2012 Şubat Anneleri

25 yaşımda evlendim ve yaklaşık 10 aylık evliyken hamile kaldım..
şimdi 26 yaşındayım ama hiç öyle iki sene yapmayalım felan diye düşünmedim..
Ki ben evlendiğimi daha idrak edememiştim..
çünkü çocuk olmadan evlilik tam olmuyor sanki..
bana göre flört ediyormuşsun gibi aynı evi paylaştığın bir arkadaşınmışsın gibi geliyordu hep..
Genç anne olmakta başkadır heralde..
İlerde kardeş gibi olursun ne güzel..
Amannn Rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Ben ilk sen mecburiyetten yapmadım çünkü borçlarımız çoktu, onları ödedik ve korunduk.Kendini hazır hissetme olayı vardır ya hani ben hazır hissedemedim o 2 sene..Hep hayalimdi çünkü eşimle böyle sarmaş dolaş filmler izlemek, sevgili gibi takılmak ama akşamda beraber uyumak.
Dediğim gibi çocuk meselesi kendini hazır hissetmekle alakalı bence, biyolojik saati gelen doğuruyor

azelyaa ben erkek diyorumm

Aman yarabbi okuyunca içim hopladı birden, ay sanırım içten içten çok istiyorum ben kız olmasını

Kızlar aranızda turkcell in bebegimi beklerken paketine uye olan var mı?
Bana hep mesaj geliyor ve cogu da dogru cıkıyor gelen mesajların.

Ben de tam 30 yaşındayken istemeye başladım, doğum günümden birkaç gün sonra filan ama hemen olmadı.Ben bugün isteyeceğim yarın olacak sanan gözü kapalılardandım...
3 ay sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.
4 ay sonra bu bebeğime hamile kaldım Rabbim ömür versin inşallah....

dünyammm.
sen annenle görüştünmüüü

canım kızma ama ben de erkek diyorum. senin gibi içten sürekli kız istiyrdum, yine de en başından biliyordum erkek olduğunu...Allah kalbine göre versin

Ben aslında tam olarak hiç hazır hissetmedim, benim eşim karar verdi, biraz da tesadüf oldu bir anda iyi hadi o zaman deyiverdik...
Aslına bakarsan da yaşımı haricinde hiç keşkem yok bu konuda, benim için doğru zaman buydu bence.
Aklımda şunu da yapsaydım dediğim pek birşey kalmadı.

canım kızma ama ben de erkek diyorum. senin gibi içten sürekli kız istiyrdum, yine de en başından biliyordum erkek olduğunu...Allah kalbine göre versin

Ay tatlım niye kızayım :) Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.Oğlum olursa da onun da güzelliği ayrı..Siz yapın zaten tahminlerinizi bakalım kimler bilecek

Ay tatlım niye kızayım :) Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.Oğlum olursa da onun da güzelliği ayrı..Siz yapın zaten tahminlerinizi bakalım kimler bilecek

Bende kız diyorum nedense..

Ama görünüre bakılırsa Üç kıza bir erkek düşüyor diye diye 2012 senesi erkek senesi olcak heralde

Kızlar ağzınız bal yesin.
İnşallah. Gidip de sağlıklı haberler alırsam, bir de cinsiyet söylerse, bana çifte süpriz olur...
Midem de hafiften bulanmaya başladı.Rabbimin izniyle iyiyiz inşallah ya.

canım güzel haberlerini bekliyoruz. bak az kaldı. 2 saat sonra bebişini görüceksin inşallah. ayyy ne güzel. habersiz bırakma emi? kal sağlıcakla

kzıım kaçırmışım bi daha anlat:)

Anlatıyım o zaman kızlar

İlk gittim kapıyı o actı bir gulustuk sonra iceri girdim sarıldık o sinirlendi aglamaya basladı. Aman aglama beni de aglatıcaksın yoksa dedim.
Sonra arada laf sokmalar basladı Hemen hamile kaldım diye kızdı. Yok her sene dogurursun 1 tane falan diye laf soktu.
Ben kapandım diye kızdı.. Kendi istegimle kapandıgımı dusunmuyor malesef. Ama ALLAH icin kapandım yani.
Neyse sonra arada gene laf soka soka bisey yokmus gibi oturduk yemek yedik ictik.
simdi de musait oldukca arıyor babamdan gizli ya da ben arıyorum. Babam daha bilmiyor annemle konustugumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…