2012 Şubat Anneleri

Hayırlısı olsun canım
Zaten şubat ayı için erkek patlası diyorlar...

Bakalım hayırlısı ile bi öğreneyim. Şimdilik turuncu işlemeleri olan 2 zıbın aldım. heves ettik. Cinsiyeti belli olsun, ona göre yaparız alışverişi. Kızlar çatlak kremi kulanıyormusunuz. Lierac diye bi krem duydum, onu kullanmayı düşünüyorum. Kullanan varmı aranızda.

günaydın kızlar...nasılsınız bakalım? AZELYA çok sevindim cnm senin adına...OYELKEN geçmiş olsun cnm...

Canım ben ilk hamileliğimde
Eşime ne varsa aldırdım...
Lierac ta bunlardan biri...
Elbet faydası var...

Ben bademyağı kullandım
Sonra net üzerinden akşam adını yazarım
Özel bir yağ aldım
Ortalama fiyatta

Birde kremim var...
Netten aldım onu da
Adını akşam yazayım canım...

Çok teşekkür ederim ayşeciğim bende de ayşelerin ayrı bir yeri var En yakın arkadaşlarım nedense hep Ayşe

Canımsın....

Canım çok sevindim,Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguları...
Hadi bakalış oğluşun kesinleşti artık Allahın izniyle...Maşallah subhanallah...
Renkli ultrasona kendi isteğinle mi girdin yoksa doktorun mu yönlendirdi? Benim doktorumun muayenehanesinde renkli yok bildğim kadarıyla.
20. haftaya 2.düzey ultrason için başka bir hastaneden randevu aldırdı bana ama,acaba diyorum o arada bir de gidip başka bir hastanede bir doktora görünsem mi ki?
4 boyutlu/renkli filan bir usg'ye girsem mi? Bir yandan da korkuyorum doğrusu, sadece bir kereliğine de olsa başka doktora gitmekten kafamı bulandırır diye.
Malum pimpiriğin tekiyim...

Hayırlı olsun canım bebeğin...
Normal sanırım, fiyatlar çok değişken her hastanede farklı...

gunaydin kizlar, bugun esimle beraber bebisimizi gormeye gidecez,hemde ikili testi yapilacak.Insallah hersey yolundadir.Bundan sonra hep tek basima gidicem cunku esimin tayini cikti,bu hamilelik donemi yalniz basina nasil gececek bilmiyorum.Annem en erken ekimde gelebiliyor.neyseki siz varsiniz artik size naz yaparim

Badem yağı karında kıllanma yapıyor mu, zeytin yağı hiç kullandın mı? Bide kakao yağı duydum ama, daha hiç birini daha kullanmadım. iyice bi araştırmak istiyorum ama en aklıma yatan lierac krem oldu.

Allah razı olsun canım çok sağol.Beni doktor yönlendirdi, sanırım 20. haftada yönlendirmeyecek.Çünkü çok detaylı bakıldı.Benim kendi doktorum bakmadı zaten, aynı hastanede bir uzmana yönlendirdi.Hatta kendi doktorumdan daha çok sevdim adamı :)
İstersen bir görün başka bir doktora, ne yapıp yapmaman gerektiğini söylemiyorlar renklide zaten, organ gelişimine felan bakıyor, kemiklerini ölçüyor.

Eklentiler

• $adsız.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun tatlım..
Darısı bizlere tatlım..

Dün gece çok kötü geçti benim için..
İlk kez gece gece ağrılarımdan ötürü ağladım..
Ne yapcağımı şaşırdım..
Çok şükür şimdi iyi gibiyiz..
Rabbim tez günde kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

Bana da yaz hemşerim
Ben seviniyordum benim karnım kaşınmıyor çatlamayacağım herhalde diye.
Doktorum da kremleri 4. Ay bitince önereceğim demişti.
Yavaş da kilo alıyorum diye, mutlu mesut devam ediyordum…
Çoğunuz gibi geceleri karnım şiş, sabah kalkınca normaldi.
Bu sabah midemden başlayan o hamile şişimle uyandım!
Şimdi de aşağıdan aşağıdan kaşınıyor tatlı tatlı.
Oyyyyy çatlıyomuyum şimdi beennnnn :26:

Çok tatlı bebeğin hayırlı uğurlu olsun, radyoloji uzmanı mı çekti. Ultrasyonda radyoloji uzmanlarına görünmek daha iyi bayanlar. Çünkü onlar işi bu olduğu için, doktordan daha iyi görebiliyorlar. bende bayramdan sonra ayrıntılı ultrasyona girecem.

Amin Allah razı olsun canım hayırdır ne ağrısı bel ağrısı mı? Çok geçmiş olsun.

Anammmmmmmmmmmmm. Masallah oglusuna
Eliyle yuzunu kapatmıs cekmeyin anne resmimi der gibi
Face de 2012 subat anneleri var oraya uye olup yukler misin videosunu biz de izleyelim. Cok merak ediyorum yaaa.
Acaba ben de giricek miyim ki bana doktor sadece 1 a sonra tekrar gel dedi gonderdi. Haftaya cumayı beklemiycem. P.tesi randevu alıcam sanırım carsambaya giderim haftaya.
Yavrumu cok özledim yaa

Maşallah subhanallah tüylerim diken diken oldu
Allah nazardan saklasın maşallah maşallah

Sağol canım Evet radyoloji uzmanıydı, artık hep renkliye girmek isticem sanırım 6. ayımda bir daha girerim

hoşgeldin canım aramıza o zaman burda konuşacak çook kişi var

inş güzel haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle

Günaydın bayanlar, maşallah bebek cinsiyetlerini çoğunuz öğrenmişsiniz. Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.

Rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören var mı? öğrenmeden önce.

ben hamile kalmadan önceleri görmüştüm
kızım olmuş adınıda eylül ada koymuştum
hoş kızım olursa 2 isim kesinlikle düşünmüyorum
hayırlısı bakalım ne olcak ama sanki erkek olucakmış gibi geliyor

Link var mı canım?
İzledikten sonra haber verirsin silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…