- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.761
canım güzel haberlerini bekliyoruz. bak az kaldı. 2 saat sonra bebişini görüceksin inşallah. ayyy ne güzel. habersiz bırakma emi? kal sağlıcakla
Anlatıyım o zaman kızlar
İlk gittim kapıyı o actı bir gulustuk sonra iceri girdim sarıldık o sinirlendi aglamaya basladı. Aman aglama beni de aglatıcaksın yoksa dedim.
Sonra arada laf sokmalar basladıHemen hamile kaldım diye kızdı. Yok her sene dogurursun 1 tane falan diye laf soktu.
Ben kapandım diye kızdı.. Kendi istegimle kapandıgımı dusunmuyor malesef. Ama ALLAH icin kapandım yani.
Neyse sonra arada gene laf soka soka bisey yokmus gibi oturduk yemek yedik ictik.
simdi de musait oldukca arıyor babamdan gizli ya da ben arıyorum. Babam daha bilmiyor annemle konustugumuzu
Ben aslında tam olarak hiç hazır hissetmedim, benim eşim karar verdi, biraz da tesadüf oldu bir anda iyi hadi o zaman deyiverdik...
Aslına bakarsan da yaşımı haricinde hiç keşkem yok bu konuda, benim için doğru zaman buydu bence.
Aklımda şunu da yapsaydım dediğim pek birşey kalmadı.
Çok sevindim canım...İlk başta bile bu kadar bir ilerleme olduysa yakın zamanda daha da ısınır aranız...
Maşallah...
Ben hala zaman zaman kendımı hazır hıssetmıyorum.
ısın kotusu esım de bunu fark edıyor ve cok kızıyor bana
Oysa olmuyor dıye ne cok uzulmustum.
Bende yasım ıcın keske dıyorum sadece.
Ama artık gectı, yapacak bırsey yok.
Evet canım eskisi gibi telefonda konusuyoruz artık. Gene gitmek istiyorum anneme ama esim yuzunden gidemiyorum bir turlu ayarlayamadı islerini goturemiyo beni
Uzak mısınız annenlerle canım?
OTurdugumuz yer onların evine ters dusuyor 2 vesayitle gidiliyor. Ve sadec egece gidebilirim babam iste oldugu icin malesef gidemiyorum.. :/
Kızlar bana yardım edin.. Esim yarın sabah gidelim doktora dedi ve benim icimi korku sardı..
Ya gittigim hastaneye gidelim derse nasıl ikna edicem onu diger hastaneye gitmeye? Eger gittigimi ogrenirse oraya cok kızar bana :26:
Gittiğin hastaneden daha yakın bir hastane varsa, burası daha yakın diye ikna edebilirsin.Olmadı kadınlar kulübünden bir arkadaş şu hastaneye gitmiş cinsiyeti 12 haftalıkken öğrenmiş biz de oraya gidelim mi dersin.
Kızlar bana yardım edin.. Esim yarın sabah gidelim doktora dedi ve benim icimi korku sardı..
Ya gittigim hastaneye gidelim derse nasıl ikna edicem onu diger hastaneye gitmeye? Eger gittigimi ogrenirse oraya cok kızar bana :26:
Görümcenin o hastaneyi önermediğini diğerini önerdiğini söyle. Aksini düşünmez bile
Benim gittigim hastane esime daha yakın isten gelcegi icin. Kadınlar klübü dersem zaten gecen gun kızdı nerden biliyosun kadın olduklarını falan konusuyosun diye bir de onu dersem kızar. Aaaaa sey desem gorumcem 4 aylıkken gitmis gostermiyo demis soylememis doktor. Diger hastanede esimin teyzesinin gelini gitmis gostermiyo diye meyvesuyu icirip tekrar almıslar ultrasona. Onu soyliyim acaba ikna olur mu? Gorumcem de dun gittigim hastaneye gidin diyodu bana. İnsallah bugun gorumcemi gormeyiz de esime de soylemez oraya gidin diye..
Kör kepçe ya hastaneye de mi karıştı
Diğerini tavsiye ettiğini söyle, ortaya çıkarsa da yanlış anlamışım yada karıştırmışım dersin
Evet hastaneye de karıstı valla..
Dur bakalım aksam gelsin de esim bi konusalım bakalım. İnsallah ikna ederim yoksa valla yarın bittigimin resmidir
Demek bu duygular çok kişi tarafından hissediliyor.
Ben de aynıyım canım....
Aynı hisler...
Ben de olmuyor diye çok yıpratmıştım kendimi zamanında. Şimdi bakıyorum da aslında 7 ayda 2 gebelik.Hiç de fena olmayan bir durum.
Ama o anları yaşarken çok yıprandım.
Daha sonra ise doğru zaman mı diye sorguladığım da oldu...
Sanırım içinde bulunulan ruh durumu ve şartlarla da alakalı...
Biraz üzülüyorsun başka şeye hemen hayatı sorgulamaya başlıyorsun...
OTurdugumuz yer onların evine ters dusuyor 2 vesayitle gidiliyor. Ve sadec egece gidebilirim babam iste oldugu icin malesef gidemiyorum.. :/
canım ne kadar doğru söylemiş olurm bılmıyorum ama aynı hastanede farklı doktora görünsen.yada gıtmemek için bı bahane bulsan.olurmu acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?