- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.141
canım doktorumun ve ailemizin eczacısı canım arkadaşımın dediğine göre parasetamol gebelikte zararlı değilmiş. Ben bebeği ilk öğrendiğimde çok hastaydım, öksürük, hapşırık, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, hafif ateş... ve doktorum parasetamol içeren bir ilaç önermişti bana. ateşin yükselirse mutlaka iç bir zararı yok demişti. bir de sterimar adında burun spreyi vermişti-ki o da deniz veya okyanus suyu olduğu için tamamen doğalmış...geçmiş olsun, umarım çabuk geçer.
çok teşekkür ederim canım.sanada geçmiş olsun.bendeki sadece boğaz iltihbı ve halsizlik.halsizlik zaten hamilelikten dolayı hep var,bide boğaz ağrısı eklenince iyice arttı.burun tıkanıklığım,öksürüğüm de yok.sabah ateşimi ölçmüştüm 36.5 normaldi yani.eşim işe gitmeden termometrenin derecesini düşürmüştü.şimdi 36.5 ta kaldı.kolum resmen omuzdan çıktı ben derecesini düşüremedim!ateşlendim farkındayım,yanıyorum ama ölçemiyorum.
allah rızası için şu termometrenin derecesi nasıl düşer,bileniniz varmı.
Dunyam80 ne ettin kız ağlattın ya beni, çok dokunduÇok güzeldi...
Azelyaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gobegimin altı sertlesmis benim SAT a gore 14+0 ım suan sadece tuvaletim geldiginde sert olurdu
Galiba artık bebegim belirginlesmeye baslıyorrrrrrrrrr
Olabilir tatlım, ama ben hiç anlamıyorum elleyince o keseyi bile bulamıyom yaniİçerde birşeyler oluyor, ağrılar felan var ama anlamıyom bişi:26:
Ama benim sert değil, sadace çiş gelince oluyor
yok zaten iltihap için vermedi.ağrımı azaltsın birde varsa ateşi düşürsün,rahatlatsın diye verdi.dün telefonda arayıp sormuştum belki bukadar kötü olduğumu düşünmemiştir.bu haftalardada antibiyotik verilirmi bilemiyorum..
Eger sırt ustu uzanma sansın varsa suan yat ve elini kasıgının ustune dogru koy hissediceksindir. Cunku bu haftalarda rahim tamamen yukarı cıkıyormus ve elle bastırıp tuttugun zaman eline yuvarlak bisey geliyormus bebegin kesesini hissediyormussun elinle..
Geçmiş olsun. Benim de baş ağrılarım var ama dayanılabilir düzeyde ,senin adına üzüldüm. Biran önce iyileşirsin inş.Doktora görünmeyi ihmal etme
İşteyim, akşama bir deneyeyim bakayım
Bayanlar az önce 2012 ocak Anneleri sayfasına girdim ve tabloya bakılırsa ordada hala cinsiyetini öğrenemeyenler var..
Ama tabloları çok hoşuma gitti..
Daha açıklayıcı..
Hangi şehirde olduklarını ve kilolarını yazmışlar..
Bence bizim ki de öyle olsa güzel olur..
Tabiki sadece benim ki bir fikir sizler bilirsiniz..
Eger sırt ustu uzanma sansın varsa suan yat ve elini kasıgının ustune dogru koy hissediceksindir. Cunku bu haftalarda rahim tamamen yukarı cıkıyormus ve elle bastırıp tuttugun zaman eline yuvarlak bisey geliyormus bebegin kesesini hissediyormussun elinle..
Bayanlar az önce 2012 ocak Anneleri sayfasına girdim ve tabloya bakılırsa ordada hala cinsiyetini öğrenemeyenler var..
Ama tabloları çok hoşuma gitti..
Daha açıklayıcı..
Hangi şehirde olduklarını ve kilolarını yazmışlar..
Bence bizim ki de öyle olsa güzel olur..
Tabiki sadece benim ki bir fikir sizler bilirsiniz..
Dene dene mutlaka
Bugun esim gec gitti ise 10 da eger 8 de kalksaydı ozele gidip ogrenicektik cinsiyetini p.tesi p.tesi diyip uyudu
Simdi turkcellden mesaj geldi 15. haftadasınız cinsel organ gelisimi tamamlandı artık kesin olarak cinsiyeti ogrenebilirsiniz diye..
Ben de esime gonderdim babası doktora goturseydi ogrenicektik cinsiyetini diye..
Onun pipisini yerim ben diye mesaj atmısO kadar emin erkek oldugundan benimki
yaaaaaaaaa denedim ama henüz bişi yok yada bulamıyorum
Azelyaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gobegimin altı sertlesmis benim SAT a gore 14+0 ım suan sadece tuvaletim geldiginde sert olurdu
Galiba artık bebegim belirginlesmeye baslıyorrrrrrrrrr
Ooooyy... ne guzel!
Bebegını hıssedınce daha bır guzel oluyor dımı?
Bende bebegımı hıssetmek ıstıyorum
Kac haftalıksın sen
12 hafta oldu.sabırsızlık mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?