- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.301
şafak 2 azelyammmm...
lütfen ilk bana özelden mesaj at:)
sanırım buna hakkım var ilk ben öğrenmeliyim
Aaa canım ben de şok oldum okuyunca, bu zamana kadar bir tane bil, piyango gibi şimdi öğren :)) Çok çok tebrik ederim, korkularını anlayabiliyorum 2 bebeğe birden bakmak zor olsa gerek, ama hayırlısı buymuş birbirleriyle oynaya oynaya büyürler artık canım, 2si de kız olsa ne güzel olur
Yok güzelim geç olmaz merak etmeŞafak 2
Tamam canım sözHele bi göstersin
Dunyam80 çabuk yaz çabuk yaz öğrendin mi
Ay çok sevindim senin için
Bak kafana taktığın gibi geçmedi
Hatta müstakbel eniştede anladı sanırım bayan mükemmelin
ne derece mükemmel olduğunu
Kızlar doktordan geliyorum cok sinirliyim.
Millet 11 12. haftalarda opgreniyor cinsiyetini bizim doktor hanım 14+2 soylemedi. Soylemiyoruz 16. haftadan once dedi!
Cok sinirliyim suan. Esime doktora gittigimi soylemedim haberi yok. Persembe gunu baska ozele gidicem onunla. İnsallah orası soyler yoksa bir doktoru dovebilirim
benim de şafak 7'ydi canım ama merakımdan gidiyorum. 2li testte bebeğimin ense pilisi 1.7 olarak ölçülmüştü, ama rapor kağıdında 1.08 yazıyor. çok sinir oldum. tecrübesiz olduğum için de panik yaptım sanırım...hemn randevu aldım- neyazıkki yine başka bir doktordan-1 gibi gidicem
Millet 11 12. haftalarda opgreniyor cinsiyetini bizim doktor hanım 14+2 soylemedi. Soylemiyoruz 16. haftadan once dedi!
Cok sinirliyim suan. Esime doktora gittigimi soylemedim haberi yok. Persembe gunu baska ozele gidicem onunla. İnsallah orası soyler yoksa bir doktoru dovebilirim
Aaa canım ben de şok oldum okuyunca, bu zamana kadar bir tane bil, piyango gibi şimdi öğren :)) Çok çok tebrik ederim, korkularını anlayabiliyorum 2 bebeğe birden bakmak zor olsa gerek, ama hayırlısı buymuş birbirleriyle oynaya oynaya büyürler artık canım, 2si de kız olsa ne güzel olur
sağol canım aynen bende hala inanamıyorum
Azelya siz resimleri nasıl yüklüyorsunuz bana da ogretir misin oyle yukliyim bebegin resmini
AAAa çok üzüldüm ya, ben bile heyecan yapmıştım( O sinirle çıkıp başka doktora giderdim ben.Görüp söylemediyse ayıp etmiş
sağlıklı olduğunu gördüysen boşver tatlım ya, gelişimi iyi mi, kalbi pıt pıtlıyor mu? bunları öğrenince ben cinsiyeti unutuyorum valla. bir haftan kalmış 16ya sabret
Canım korkma 3ün altındaki kalınlıklar normal kabul ediliyor, topicte bir arkadaşımızınkisi de 1.7 çıkmıştı ama kimdi hatırlamıyorum..Yani ölçü 1.7 de olsa 1.8 de olsa normal.
Kızlar, bunlar gecen gun bebısıme aldıgım cıcıler.
Kırmızı yelegı ben almadım ama.
Tatıle aılemın yanına gıttıgımde ablam vermıstı.
O zaman cok umıtsızdım, 'belkıde hıc bebegım olmayacak' dıyordum.
Ama cok sukur Rabbım bu mutlulugu nasıp ettı bana.
Sımdı ınsallah hepımıze bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder.
Eki Görüntüle 236815 Eki Görüntüle 236816 Eki Görüntüle 236817 Eki Görüntüle 236818
Canım cevap yazdığımız panelde resim işareti var "image" yazıyor.Ona bas "From computer" seçeneğini seç, bilgisayarından resmi bulup, eklentiyi ekle de, yükleniyor.
Kızlar, bunlar gecen gun bebısıme aldıgım cıcıler.
Kırmızı yelegı ben almadım ama.
Tatıle aılemın yanına gıttıgımde ablam vermıstı.
O zaman cok umıtsızdım, 'belkıde hıc bebegım olmayacak' dıyordum.
Ama cok sukur Rabbım bu mutlulugu nasıp ettı bana.
Sımdı ınsallah hepımıze bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder.
Eki Görüntüle 236815 Eki Görüntüle 236816 Eki Görüntüle 236817 Eki Görüntüle 236818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?