2012 Şubat Anneleri

O da geldi aklıma ama eger bu kadın soylemediyse digerleri de soylemez diye dusunuyorum riske atmak istemedim kendimi o yuzden..

ya canım zaten 16 hafta olmadan kesın birşey söylemıyolar kı.gıtmesende ıkna etsen eşini.bıraz daha sabredeleım kesın sonuç alalım gıdıp boşuna gerı dönmeyelım desen.olmazmı?

Benim o ara bir sürü arkadaşım doğum yaptı, hamile kaldı vs. sanırım ben de bir yoksunluk hissi oluştu.
Doğru birşey değil ama yetersiz hissettim kendimi.
Düşükten sonra adet düzenim de bozulunca hepten korku bastı beni...Ama zamanı var diyenler doğru söylemiş sanırım....
Stres yapınca da olacaksa da olmuyor.
Hamile kalınca bir ara boşluğa bile düştüm biliyomusun...Durmadan hesap kitap, çalışma ile geçen hummalı,araştırmalı günler sonunda "ne oldu bitti mi şimdi" filan oldum bi ara

Eğer aynı hastaneye gidersen (özeldi diye hatırlıyorum) bugün muayene ücreti ödemeyeceksin.
Ordan da kıllanmasın eşin? Onu da ayarla da vezne de şok olma.

Evet ozel hast. Ama bana hic oyle bisey soylenmedi hastanede eger 10 gun icinde tekrar muayene olursa nız odemiyceksiniz falan gibi.
Kızlar anlayacagınız tek sansım diger hastaneye gitmeye ikna etmek..

skyup; Cinsiyetini ogrenmesek bile esimin onu icimde gormesini, elini ayagını kafasını vucudugu hareket ettirdigini gormesini cok istiyorum.
Esim calıstıgı icin kendini ayarlıyamıyor ve yarın gidicez dediginde cok sevindim.. Bu sansı kacıramam yani.

anladım canım.inşallah istediğin gibi sonuçlanır.

anladım canım.inşallah istediğin gibi sonuçlanır.

Aksam esim geldiginde onunla konusurum. Size haber veririm sonucu.

Azelya sanırım ikimiz de yarın gidicez bebislerimizi gormeye insallah bana da bu doktor soyler de ogrenirim bu sefer Yoksa kadına saldırabilirim orda

Bende cok sevdıgım kuzenımın hamıle oldugunu ogrenınce huzunlenmıstım.
Kotu hıssetmıstım kendımı.
Ben kk.dakı forumlardan cok etkılenıyordum, esım de bol bol kızıyordu bana.
Aksıne benımde adetlerım duzenlı dıye bebegım olmayacak dıyordum, hapın etkısı devam edıyor dıye.
Gercekten son ıkı ay bır hafta kadar gecıkme yasamaya basladım.
Son ay yıne bır hafta gectı, ben hamıle olduguma ınanmak ıstemedım.
Ama ıcımden bır ses 'evet, hamılesın' dıyordu.
Ve sonuc, nıhayet melegımı beklıyorum.

Hesaplamalar sımdılık durdu canım.
Bundan sonrası daha ayrıntılı bır surec.
Daha meleklerımız dogacak, gunbe gun buyuyecek...
Ooo kım bılır ne tatlı bır telas bızı beklıyor.

Kızlar ben çıkıyorum.Dua edin bana....

Hayırlı haberlerle gel ınsallah.
Bakalım cınsıyetını gostrecek mı senın afacan.
Ben tahmın yapayım, erkek

Aksam esim geldiginde onunla konusurum. Size haber veririm sonucu.

Azelya sanırım ikimiz de yarın gidicez bebislerimizi gormeye insallah bana da bu doktor soyler de ogrenirim bu sefer Yoksa kadına saldırabilirim orda

İnşallah gösterir ve doktor söyler canım, eğer gıcık bir doktor denk gelmezse söyler..Benim randevu 11de sabah

kızlar benim bel fıtığım var.henüz doktorumla bu durumu konuşmadım.merak edıyorum ben normal doğum yapabılecekmıyım:44:yada ben nasıl yumurlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…