2012 Şubat Anneleri

Tebrık ederım canım....

Dunyam, uzme kendını.
Saglıklı oldugunu ogrendın ya, ınan bu bıle yeter.
Ben gunlerdır ıcımden atamadıgım bır endıse yasıyorum.
Su an cınsıyetınden zıyade saglıklı oldugunu ogrensem, dunyalar benım olur.
Fakat daha persembeye kadar beklemem lazım.
ınsallah sende bu hafta saglıkla ogrenırsın melegının cınsıyetını.

oh bak çok şükür, ne güzel işte. sen bunun için sevin, cinsiyet için üzülme. nasılsa öğreneceksin...en yakın zamanda hissedersin inşallah

canım ya hepsi çok güzel hayırlı olsun.güle güle gıydır bebişine

Kız çok güldüm valla
Sağol emi sayende valla
Senin randevun ne zaman
Benim 23 dü..
Az önce 19 üna almışlar
4 gün önceden göreceğim minnak kuzumu

Canım aslında bellidir cinsiyeti
Saçma sapan şey yapıyorlar
Onlarda öyle mi tatmin oluyor ne

bayanlar su baby sling tasıyıcı hakkında ne dusunuyorsun , ben yeni dogan olarak ondan almayı dusunuyorum, portbebe ve su hem arac hem tasıma koltugu gıbı bırsey var onlarla cok zor

çok güzeller tatlım, hepsine bayıldım. sağlıkla giydir inşallah. o sondakini eşim görmesin, hırsızlığa gelir evinize

cumartesi haliç hospitala gittim bende

Yanlış ölçmüş olabilir, 1 milim eli kaysa yanlış sonuç çıkıyor, bu CRL ölçerkende aynı.Doğru ölçmüş diyelim yani ölçü 1.08 yine normal, nasıl bebeklerimizin boyları aynı değil, arada farklar var, ense ölçümünde de farklılık olabiliyor, ama sen yeniden ölçüm yaptırdığında rahat edeceksin sanırım.Benim bildiğim ense kalınlaştıkça risk artıyor, ama dediğim gibi 3ün altındakiler riskli değil canım.Benimde pek bilgim yok, okuduklarımdan aktarıyorum.

Günaydın canım..Ben evde yalnız kalamam korkarım.Yanında kalabileceğin bir akraban yok mu?
O olmazsa artık internette vakit geçir canım çünkü tvde pek birşey yok

Azelyacım bu arada senin bebiş de cinsiyet tahmini için yanıp tutuşuyor, hiç küsme göstermiyor falan diye, külliyen yalan, çocuk göstercek de izin yok herhalde "do I have a hot dog or a cheeseburger?"

Azelyacım bu arada senin bebiş de cinsiyet tahmini için yanıp tutuşuyor, hiç küsme göstermiyor falan diye, külliyen yalan, çocuk göstercek de izin yok herhalde "do I have a hot dog or a cheeseburger?"

Ay evet okudum canım, hot dog mu cheeseburger mi merak ediyor çocukceğizım Annemin hiç ümidi yokmuş, bana çektiyse hiç göstermezmiş

Oyyy annesi ne tatlı yüzü var, kocaman olmuş Maşallah..

BAyıldım bayıldım eleferam
İnan hepsi çok şeker
senin kızına da çok yakışacak bence

Canım maşallah oğluşuna
Bu yıl erkek yılı
Sen canını sıkma ben sana şimdiden söyleyeyim canım cinsiyetini

BAna öyle geldi en azından canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

canım burda hiç kımsem yok merhebe demenın dışında ıkı çift laf ettığım komşum bıle yok.nasıl ınsanlar anlamıyorum komşuluk denen bişey yok burda.hepsi benden buyuk çocukları yaşındayım bı halımı hatırımı soran yok bide ben buraya gelın geldım.sok sıkılıyorum ve üzülüyorum bazende sınırden ağlıyorum.ıyıkı sız varsınız burda sızınle sohbet edıp rahatlıyorum

Canım ya, örgü biliyorsan örgüye başlasana, ya da onun gibi bir el uğraşı bulsan akşam için, bi yandan tv biryandan örgü nasıl geçtiğini anlamazdın.

Benim icimden de hep erkek geciyor. Herkes de erkek diyordu cevremdekilerin.
Ama erkek erken gosterir diye gittim doktora soylemiyoruz dedi sinir oldum

Benim icimden de hep erkek geciyor. Herkes de erkek diyordu cevremdekilerin.
Ama erkek erken gosterir diye gittim doktora soylemiyoruz dedi sinir oldum

canını sıkma canım
az kaldı bak 2 gün sonra yeniden gideceksin bak
karnın mı çıktı seninde
popon değil değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…