• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

benim miniğimin pipisi kalemle çizilmiş üçgen gibiydi...benim kuzumun başı kel mi bende isteyeceğim:1::1::1::1:

kızlar erkek olck diye herşeyini mavi yada kız olcak diye pembe yapmayın yaa...başka renklerde çok güzel beyaz lacivert erkekte mesela kızda mor lila sarı tercih edelimm...​

bblau senin kız olduğunu düşünüyorum ben hayırlısı hepimiz için...​

Hayırlısı canım, sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da cinsiyeti önemli değil.
Bana da kız olacak gibi gelmeye başladı. İçime erkek doğuyordu ama göstermeyince filan kız herhalde diyorum :nazar:

ohhh neredeyse herkes cinsiyetleri öğrenmiş.maşallah:nazar:
ben henüz öğrenemedim,sat'a göre 4 gün geriden geliyoruz diğer kontrolümde taaa 1 ay sonra.belki 10-15 gün sonra dr gitsem belli olur.siz ne dersiniz?
ense kalınlığımız ölçüldü dr 1.8 dedi fakat kan aldırmaya lab.'a inerken bana verdiği kağıtta 1.6 yazıyordu.belki ben yanlış gördüm.sanıyorum şimdilik bir sorun yok çok şükür.inşallah birkaç gün sonra kan sonuçlarım da tertemiz gelir.
bu arada bulantı ve kusmalar eskisi gibi olmasa da halen devam demiş miydim:58:
bebeğe yarayacak hiçbişi yiyemiyorum neredeyse,elevit de kabız yaptığı için kullanamıyorum.ekmek ve onun gibi şeyler yiyorum ki midemi biraz bastırdın.inşallahh gelecek hafta adam gibi beslenmeye başlarım kızlar.

berraksuuu hanimefendi eklenmistir listeye gorusmek uzere kizlarrrrr
Hoscakalin-1.gif

benimde kızdı fakat yanıldı:19::19::19::19:

Benimde kızdı çin takvimine göre, hepsi külliyen yalan :)))

çin takvimine güvenmeyin kızlar benimde kız çıkıyordu. dr pipisini gördüm deyince masadan nasıl kalktığımı bilemedim...demekki kendimi şartlandırmışım.

nasıl baktın tam yasına ve hamile kaldıgın aya goremı?

berraksuu canım daha 12 haftadasın banada 12 haftamda dr aynı seyi soyledi erkek diye sartlandırdım ama 1 hafta sonra kız oldugu cıktı ortaya yanı 12 haftada tam netlesmeyebılıyor,

ama erkek çabuk gösterir şu zamanlarda bir çıkıntısı oluyormuş kızlardada paralel yana doğru oluyormuş uzman olan doktor anlar aslında benim doktorum anneminde 7 sene önceki doktoru 3.5 aylıkkken erkek kardeşim için oğlun olck demişti annem yinede inanamamıştı..inş banda söyler:30:...artık bişeyler almak istiyorum:84:..

hepsi yalan benımkı 11 haftada actı ama netlesmedıgı ıcın anlasılmadı sonuc kız, yanı kız gec gosterır felsefesı bende tutmadı:)

31 yaşındayım bennnnn :1:
nisanda kaldıysan hamile degisir ama mayısta kalanlar icin kız gorunuyor 31-32-33- 34 yasda erkege donuyor

icime dogmus olabuluu oglun olacagiiiiiii ben bir melegimmmm:61:

kizlar ben burdayken bilgileri eksiksiz istiyorum hadi cikicam beni bekletmeyin:77:

canım beni de ekler misin tbloya? yaş:28 sat:29 Nisan ilk gebelik muhtemel doğum tarihi:2 şubat

cinsiyet belli değil. inşallah bugün belli olur. çok teşekkür ederim

hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.

berrak su merhaba canım:)
senle nerdeyse tüm bilgilerimiz aynı benimde oğlum olacak ama değişir diyede hala beklemedeyim..benim sadece sat 9 mayıs-ilk bebek yaş aynı:49:

hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.

senle nerdeyse tüm bilgilerimiz aynı benimde oğlum olacak ama değişir diyede hala beklemedeyim..benim sadece sat 9 mayıs-ilk bebek yaş aynı:49:

berraksuu canım daha 12 haftadasın banada 12 haftamda dr aynı seyi soyledi erkek diye sartlandırdım ama 1 hafta sonra kız oldugu cıktı ortaya yanı 12 haftada tam netlesmeyebılıyor,

hepsi yalan benımkı 11 haftada actı ama netlesmedıgı ıcın anlasılmadı sonuc kız, yanı kız gec gosterır felsefesı bende tutmadı:)

nisanda kaldıysan hamile degisir ama mayısta kalanlar icin kız gorunuyor 31-32-33- 34 yasda erkege donuyor

Son adet tarihim 23 nisan ama mayısta hamile kaldım :1:

:nazar:allahıma şükürler başından beri oruçlarımı? tutuyorum:nazar: ...sizlerin rahatsızlıkları valla beni üzüyor çok fazla kusmadımda ilk 3 ay baygınlıkta geçirmedim tek derdim kokular ve yemeklerden soğumak birde aşırı uyku oldu ama çok şükür onlarda geçmeye başladı..inş dahada iyi olacğız...allahım hepimize yardım etsin...özellikle çalışan arkadaşlarımın işi dahada zor..allahım hepimize şubatta yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin..şu mübarek ayda birbirimize dua edelim..kolay doğumlarımız olur inş..:30:

maşallah sana,teşekkür ederiz inş cümlemize hayırlı bebekler nasip etsin..

canım ayrıntılı ultrasyona girdim ben...kordonu pipisi herşeyi o kadar netti ki...çok net görmesem inanamazdım gerçekten

GURBETGÜZELİ
sat:04.05.2011
doğum t:8 şubat
bılgılerımde değişiklik olmadı ama :71:benıde eklemenı rıca edıcem

hayırlı olsun cnm benm sat 14 mayıs ...ayrıntılı ultrasyonda çok netti cnm pipisi..yoksa bende kesin değil derdim..

Son adet tarihim 23 nisan ama mayısta hamile kaldım :1:

işte yanlış dr haftayı hesaplarken neye göre hesaplıyor sat tarihine göre sende sat tarıhındekı aya gore bakıcaksın yanı nısana ona bakarsan benımde hazıranda hamıle kaldım ama mayısa bakılıyor canım, yanlıslık orda senın

Back
X