- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.581
Hayırlısı olsun canım
Zaten şubat ayı için erkek patlası diyorlar...
Sevinmene çok sevindim Zeynebim...
Zeynep kızkardeşimin adıdır...
Ayrı severim bu ismi...
Herşey gönlüne göre olsun
Çok teşekkür ederim ayşeciğim bende de ayşelerin ayrı bir yeri var En yakın arkadaşlarım nedense hep Ayşe
Bakalım hayırlısı ile bi öğreneyim. Şimdilik turuncu işlemeleri olan 2 zıbın aldım. heves ettik. Cinsiyeti belli olsun, ona göre yaparız alışverişi. Kızlar çatlak kremi kulanıyormusunuz. Lierac diye bi krem duydum, onu kullanmayı düşünüyorum. Kullanan varmı aranızda.
Çok teşekkür ederim ayşeciğim bende de ayşelerin ayrı bir yeri var En yakın arkadaşlarım nedense hep Ayşe
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Doktordan geldik, bi 20 dakika bütün organlarını inceledi, çok şükür herşey normal çıktı.
İlk başta görüntü normal ultrason görüntüsüydü, içimden "hani ya renkli" dedim, sonra renkliye geçti ve ben o an tutamadım gözyaşımı, etli butlu bebeğimi görünce çok duygulandımGirmeden önce karnımı doyurdum, çikolatamı yedim, bebişim dönüp dönüp durdu, doktor "maşallah şimdiden yüzüyor içerde" dedi :))
Yalnız resim değil video verdiler.
Bi de %99 erkek dedi, ben de gördüm malıDarısı başınıza kızlar, çok ayrı bir his anlatamıyorum, şimdi izleyip izleyip tekrar ağlamaklı oluyorum
Bi de dayanamadım bu ikisini aldım
Eki Görüntüle 242034 Eki Görüntüle 242035
merhaba bu topiği yeni gördüm ve paylasılanlar cok hosuma gıttı bende 13+4 hamıleyım kısmetse 17 subat 2012 bebısımın dogum tarıhı sızınle paylasmak ısterım hamıleyım ve konuscak kımsem yok sımdıden tanıstıgımıza memnun oldum
kızlar hepınıze hayırlı dogumlar sımdıden saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsalalh
bende 2012 mart anne sı olucam ınsalalhh bı sorum olucaktı sızler ıkılı testı yaptırmıssınızdır benımde haftaya yapılacak doktorum 45 tl tutacagını soyledı sızce cok mu ucuz topıktekı arkadaslarım 250 260 tl arası dıyor ama oglumada 5 sene once yaptırmıstım 90 tl ıdı sızce normal mı
Canım ben ilk hamileliğimde
Eşime ne varsa aldırdım...
Lierac ta bunlardan biri...
Elbet faydası var...
Ben bademyağı kullandım
Sonra net üzerinden akşam adını yazarım
Özel bir yağ aldım
Ortalama fiyatta
Birde kremim var...
Netten aldım onu da
Adını akşam yazayım canım...
Canım çok sevindim,Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguları...
Hadi bakalış oğluşun kesinleşti artık Allahın izniyle...Maşallah subhanallah...
Renkli ultrasona kendi isteğinle mi girdin yoksa doktorun mu yönlendirdi? Benim doktorumun muayenehanesinde renkli yok bildğim kadarıyla.
20. haftaya 2.düzey ultrason için başka bir hastaneden randevu aldırdı bana ama,acaba diyorum o arada bir de gidip başka bir hastanede bir doktora görünsem mi ki?
4 boyutlu/renkli filan bir usg'ye girsem mi? Bir yandan da korkuyorum doğrusu, sadece bir kereliğine de olsa başka doktora gitmekten kafamı bulandırır diye.
Malum pimpiriğin tekiyim...
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Doktordan geldik, bi 20 dakika bütün organlarını inceledi, çok şükür herşey normal çıktı.
İlk başta görüntü normal ultrason görüntüsüydü, içimden "hani ya renkli" dedim, sonra renkliye geçti ve ben o an tutamadım gözyaşımı, etli butlu bebeğimi görünce çok duygulandımGirmeden önce karnımı doyurdum, çikolatamı yedim, bebişim dönüp dönüp durdu, doktor "maşallah şimdiden yüzüyor içerde" dedi :))
Yalnız resim değil video verdiler.
Bi de %99 erkek dedi, ben de gördüm malıDarısı başınıza kızlar, çok ayrı bir his anlatamıyorum, şimdi izleyip izleyip tekrar ağlamaklı oluyorum
Bi de dayanamadım bu ikisini aldım
Eki Görüntüle 242034 Eki Görüntüle 242035
Canım ben ilk hamileliğimde
Eşime ne varsa aldırdım...
Lierac ta bunlardan biri...
Elbet faydası var...
