2012 Şubat Anneleri

Selamlar kızlar herkese iyi haftalar...
Pazartesi sendromlarındayım benn :44:
benim_olan'cım evet son günler sık sık giremiyorum foruma.Hafta sonu da hiç giremedim.Ne çok yazmışsınız takip edemedim valla
Benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli olmadı.23 Ağustosta Allah izin verirse randevum, o gün söyleyeceğim dedi doktorum.
Söylerse 16+4'te öğrenmiş olacağım...

Bu arada Azelya'yı okudum da bebeğinin ,ilk hareketini hissettiğini yazmış.Ben de dün gece birşey hissettim.Hatta aaa ilk hareketi bu dedim, ama şimdi rüyamıydı gerçek miydi ayırtedemiyorum...:26:

Bu arada bulantıları olup da geçen var mı kızlar,tamamen kesilen? Benm azaldı fakat kesilmedi, halen bulanıyor...14+3'üz. Geçmezmiydi bu vakte?

[QUOTE=aZeLYa55;20411200]Ay ordan belli oluyor mu, benim karnımda çıktı popomda genişledi :26:[/QUOTE]

evet canım kocakarı işi

Benim göbegim kızken de vardı zaten ama simdi daha bi fazla cıkıyo yemek yedikten sonra. Sanki cok yemisim de patlıycakmısım gibi geriliyo karnım

erkek o erkek annesi
O zaman ikiz biri kız biri erkek

gül gül öldüm

Rica etsem biri benim yerime mesaj atabilir mi?

istanbul yaş 26
ilk bebek
sat 20 mayıs
tahmini d. t. : 24 şubat

mesajını gönderdim gurbete canım

merhaba canım bende de var bulantı ama geçer canım bir haftan kalmış

[QUOTE=aZeLYa55;20411200]Ay ordan belli oluyor mu, benim karnımda çıktı popomda genişledi :26:[/QUOTE]

evet canım kocakarı işi

Benim göbegim kızken de vardı zaten ama simdi daha bi fazla cıkıyo yemek yedikten sonra. Sanki cok yemisim de patlıycakmısım gibi geriliyo karnım

erkek o erkek annesi
O zaman ikiz biri kız biri erkek

gül gül öldüm

Rica etsem biri benim yerime mesaj atabilir mi?

istanbul yaş 26
ilk bebek
sat 20 mayıs
tahmini d. t. : 24 şubat

mesajını gönderdim gurbete canım

merhaba canım bende de var bulantı ama geçer canım bir haftan kalmış

güncellemeler yapilmistir.....

Sağlıkla giysin inşallah, kırmızıyı çok beğendim
Cok tesekkur ederım canım.
Daha guzellerı senın kızının olsun ınsalllah.

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inş.
Amın canım, sağol.

canım ya hepsi çok güzel hayırlı olsun.güle güle gıydır bebişine

Cok sagol canım benım.
ınsallah saglıkla gelır bebıslerımız de, aldıklarımızı mutlulukla gıydırırız.

çok güzeller tatlım, hepsine bayıldım. sağlıkla giydir inşallah. o sondakini eşim görmesin, hırsızlığa gelir evinize

Cok tesekkur ederım
Lcw den aldım canım ben bunları.
Bır bak ıstersen, ınsallah daha guzellerını sen bebısıne alırsın.

cumartesi haliç hospitala gittim bende

Bende persembe gıdecegım, bakalım doktorumuz bıze guzel haberler verecek mı?
Sen hangı doktora gıttın?

Harıka!
Yuzu, burnu herseyı bellı.
Off ya sızın bebıslerın foto.sunu gordukce daha bır sabırsızlanıyorum.

BAyıldım bayıldım eleferam
İnan hepsi çok şeker
senin kızına da çok yakışacak bence

Cok tesekkur ederım canım benım.
ınsallah kızım olur da, gonul rahatlıgı ıle gıyındırırım cıcılerını

canimmmm cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..hepimizin hamileligi saglikli, mutlu, huzurlu gecsin insallah bizimkide degismezde kiz olacaak teyzesi seninkinide cok merak ediyorum ben...sen baktirmistin dimi 2 li teste?

Teyzesi yesin onuuuu :) ugüne kadar cinsiyetini hiç merak etmiyordum açıkçası. Ama her gören "erkek bu" yorumu yapıp, annem de ben sana hamileyken karnım sipsivriydi deyince şuanda acaip merak etmeye başladım. Sürpriz yapabilir yani minişimiz :))

Bence çok güzel bir haber bu. Allahım sana da bebeklerine de sağlık versin. İnşallah sorunusz sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin ve sonrasında da kolayca büyütürsün meleklerini :)

:) Benim bulantılar 6. haftada başlamıştı ve halen devam ediyor ve bana nedense hiç geçecek gibi gelmiyorlar. O yüzden bunun bile keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Sabahları öğürünce: bana günaydın mı diyorsun kuzum diyorum :) naaapiiim başka türlü çok sıkıcı :)

Gurbetgüzeli, nasılsın? Söylenir mi bilmiyorum ama hafta sonu sana ve bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarıma dua ettim Allah kabul ederse... Kendine çok iyi bak lütfen...

Arkadaşlar 3 ay bittikten sonra sağlık ocaklarına gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyormuş..
Aşılar için ve 4 aydan sonra ultrasyondanda bakılıyormuş..
Ben bugün gittim kaydımı yaptırdım, sizlerinde bilgisi olsun istedim, bilmeyen arkadaşlar için..

Bu arada elefera güzel bir hasta sonu geçirdiğin için senin adına sevindim cnm..

Ben hala yaptırmadım sağlık ocağına kayıt, onun için izin almam gerekiyor, elim ermedi bi türlü...
İnşallah 23 ağustosta doktora gitmek için izin aldığımda onu da aradan çıkarabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…