- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.781
O da geldi aklıma ama eger bu kadın soylemediyse digerleri de soylemez diye dusunuyorum riske atmak istemedim kendimi o yuzden..
O da geldi aklıma ama eger bu kadın soylemediyse digerleri de soylemez diye dusunuyorum riske atmak istemedim kendimi o yuzden..
Eğer aynı hastaneye gidersen (özeldi diye hatırlıyorum) bugün muayene ücreti ödemeyeceksin.
Ordan da kıllanmasın eşin? Onu da ayarla da vezne de şok olma.
Tabıı kı cok ıyı.
Senın yerınde olsam hıc endıse etmezdım.
Ama ben d.k. hapı kullanmıstım, bıraktıktan hemen sonra olacak dıye bekledım.
Tam bır yıl sonra hamıle kaldım, galıba normaldı bu.
Ama ıste hayatın her evresınde bır sekılde endıselerımız oluyor.
Rabbım daha buyuk endıseler yasatmasın.
Kızlar ben çıkıyorum.Dua edin bana....
Allah yardımcın olsun cnm bende yrn gidicem bakalım.....
Eğer aynı hastaneye gidersen (özeldi diye hatırlıyorum) bugün muayene ücreti ödemeyeceksin.
Ordan da kıllanmasın eşin? Onu da ayarla da vezne de şok olma.
Evet ozel hast. Ama bana hic oyle bisey soylenmedi hastanede eger 10 gun icinde tekrar muayene olursa nız odemiyceksiniz falan gibi.
Kızlar anlayacagınız tek sansım diger hastaneye gitmeye ikna etmek..
skyup; Cinsiyetini ogrenmesek bile esimin onu icimde gormesini, elini ayagını kafasını vucudugu hareket ettirdigini gormesini cok istiyorum.
Esim calıstıgı icin kendini ayarlıyamıyor ve yarın gidicez dediginde cok sevindim.. Bu sansı kacıramam yani.
anladım canım.inşallah istediğin gibi sonuçlanır.
Benim o ara bir sürü arkadaşım doğum yaptı, hamile kaldı vs. sanırım ben de bir yoksunluk hissi oluştu.
Doğru birşey değil ama yetersiz hissettim kendimi.
Düşükten sonra adet düzenim de bozulunca hepten korku bastı beni...Ama zamanı var diyenler doğru söylemiş sanırım....
Stres yapınca da olacaksa da olmuyor.
Hamile kalınca bir ara boşluğa bile düştüm biliyomusun...Durmadan hesap kitap, çalışma ile geçen hummalı,araştırmalı günler sonunda "ne oldu bitti mi şimdi" filan oldum bi ara
Aksam esim geldiginde onunla konusurum. Size haber veririm sonucu.
Azelya sanırım ikimiz de yarın gidicez bebislerimizi gormeye insallah bana da bu doktor soyler de ogrenirim bu sefer Yoksa kadına saldırabilirim orda
İkili test yaptıran bayanlar benimde yarın testim, kan testide yapılıyor ya, aç tok farkediyormu? bana dr bişey söylemedi ama
İkili test yaptıran bayanlar benimde yarın testim, kan testide yapılıyor ya, aç tok farkediyormu? bana dr bişey söylemedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?