Ben bademyağı kullandım
Sonra net üzerinden akşam adını yazarım
Özel bir yağ aldım
Ortalama fiyatta
Birde kremim var...
Netten aldım onu da
Adını akşam yazayım canım...
Allah razı olsun canım çok sağol.Beni doktor yönlendirdi, sanırım 20. haftada yönlendirmeyecek.Çünkü çok detaylı bakıldı.Benim kendi doktorum bakmadı zaten, aynı hastanede bir uzmana yönlendirdi.Hatta kendi doktorumdan daha çok sevdim adamı :)
İstersen bir görün başka bir doktora, ne yapıp yapmaman gerektiğini söylemiyorlar renklide zaten, organ gelişimine felan bakıyor, kemiklerini ölçüyor.
Videodan bir resim yakaladım size, ama oğlum burda yan durmuş :)
Eki Görüntüle 242219
Hayırlı uğurlu olsun tatlım..
Darısı bizlere tatlım..
Dün gece çok kötü geçti benim için..
İlk kez gece gece ağrılarımdan ötürü ağladım..
Ne yapcağımı şaşırdım..
Çok şükür şimdi iyi gibiyiz..
Rabbim tez günde kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Allah razı olsun canım çok sağol.Beni doktor yönlendirdi, sanırım 20. haftada yönlendirmeyecek.Çünkü çok detaylı bakıldı.Benim kendi doktorum bakmadı zaten, aynı hastanede bir uzmana yönlendirdi.Hatta kendi doktorumdan daha çok sevdim adamı :)
İstersen bir görün başka bir doktora, ne yapıp yapmaman gerektiğini söylemiyorlar renklide zaten, organ gelişimine felan bakıyor, kemiklerini ölçüyor.
Eki Görüntüle 242219
Eki Görüntüle 242219
Çok tatlı bebeğin hayırlı uğurlu olsun, radyoloji uzmanı mı çekti. Ultrasyonda radyoloji uzmanlarına görünmek daha iyi bayanlar. Çünkü onlar işi bu olduğu için, doktordan daha iyi görebiliyorlar. bende bayramdan sonra ayrıntılı ultrasyona girecem.
merhaba bu topiği yeni gördüm ve paylasılanlar cok hosuma gıttı bende 13+4 hamıleyım kısmetse 17 subat 2012 bebısımın dogum tarıhı sızınle paylasmak ısterım hamıleyım ve konuscak kımsem yok sımdıden tanıstıgımıza memnun oldum
Rıca ederım, ne demek.
Ihbar tazmınatı ıcın ssk ya basvurmayacaksın canım.
Senın cıkısını fırman verırse kı bu durumda oyle oluyor, sen ıstıfa etmıyorsun, fırmadan cıkarıldıgına daır bır ıbraname ımzalaman gerekecek.
(ıstıfa durumunda ıse; ıstıfa ettıgıne daır ıbraname ımzalanır)
Ibranamen olmadan, fırmanın cıkıs ıslemlerını yapması sakıncalıdır.
Ibranamende yazacak olan ucretler soyledır;
O ay ıcın hak etmıs oldugun ucret + agi + ıhbar tazmınatın + (varsa) fazla mesaılerın ve kullanmadıgın ızınler (yıllık ızındır bu, ancak sen yıllık ızıne su an ıcın hak kazanmıs degılsın)
Bu belgeyı sana ımzalaman ıcın verdıklerınde ucretler yazılmıs olmalı, okursun, her hangı bır eksıklık olduguna kanaat getırırsen ımzalamazsın.
Sorun yok ıse ımzalarsın ve fırma yetkılısı ucretını maas hesabına yatırır.
Hosgeldın canım.
Bızde senınle tanıstıgımıza memnun olduk
Burada dertlerını, sevıncını paylasabılecegın senın gıbı nıce arkadas bulabılırsın.
Normalde benımde hıc arkadasım yok dıyebılırım.
Sayıları az olanı da, hamılelık sebebı ıle hassaslasmamdan oturu eledım
ınsallah sende butun anne adayları gıbı, melegını saglıkla kucagına alırsın.
Kızlar, esım bugun 2'lı test sonuclarını alacak, 2 saate kadar bellı olur durum.
Duanızı esırgemeyın benden.
Günaydın bayanlar, maşallah bebek cinsiyetlerini çoğunuz öğrenmişsiniz. Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.
Rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören var mı? öğrenmeden önce.
Anammmmmmmmmmmmm. Masallah oglusuna
Eliyle yuzunu kapatmıs cekmeyin anne resmimi der gibi
Face de 2012 subat anneleri var oraya uye olup yukler misin videosunu biz de izleyelim. Cok merak ediyorum yaaa.
Acaba ben de giricek miyim ki bana doktor sadece 1 a sonra tekrar gel dedi gonderdi. Haftaya cumayı beklemiycem. P.tesi randevu alıcam sanırım carsambaya giderim haftaya.
Yavrumu cok özledim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?