2012 Şubat Anneleri

Azelyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gobegimin altı sertlesmis benim SAT a gore 14+0 ım suan sadece tuvaletim geldiginde sert olurdu
Galiba artık bebegim belirginlesmeye baslıyorrrrrrrrrr

Azelyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gobegimin altı sertlesmis benim SAT a gore 14+0 ım suan sadece tuvaletim geldiginde sert olurdu

Olabilir tatlım, ama ben hiç anlamıyorum elleyince o keseyi bile bulamıyom yani İçerde birşeyler oluyor, ağrılar felan var ama anlamıyom bişi:26:
Ama benim sert değil, sadace çiş gelince oluyor

Olabilir tatlım, ama ben hiç anlamıyorum elleyince o keseyi bile bulamıyom yani İçerde birşeyler oluyor, ağrılar felan var ama anlamıyom bişi:26:
Ama benim sert değil, sadace çiş gelince oluyor

Eger sırt ustu uzanma sansın varsa suan yat ve elini kasıgının ustune dogru koy hissediceksindir. Cunku bu haftalarda rahim tamamen yukarı cıkıyormus ve elle bastırıp tuttugun zaman eline yuvarlak bisey geliyormus bebegin kesesini hissediyormussun elinle..

Geçmiş olsun. Benim de baş ağrılarım var ama dayanılabilir düzeyde ,senin adına üzüldüm. Biran önce iyileşirsin inş.Doktora görünmeyi ihmal etme

İşteyim, akşama bir deneyeyim bakayım

Bayanlar az önce 2012 ocak Anneleri sayfasına girdim ve tabloya bakılırsa ordada hala cinsiyetini öğrenemeyenler var..
Ama tabloları çok hoşuma gitti..
Daha açıklayıcı..
Hangi şehirde olduklarını ve kilolarını yazmışlar..
Bence bizim ki de öyle olsa güzel olur..
Tabiki sadece benim ki bir fikir sizler bilirsiniz..

İşteyim, akşama bir deneyeyim bakayım

Dene dene mutlaka

Bugun esim gec gitti ise 10 da eger 8 de kalksaydı ozele gidip ogrenicektik cinsiyetini p.tesi p.tesi diyip uyudu
Simdi turkcellden mesaj geldi 15. haftadasınız cinsel organ gelisimi tamamlandı artık kesin olarak cinsiyeti ogrenebilirsiniz diye..
Ben de esime gonderdim babası doktora goturseydi ogrenicektik cinsiyetini diye..
Onun pipisini yerim ben diye mesaj atmıs O kadar emin erkek oldugundan benimki

Evet canım ben arada bir takip ediyorum kimisi daha yazdırmamıs cinsiyetlerini cogu ogrenmis cinsiyetlerini.

yaaaaaaaaa denedim ama henüz bişi yok yada bulamıyorum

Evet canım ben de çok beğenmiştim oradaki tabloyu.Ama Gurbetguzeli pek sık girmiyor maalesef

Ya sorma, dün eşimin işyerinden bayan doğum yapmış.Nesi olmuş diye sordum "oğlannn" dedi, ama öyle bir tonladı ki tamam dedim erkek istiyor bu.Ama kızı olacak :)))

Azelyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ooooyy... ne guzel!
Bebegını hıssedınce daha bır guzel oluyor dımı?
Bende bebegımı hıssetmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…