2012 Şubat Anneleri

Selam canım, yok göstermedi bizimki kendilerinin şeyi çok kıymetli anladığım kadarıyla
Allah nasip ederse Salı günü tekrar gidicem bakalım…Hem de 3’li taramaya giricem sanırım…
ooo saklasın bakalım bi yere kadar, annesi onu bulup çıkarır artık. bende 27 ağustosta gideceğim. Gün sayıyorum.

Gerçekten pişman olup özür dilediyse senden, şu hayır mübarek gündede iftara çağırmışsa git bence, aradaki soğukluğuda zaman bırak belki zamanla senin gönlünü aldıkça belki eski samimiyetinize kavuşursun. bende bi arkadaşımla arama soğukluk girdi, eskisi gibi samimi olamıyorum ama konuşuyorum yine, zamana bıraktım senin anlayacağın. Ama çok kalbini kırmışsa o kısmınıda sen bilirsin.

sağol cnm iş yerinde olunca daha da kötü oluyor ya
karanfil var yanımda ara sıra koyuyorum dişimin üzerine

Haklısın canım, ısyerınde ıken hersey zorlasıyor.
ınsallah agrın hafıfler de bıraz rahat edersın.

Bende unutamıyorum.
Bu nedenle esımle de cok sorunlar yasadım.
Tam herseyı unutmaya calısırken, hamıle kaldım, bu kezde boyle hassaslastım.

Pısmanlıgı...
Bılmem, guya pısman olmus, bana ettıgı hakaretlerı hıc hatırlamıyormus, o an kendını kaybetmıs.
Bası onunde cok kez durdu yanımda, bıze geldıgınde de cekıngendı hep.
Ben ıse evımde oldugu ıcın oldukca mısafırperver davrandım, oyle utandırayım dedım.
Kucuk kardesı olmaz, ben kayınvalıdemlere gıttıgımde dahı gıdene dek yanımıza gelmıyorlar.
Yanımıza dıyorum, cunku esımle de konusmuyor dıger 3 kardes, benım yanımda oldugu ıcın sanırım...

Ben nıye cok kırıldım bılıyor musun azelyam, gercekten hepsını kendı aılem gıbı gormustum.
Ama sımdı Allah bılıyor, her gun dua edıyorum, kım bana ne yasattıysa aynısını yasamadan can vermesın dıye.

Ben de kolay unutamayan biriyim…Kin gütmem ama, olan biteni kolay silemem de…
Eşimin ailesiyle, ben de sorunlar yaşadım, bana haksızlıklar yapıldığını düşündüm, halen de düşünüyorum…
Ufak tefek şeyler de değil, çok ciddi, aşılması uzun zaman ve emek isteyen problemler yaşadık.
Hiç birini unutmadım ama eşimin hatırına, sürgit yapmanın kimseye faydası olmayacağı gibi, herkes kapısını çektiğinde en büyü zararı bana vereceğini bildiğimden, huzurum için olanları ardıma koydum ve yeni bir sayfa açtım ailesi ile. Gerekli mesafeyi koruyarak, sınırlarımı asla aştırmadan ilişkimize devam ediyorum. Gerekirse de politika yapıyorum.
Artık onların kızları/kardeşleri değilim, olmayacağım. Erkek kardeşlerinin/oğullarının eşi, bir gelin olmaktan daha ileriye maalesef gitmeyeceğim, onu hak etmiyorlar.
Ama eşim de eşinin ailesiyle uyumsuz olmasını, sorun çıkarmasını, üzülmesini hak etmiyor. Bu şekilde yıpranmayı ben de hak etmiyorum.
Nihayetinde onlar ailesi, her zaman hayatında olacaklar ve benim yaptıklarıma hak verse de, desteklemeyecek. Desteklese de bir yanı hep yarım kalacak, zamanla içten içe beni suçlayacak.
O mutsuz olacak, beni de mutlu edemeyecek…
Ayrıca yaşadığın o eskisi gibi olmakla, unutamamak arasındaki ikilemi de anlayabiliyorum…
Ben de zaman zaman yaşamıyor değilim.
Ama sanırım en güzeli, samimi olmadan, bir gelin sıfatıyla, daha ilerisine geçmeden ve karşı taraftan da beklemeden görüşmek.
Ben git ama samimi olma derim.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gogusumu sıkınca sarı su geliyor. Normal bisey mi buuu sizde de olan var mıııı

günaydın herkese
dünyam80 bu dönemlerden itibaren bazen memelerden süt gelebiliyor.telaşlanacak bişey değil bildiğim kadarıyla.
hatta bir arkadaşım (kendisi kadındoğum uzmanı) gebeliğin son dönemlerinde bu şekilde sıvazlayarak gelen sütü meme başlarına masaj yapıyordu.anne sütünün yenileme özelliği çok fazla. orayı sütle besleyerek doğumdan sonra meme başı çatlağı gibi sorunları olmamıştı.

günaydın kızlar,
free beta hcg değerinin cinsiyet belirlemede kullanılmadığını doktorum da söyledi. hem benim değer 50nin üzerinde ve oğlum olacak. inanmayın derim ben

Anlattıklarına bakılırsa büyük abla pişman gibi, hatasını telafi etmeye çalışıyor sanırım.Ama küçük beni pek sarmadı, konuşmamanız yerinde bir davranış.
Hayal kırıklığını anlayabiliyorum canım, ama maalesef eşinin ailesi bile olsa biryerden sonra "el" oluyorlar bizim için.Allah büyüktür, elbetteki sana yaptıkları yanlarına kar kalmaz.

kızlarrrr bebegının hareketlerini hissden var mıııı nasıl oluyo ben bıseler hıssedıyorum ama bunlar bebek hareketı mı hıssden varsa nolur yazsın nolurrr cok heyecanlıyım yaa

kızlarrrr bebegının hareketlerini hissden var mıııı nasıl oluyo ben bıseler hıssedıyorum ama bunlar bebek hareketı mı hıssden varsa nolur yazsın nolurrr cok heyecanlıyım yaa

Valla dünde ben sormuştum ben henüz hissetmeye başlamadım ama hissedenler varmı diye? benim daha erken diye düşünüyorum, senin kaç haftalık?

birde ilk bebeği olucak olanlar daha geç hissedermiş dr ların görüşleri

Son düzenleme:

Ben 2-3 kez alt karında pırpırlanmaya, kelebeklenmeye benzer atımlar hissettim.
Doktoruma sordum bebek hareketleri olduğunu söyledi.

ben hissediyorum hem seyirme gibi oluyo hemde böle pırpır bişey çırpınıyo ama o çırpınma çok kısa sürüyo. sen ne hissediyosun?

İlk bebeği olanlar, kilolular daha geç hissediyormuş...
Doktorum bana ilk bebeğin 19. hafta gibi hissedersin demişti.
Sonra alt karındaki kelebeklenmeyi sordum, "oyyyyy bebek hareketleri onlar" dedi :)
Ama 2-3 kez hissettim...Her zaman olmuyor...

dün akşam yemekten sonra uzanmıştım sırt üstü. sol tarafta minik bir bölgede hızlı inip kalkmalar gördüm. hiç birşey hissetmedim sadece gördüm. ama çok güzeldi. hemen eşime seslendim. o gelince durdu. anneye aşık olacak galiba

Canım ben 17. haftamdayım. Aksamları yatarken sadece pıtpıt diye atmasını hissediyorum. Oyle icimde hareket etme gibi degil yani.
O da her zaman olmuyor cok nadir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…