yıpranmıstı kı, gunlerce ona laf soyledım.
Oda bır gun dayanadı ve tartıstık, sonucunda ayrılmak ıstedık.
Esımın annesı kosarak geldı eve, engel olmak ıstedı.
Bende 'oglunu bana vermıyordun, al, ıstemıyorum onu' dedım ama ıkna ettıler.

Evet, esımı sevdım, hala sevıyorum.
Onunda benı sevdıgıne ınanıyorum.
Fakat benım sınırlerım cok zayıf, cabuk gerılıyorum.
Ve fark ettıgın gıbı genelde stemkar konusuyorum esıme de.
Bu onu bunaltıyor olabılır.

Esracıgım;

Ben esımle zaman gecırmek ıstıyorum, ama o benı anlamıyor.
Zaten ısten gec cıkıyor ):

aysebahar; sana ıznınle bahar demek ısterım.
Dıgerı esımın dıger kardesının adı ve oda benımle konusmuyor.
ustelık kardesının bana yaptıklarına sahıt olmasına ragmen.
Adlarını anmak dahı ıstemıyorum.

oncelıkle gecmıs olsun canım.
Rabbım sıfa versın.

Evet benım sat 18 mayıs, ınsallah beraber ogrenırız cınsıyetlerı
Ben 22,02,2012 de dogmasını ısterdım mesela

Ben esıme cok kırgınım, benı anladıgını dusunmuyorum.
Kımı zman yardımcı oluyor ama, hemen pes edıyor.
Cok gergınım...
Bakalım aksam neler olacak.

Benım cıkmam lazım artık.
Hepınıze tesekkur ederım, sayenızde daha ıyıyım.

ıyı tatıller ve kocaman opucukler sızlere ve bebıslerınıze.
[/COLOR]

Son düzenleme:

slm kızlar karnınızda ağrı oluyomuydu? böyle gerginlik ağrısı gibi bi ağrı varda bende bugün....?

slm millet nerelerdesiniz?? kaçgündür dikkat ettimde bblau yok sanki yada benmi? denk gelemedim...hala cinsiyet öğrenmedimi? merak ettim..azelya 55 senide çok merak ediyorum öğrenince bana msj atın olurmu? bende önümüzdeki hafat gidicem inş...yazarım..sabırla cinsiyet bekliyorum ki alışveriş yapayım...ahh ahhhhhh ...
canınızı sorunlarla sıkmayın..bu günler bidaha gelmez..bebeklerinizde sizinle etkileniyor..onları düşünün ve sizi mutlu eden şeylerle meşgul olun...

canım maalesef özel sektör öyle,yapacak bişey yok...kadınlar hamile kalınca direk işinden oluyor ama evde de yapacak çok güzel şeyler var...bebişine bişeyler örebilirsin,kitap okuyabilirsin,bol bol film izlersin,yeni yemek tariflerini keşfedersin,çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okursun...hamilelik döneminde evde olmak çok büyük avantaj bence,böyle düşün...iş stresinden uzaksın,doya doya zamanını bebeğin için bişeyler yaparak geçirebilirsin.kısa bi tatil olarak düşün

sağolasın canım..inşallah ..aklıma gelen herşeyi yapıyorum..nerden çıktı bu boğaz ağrısı..insan evde de hasta olurmu yaa!.((((

canım aynısı bana da olmuştu,doktor penisilin verdi,hamilelikteki en zararsız antibiyotik dedi,hatta netten araştırdım bende,öyleymiş.doktorunla bi konus,belki sana da önerebilir.

bence de tabloları çok güzel,gurbetgüzelinden rica etsek bizimkini de o şekilde yapar belkibebeklerine koyacakları isimleri de yazmışlar,süper olmuş.

canım aynısı bana da olmuştu,doktor penisilin verdi,hamilelikteki en zararsız antibiyotik dedi,hatta netten araştırdım bende,öyleymiş.doktorunla bi konus,belki sana da önerebilir.

doktorum dün telefonda konuştuğumuzda minoset verdi.hala kullanmadım korktum ama bu perşembe 2'li test sonucumu almaya gidince göstericem ,iltihap kurutucu artık ne verirse versin,,dayamılacak gibi değil çünkü!
canım sen iğneyi kullandığında kaç haftalıktın?kaç tane kullandın?

canım ben bu hafta pazaretesiden cumartesiye kullandım
penisilin iğnesi 12 oldu benim...

anladım canım.bende 12 yi bitirdim bugün.13 ün içinde olucam bu hafta..doktoruma bi söyliyim de banada yazsın ,bende istiyorum penesilinnn..:))çok da yakıyo penesilin ama neyapalım..

canım yanında da vermidon verdi ama ben minoset alıyorum..
çok başım ağrıyor nedense hamileliğimden beri...
penisilin çok yakıyor evet..
benim eşim vuruyor iğnemi...
hiç canımı yakmıyor bu yüzden sanırım...
çok mu şanslıyım ne?

kızlar biz bu gece tatile gidiyossss....hiç ümüdim yoktu hamileyim diye gidemeyiz sanıyordum.

1 hafta yokum.çok yazmayın gelince okuması zor oluyor :)

hepinize sevgiler.....

Son düzenleme:
**********Anne adaylarinin dikkatine******

Kızlar günaydınnn, öğlen oldu ama anca kalkabildim kahvaltıdan
Bu sabah yatakta yatarken sanırım bebeğimin ilk hareketini hissettim
Sanki damar atması gibiydi,göz seyirmesi gibi sağ kasığımda ama sadece 1 kere oldu..Çok tatlı bir duyguydu iyi olduğunu anladım içim rahatladı, en kısa sürede inşallah sizler de hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…