- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.321
güzel anneler herkese slm...
biraz önce doktorumu aradım ikili test sonuçlarım çıkmış inanılmaz güzel 3'lü teste bile gerek yok dedi... ama asıl güzel haber bugün 16:30'da randevu aldım 4 boyutlu ultrasondan Allah nasip ederse cinsiyetini bugün öğrenicem ne olur dua edin mrk'tan uyuyamaz haldeyim
9+3 de ayakalrını oynattıgını gormustum sadece ama bugun komple hareket ediyordu ayaklarıyla karnıma vuruyordu ama ben hissedemedim tabi =)
Ellerini kaldırıp indiriyordu. Kalbini dinletmedi doktor hic dinlemedim simdiye akdar zaten.
Saglıklı gorunuyor suan kaburgalarına vs. baktım iyi gorunuyor ama 20. haftada 3 boyutluya girince anlasılır hersey suan bır sorun yok dedi.
Kızlar, bunlar gecen gun bebısıme aldıgım cıcıler.
Kırmızı yelegı ben almadım ama.
Tatıle aılemın yanına gıttıgımde ablam vermıstı.
O zaman cok umıtsızdım, 'belkıde hıc bebegım olmayacak' dıyordum.
Ama cok sukur Rabbım bu mutlulugu nasıp ettı bana.
Sımdı ınsallah hepımıze bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder.
Eki Görüntüle 236815 Eki Görüntüle 236816 Eki Görüntüle 236817 Eki Görüntüle 236818
Evet, aksıne cok eglendım ben.
Bır de esımın arkadası bız eve gıttıkten sonra mesaj gondermıs.
'usta uyuyamıyorum, kabus goruyorum.
X durmadan konusuyor, arada bır benı tokatlıyor' dıye.
Gece vaktı ne kahkahalar attım.
Muhabbet esnasında arkadasım bırını tokatladıgını soylemıstı de.
Valla cok eglendım
Esıme de dedım, 'bundan sonra sızınle takılacagım' dıye
Aynen ben de oyle yaptım zaten canım
Burada 2 tane ozle hast. var digerine gittim o soylemiyince. Malesef orda da sigorta gecmiyormus suan sistemde sorun varmıs ve benim yanımda da para yoktu o kadar!
Ben de carsamba ya da persembe gunu gidicem esimle
Eki Görüntüle 236815 Eki Görüntüle 236816 Eki Görüntüle 236817 Eki Görüntüle 236818
Tebrık ederım canım....
Dunyam, uzme kendını.
Saglıklı oldugunu ogrendın ya, ınan bu bıle yeter.
Ben gunlerdır ıcımden atamadıgım bır endıse yasıyorum.
Su an cınsıyetınden zıyade saglıklı oldugunu ogrensem, dunyalar benım olur.
Fakat daha persembeye kadar beklemem lazım.
ınsallah sende bu hafta saglıkla ogrenırsın melegının cınsıyetını.
1.8 değil tatlım, 1.08 yazılmış.ölçülenden daha az yani. benim merak ettiğim ve cahil hissettiğim nokta şu : olasılık hesaplanırken değer mi alınıyor-1.7mm mesela, yoksa 3'ün altında olduğu için "normal" mi farzediliyor? eğer değer alınıyorsa benim olasılık yanlış çıkmış oluyor bu durumda. tüm haftasonu anlattım çevremdekilere kimse beni anlamıyorrrrrrr
günaydın güzel anneler iyisiniz inşallah.ben çok skılıyorumeşim 20 gundur ızınlıydı bu gun işe başladı ve nöbetçi.zaten evde çok sıkılıyordum bıde butun geceyı yalnız geçiricem.nasıl sabah edıcem ben bu gunu:85::85:
olmuyor bende ya of
Azelyacım bu arada senin bebiş de cinsiyet tahmini için yanıp tutuşuyor, hiç küsme göstermiyor falan diye, külliyen yalan, çocuk göstercek de izin yok herhalde "do I have a hot dog or a cheeseburger?"
Yanlış ölçmüş olabilir, 1 milim eli kaysa yanlış sonuç çıkıyor, bu CRL ölçerkende aynı.Doğru ölçmüş diyelim yani ölçü 1.08 yine normal, nasıl bebeklerimizin boyları aynı değil, arada farklar var, ense ölçümünde de farklılık olabiliyor, ama sen yeniden ölçüm yaptırdığında rahat edeceksin sanırım.Benim bildiğim ense kalınlaştıkça risk artıyor, ama dediğim gibi 3ün altındakiler riskli değil canım.Benimde pek bilgim yok, okuduklarımdan aktarıyorum.
Günaydın canım..Ben evde yalnız kalamam korkarım.Yanında kalabileceğin bir akraban yok mu?
O olmazsa artık internette vakit geçir canım çünkü tvde pek birşey yok
canım burda hiç kımsem yok merhebe demenın dışında ıkı çift laf ettığım komşum bıle yok.nasıl ınsanlar anlamıyorum komşuluk denen bişey yok burda.hepsi benden buyuk çocukları yaşındayım bı halımı hatırımı soran yok bide ben buraya gelın geldım.sok sıkılıyorum ve üzülüyorum bazende sınırden ağlıyorum.ıyıkı sız varsınız burda sızınle sohbet edıp rahatlıyorum
Oyyy annesi ne tatlı yüzü var, kocaman olmuşMaşallah..
Canım maşallah oğluşuna
Bu yıl erkek yılı
Sen canını sıkma ben sana şimdiden söyleyeyim canım cinsiyetini
BAna öyle geldi en azından canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Benim icimden de hep erkek geciyor. Herkes de erkek diyordu cevremdekilerin.
Ama erkek erken gosterir diye gittim doktora soylemiyoruz dedi sinir oldum
canını sıkma canım
az kaldı bak 2 gün sonra yeniden gideceksin bak
karnın mı çıktı seninde
popon değil değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?