2012 Şubat Anneleri

benim de şafak 7'ydi canım ama merakımdan gidiyorum. 2li testte bebeğimin ense pilisi 1.7 olarak ölçülmüştü, ama rapor kağıdında 1.08 yazıyor. çok sinir oldum. tecrübesiz olduğum için de panik yaptım sanırım...hemn randevu aldım- neyazıkki yine başka bir doktordan-1 gibi gidicem

Kızlar doktordan geliyorum cok sinirliyim.
Millet 11 12. haftalarda opgreniyor cinsiyetini bizim doktor hanım 14+2 soylemedi. Soylemiyoruz 16. haftadan once dedi!
Cok sinirliyim suan. Esime doktora gittigimi soylemedim haberi yok. Persembe gunu baska ozele gidicem onunla. İnsallah orası soyler yoksa bir doktoru dovebilirim

Ay çok sevindim senin için
Bak kafana taktığın gibi geçmedi
Hatta müstakbel eniştede anladı sanırım bayan mükemmelin
ne derece mükemmel olduğunu

Evet, aksıne cok eglendım ben.
Bır de esımın arkadası bız eve gıttıkten sonra mesaj gondermıs.
'usta uyuyamıyorum, kabus goruyorum.
X durmadan konusuyor, arada bır benı tokatlıyor' dıye.
Gece vaktı ne kahkahalar attım.
Muhabbet esnasında arkadasım bırını tokatladıgını soylemıstı de.
Valla cok eglendım
Esıme de dedım, 'bundan sonra sızınle takılacagım' dıye

güzel anneler herkese slm...

biraz önce doktorumu aradım ikili test sonuçlarım çıkmış inanılmaz güzel 3'lü teste bile gerek yok dedi... ama asıl güzel haber bugün 16:30'da randevu aldım 4 boyutlu ultrasondan Allah nasip ederse cinsiyetini bugün öğrenicem ne olur dua edin mrk'tan uyuyamaz haldeyim

ayy canım inanmıyorum sana yaaaa...
bu doktorlar ne kadar acımasız olabiliyorlar..
sıkma canını güzelim... eşinle git özele hemen öğren çarşamba günü

Canım korkma 3ün altındaki kalınlıklar normal kabul ediliyor, topicte bir arkadaşımızınkisi de 1.7 çıkmıştı ama kimdi hatırlamıyorum..Yani ölçü 1.7 de olsa 1.8 de olsa normal.

AAAa çok üzüldüm ya, ben bile heyecan yapmıştım ( O sinirle çıkıp başka doktora giderdim ben.Görüp söylemediyse ayıp etmiş

sağlıklı olduğunu gördüysen boşver tatlım ya, gelişimi iyi mi, kalbi pıt pıtlıyor mu? bunları öğrenince ben cinsiyeti unutuyorum valla. bir haftan kalmış 16ya sabret

AAAa çok üzüldüm ya, ben bile heyecan yapmıştım ( O sinirle çıkıp başka doktora giderdim ben.Görüp söylemediyse ayıp etmiş

Aynen ben de oyle yaptım zaten canım
Burada 2 tane ozle hast. var digerine gittim o soylemiyince. Malesef orda da sigorta gecmiyormus suan sistemde sorun varmıs ve benim yanımda da para yoktu o kadar!
Ben de carsamba ya da persembe gunu gidicem esimle

sağlıklı olduğunu gördüysen boşver tatlım ya, gelişimi iyi mi, kalbi pıt pıtlıyor mu? bunları öğrenince ben cinsiyeti unutuyorum valla. bir haftan kalmış 16ya sabret

9+3 de ayakalrını oynattıgını gormustum sadece ama bugun komple hareket ediyordu ayaklarıyla karnıma vuruyordu ama ben hissedemedim tabi =)
Ellerini kaldırıp indiriyordu. Kalbini dinletmedi doktor hic dinlemedim simdiye akdar zaten.
Saglıklı gorunuyor suan kaburgalarına vs. baktım iyi gorunuyor ama 20. haftada 3 boyutluya girince anlasılır hersey suan bır sorun yok dedi.

Kızlar, bunlar gecen gun bebısıme aldıgım cıcıler.
Kırmızı yelegı ben almadım ama.
Tatıle aılemın yanına gıttıgımde ablam vermıstı.
O zaman cok umıtsızdım, 'belkıde hıc bebegım olmayacak' dıyordum.
Ama cok sukur Rabbım bu mutlulugu nasıp ettı bana.
Sımdı ınsallah hepımıze bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder.

günaydın güzel anneler iyisiniz inşallah.ben çok skılıyorum eşim 20 gundur ızınlıydı bu gun işe başladı ve nöbetçi.zaten evde çok sıkılıyordum bıde butun geceyı yalnız geçiricem.nasıl sabah edıcem ben bu gunu:85::85:

Canım korkma 3ün altındaki kalınlıklar normal kabul ediliyor, topicte bir arkadaşımızınkisi de 1.7 çıkmıştı ama kimdi hatırlamıyorum..Yani ölçü 1.7 de olsa 1.8 de olsa normal.

1.8 değil tatlım, 1.08 yazılmış.ölçülenden daha az yani. benim merak ettiğim ve cahil hissettiğim nokta şu : olasılık hesaplanırken değer mi alınıyor-1.7mm mesela, yoksa 3'ün altında olduğu için "normal" mi farzediliyor? eğer değer alınıyorsa benim olasılık yanlış çıkmış oluyor bu durumda. tüm haftasonu anlattım çevremdekilere kimse beni anlamıyorrrrrrr

Sağlıkla giysin inşallah, kırmızıyı çok beğendim

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…