- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.741
28 yaşında evlenip 2.5 sene çocuk istememek gayet normal geliyor bana..Eşinle bebek olduktan sonra eskisi gibi paylaşımlarda bulunamıyorsun mesela bir film izleyeceksin çoğu zaman yarım kalabiliyor, bu en basit örnek, 2 sene birbirinize doymanız bence gayet güzel.Ben 25te evlendim, 2 sene sonra hamile kaldım çok şükür, 28de evlenseydim bebeği yine 30da yapardım :)) Ben Allah izin verirse 2.yi de istiyorum.
bana da 3lü yapmayacağız dediler...her doktorun görüşü farklı bu konuda...
25 yaşımda evlendim ve yaklaşık 10 aylık evliyken hamile kaldım..
şimdi 26 yaşındayım ama hiç öyle iki sene yapmayalım felan diye düşünmedim..
Ki ben evlendiğimi daha idrak edememiştim..
çünkü çocuk olmadan evlilik tam olmuyor sanki..
bana göre flört ediyormuşsun gibi aynı evi paylaştığın bir arkadaşınmışsın gibi geliyordu hep..
Genç anne olmakta başkadır heralde..
İlerde kardeş gibi olursun ne güzel..
Amannn Rabbim herşeyin hayırlısını versin..
azelyaa ben erkek diyorumm
Bana da yapacağız dediler. 23ündeki randevumda ayarlayacak ve sanırım 24ünde testi yapacağız nasipse.
28 yaşında evlenip 2.5 sene çocuk istememek gayet normal geliyor bana..Eşinle bebek olduktan sonra eskisi gibi paylaşımlarda bulunamıyorsun mesela bir film izleyeceksin çoğu zaman yarım kalabiliyor, bu en basit örnek, 2 sene birbirinize doymanız bence gayet güzel.Ben 25te evlendim, 2 sene sonra hamile kaldım çok şükür, 28de evlenseydim bebeği yine 30da yapardım :)) Ben Allah izin verirse 2.yi de istiyorum.
Yok ben 2 ser yas istiyorum kayınvalidem de hayattayken hazır onunla oturuyorken birlikte buyutelim istiyorum sonra cok zorlanırım.
Hem aralarında fazla yas farkı olmazsa kıskanclık falan yapmazlar onu seviyosun beni sevmiyosun gibilerine fazla anlamazlar bisey (=
dünyammm.
sen annenle görüştünmüüü
Ben ilk sen mecburiyetten yapmadım çünkü borçlarımız çoktu, onları ödedik ve korunduk.Kendini hazır hissetme olayı vardır ya hani ben hazır hissedemedim o 2 sene..Hep hayalimdi çünkü eşimle böyle sarmaş dolaş filmler izlemek, sevgili gibi takılmak ama akşamda beraber uyumak.
Dediğim gibi çocuk meselesi kendini hazır hissetmekle alakalı bence, biyolojik saati gelen doğuruyor
Aman yarabbi okuyunca içim hopladı birden, ay sanırım içten içten çok istiyorum ben kız olmasını
Ben tam 29 yasımda evlendım.
Ve gecen seneye kadar hıc bebek ıstemedım.
Gecen sene bır anda karar verdım, sonra da melegım beklettı benı.
Neysekı cok bekletmedı yavrum.
Azelya haklı aslında, hemen cocuk yapsaydık, bu kezde esımızle vakıt gecıremedıgımıze yanacaktık.
Evlılıgımın ılk yılında cok fazla keskem olmustu.
Neysekı gectıgımız yıl bır cogunu telafı ettık.
Artık ıyı yanından bakmak gerek hayata.
ınsallah yavrularımız sagsalım gelır annelerıne de, daha fazla uzulmeyız.
canım kızma ama ben de erkek diyorum. senin gibi içten sürekli kız istiyrdum, yine de en başından biliyordum erkek olduğunu...Allah kalbine göre versin
4 gun oldu kız goruseli annemle o gun yazdım hemen
Ay tatlım niye kızayım :) Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.Oğlum olursa da onun da güzelliği ayrı..Siz yapın zaten tahminlerinizi bakalım kimler bilecek
4 gun oldu kız goruseli annemle o gun yazdım hemen
Kızlar aranızda turkcell in bebegimi beklerken paketine uye olan var mı?
Bana hep mesaj geliyor ve cogu da dogru cıkıyor gelen mesajların.
Ay tatlım niye kızayım :) Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.Oğlum olursa da onun da güzelliği ayrı..Siz yapın zaten tahminlerinizi bakalım kimler bilecek
Kızlar ağzınız bal yesin.
İnşallah. Gidip de sağlıklı haberler alırsam, bir de cinsiyet söylerse, bana çifte süpriz olur...
Midem de hafiften bulanmaya başladı.Rabbimin izniyle iyiyiz inşallah ya.
Banada geliyor..
Arkadaşlar ve ablam dalga geçiyor benle :)
kzıım kaçırmışım bi daha anlat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?