- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.621
Kızlar bizim cinsiyet artık 1 ay sonraya kaldı,çünkü bugün doktor 1 ay sonra gel dedi.Off ya daha koskoca günler var önümde,gerçi zaman geçiyo ama işte çok merak ediyorum ben bebişimin cinsiyetini)
sağolasın canımmm...doğru her hamile farklı tepki veriyo. Bizimkisi fal misali ya tutarsa :)
Senin bebişin de cinsiyeti hayırlı olsun :)
kaç haftalık ki bir ay sonraya kaldı.ben dayanamazdım meraktan öldüm benimkini öğrenene kadar
herkese iyi geceler..ben yatıyorum annecikler..sahura kalkıp mama hazırlıyorum eşime..
Canım 13 haftalık şu an,doktora sordum ama daha belli olmaz dedi,bugün de 1 ay sonra gel dedi.
Canım 13 haftalık şu an,doktora sordum ama daha belli olmaz dedi,bugün de 1 ay sonra gel dedi.
herkese iyi geceler..ben yatıyorum annecikler..sahura kalkıp mama hazırlıyorum eşime..
bende çok merak ediyorum ama,dediğin gibi 13 haftalığım,doktor şimdiden belli olmazder diye 16.haftayı bekliyorum.
Bütün annelere ve güzel bebişlerine iyi geceler.
ben şanslıydım 12 haftalıkken öğrendim yüzde 2 yanılma payı var dedi.ama kimisi 5 aylık olsada göstermeye biliyormuş.ama 4. ayın içinde belli oluyor diye biliyorum
İkili testini falan yaptırdın mı canım?
evet canım ya eşim nöbetçi bu gece yalnızımbende oturdum balkona elişi yapıyorum.bıde sızlerı beklıyorum
vallaa dünyam var yaaaa bblau görümceleri aradan cıkarsınn bende kocanla kocamınn kafasını birbirinee sürtüppp ates cıkarcemm azz kaldııkafasına kafasınaa patlatıvecemm bende kocamla kavgalyımm odunlukta sınır tanımıyo.. bana dedi ki yemegi dısarda yiyelimm. bende ii ama aynı yere gitmeyelim yine dedim. oraya gidelim dedi ya baska bi yere gidelim hava alayım dedim orda alırsın ne olcak ben seviorum orayı dedii. alırım mahale havası dedim. sonra o zaman sahile cay içmeye inelim dedim. bakarız dedi. ama söz vermiştin dedimm taa ramazandan önce. ii ablamlarıda alır gideriz aksam dedi. ne ablası yaa sen benle vakit geciremiomusun dedim. ne alakası var dedi. niee ablanları alıyoruz dedim. e biz gitsek oturcagımızz yarım saat en fazla 45 dk dedi. eskiden böyle demiodun dedim. eskidende böyleydi napcaz 2 kişi dedi. daha 9 aylık evliyizz ama sen benle vakit geciremiosun dedim.. amaaann gerdin beni bi anda die söylenmeye basladıı kapatıyorum dedim kapattım telefonu. 2 dk sonra aradıı aksam dısarda yemicez haberin olsun dedi. ii dedim kapatım. 8 de aradım yemegi yapıp gelmiosun heralde dedim.. gelmiorum bende tam seni arıcaktım dedi. bana nie yemek yaptırdın o zman ara söyle gelmicem die dedimm. hala da gelmedii..beni cezalandırdı kendince ben ablasını istemedim laf ettim die beni cıkarmadı kendi dısarda yedi yemegini eve de gelmio.. 1 aydırr her aksam görümcemler ve kayınvalidemleyim cenazeden ötürü.. ondan öncede gündüzleri sıkıntıdan görüsüosuk. yarın aksam da bize yemege cagırdım yanii. bu gece kayınvalidem yokk ,,sahile gidelim dedim onada ablamı alalım dedi.. cokk kötüyümm yaaaaa cooookkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
İyi akşamlar arkadaslar kaç gündür giremiyordum foruma
Bebisinin cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz Aydın darısı
Belli olmayanların basına
Bugün öğleden beri carpintim var kalbim pir pir ediyo yatsamda
Kalksamda otursamda aynı yemek yiyince artıyor sanki
İçinizde böyle bir problem yaşayan var mı çok korkuyorum
İnşallah kötü birsey yoktur yarın doktorumu arayıp sorsam
İyi olacak
ben ekşi çok ıstedım tatlım ve durmaksızında devam edıyosu anda yıyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?