• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar ben yavaştan kaçıyorum iyi bakın kendinize
gece gece çeneniz düşmesin kocanızla oturun sabah sabah okuması zor oluyor :60::60:

:60:Kaynanalık provası yapıyorum :) Cinsiyeti öğrendiğim iyi oldu ama ya bi rahatlama moduna geçtim, yalnız inşallah değişmez sonradan değişenler oluyormuş ondan da korkuyorum :26:Kendimi psikolojik olarak senin kızı almaya hazırladım malum :D

Çok yakın aile dostumuza 16. haftada oğlan dediler, isim bile koyduk.
21 haftada kız çıktı bizim oğlan :1:

Kız sayısı oğlanlar sürekli artıyo,az piyasa kızıştı :1:
Bence oğlan anaları koysun da resmi kız anaları beğensin,seçsin :1:

kusura bakma canım benim kız dün bacakalrından beğenilip havada kapıldı, kısmetse kızımı samsuna gelin vericem gurbetlik gibisi yok:14::14::14::14::14:

kızlar ben yavaştan kaçıyorum iyi bakın kendinize
gece gece çeneniz düşmesin kocanızla oturun sabah sabah okuması zor oluyor :60::60:

:60::60:
İyi akşamlar canım.

Çok yakın aile dostumuza 16. haftada oğlan dediler, isim bile koyduk.
21 haftada kız çıktı bizim oğlan :1:

Annemin arkadaşıda aynı şekilde çıktı, onun için renklide bamyayı görmem lazım :1:

kusura bakma canım benim kız dün bacakalrından beğenilip havada kapıldı, kısmetse kızımı samsuna gelin vericem gurbetlik gibisi yok:14::14::14::14::14:

İvit 4 kız olarak hesaplasın diğer erkek anaları :21:

yine merhaba kızlar,
bu cinsiyet değişesi konusunda benim de endişelerim var. başka bir doktora gidip onaylatsam mı acaba? zira pazartesiden beri çeyrek maaş harcadım erkek bebek kıyafetlerine. lütfen biri beni durdursun... :27: kız olursa bir de bu kadar şey hediye de gitmez :D faturaları saklıyorum sırf bu sebepten

İşte diyorum ya kız sayısı az, kapış kapış gidiyo şubat topiğinde :1:
Arkadaş demiş ya kız anaları resim koyun da beğenelim diye, ben de diorum ki, zaten 3-5 kız var, 1 kıza 5 oğlan düşüyo nerdeyse niye koysunlar kızlarının resimlerini :23::23:

Aklıma şey geldi, ben makina mühendisliğinde okudum, bölümde 100ü aşkın erkek ve 7-8 kız vardı...Erkek başına 250 gram kız düşüyo derlerdi...Cennet gibiydi mübarak hey gidi hey :33::33:
Bu topik de bizim bölüme döndü :1:

cnm cinsiyet değişir diyorsunuzda benim gördüğüm üçgen şeklinde pipi kaybolacak gibi değildi:97::97::97::97:

cnm korkmayın ben size kısa bi özet geçerim:81::81::81::81:

Geçen Dünyamın annesiyle buluşmasını kaçırmışım mesela arada.
Az kalsın banuesranın kızı olacağını da kaçırıyordum, iyiki biri ertesi gün alıntı yapmış.
Sabahleyin bi özet geçiveren olsa hayrına çok iyi olur valla, şöyle haber özetleri gibi, başlıklar olsa yeter :32:

Geçen Dünyamın annesiyle buluşmasını kaçırmışım mesela arada.
Az kalsın banuesranın kızı olacağını da kaçırıyordum, iyiki biri ertesi gün alıntı yapmış.
Sabahleyin bi özet geçiveren olsa hayrına çok iyi olur valla, şöyle haber özetleri gibi, başlıklar olsa yeter :32:

mazallah görmesen ne olurdu allah korusun:1::1::1:

Back
X