- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.621
Baharcıgım;
28,03 mus, ne oluyordu bu?
50 nın altı erkek mıydı?
ooo saklasın bakalım bi yere kadar, annesi onu bulup çıkarır artık. bende 27 ağustosta gideceğim. Gün sayıyorum.Selam canım, yok göstermedi bizimki kendilerinin şeyi çok kıymetli anladığım kadarıyla
Allah nasip ederse Salı günü tekrar gidicem bakalım…Hem de 3’li taramaya giricem sanırım…
Canım arkadaslarım, sızden bır fıkır alabılır mıyım?
Esım dun aksam 'pazar gunu ablam ıftara cagırıyor, ne dersın?' dedı.
Gıtmek ıstemedıgımı soyledım.
Nedenıne gelınce; hamılelıgımden berı sanırım benı ancak 2 kez aradı.
Tabıı bunun nedenı aramızda gecen seneden kalma bır soguklugun olması.
Gecen seneye kız kardesı ıle aramızda gecen tartısma, onun soylemedıgım bırseyı soyledı demesı, aılesını bana dusurmesı...
Bır suru cırkın olay yasandı.
Esımın ablası buyuk kufurler etmesı, kız kardesının benı dovmeye kalkmasını haklı bulması...
Asla konusmak ıstememıstım ancak esım bır anlamda benı mecbur bıraktı.
Sonrasında esımın ablası eskısı gıbı olmaya calıstı ama ben yanasmadım, hep bır sogukluk hıssettırdım.
Oysa ıcımden eskısı gıbı olmak gelıyor, cunku bu sehırde bır basıma cok sıkılıyorum.
Fakat kırgınlıgım da gecmıyor...
Sımdı karar vermekte gucluk cekıyorum, ıftara gıtsem mı, gıtmesem mı dıye?
Bunları sıze anlatmamdakı neden de, empatı yapabılmenız ıcındı.
Sız olsanız ne yapardınız?
o nedir neye bakıyorsunuz iki testte, benimki bellide teyit ediyim dedim
Free beta hcg degerine bakıyorlar canım. eger 50 nin altındaysa erkek 50 nin ustundeyse kız diyorlar.
Free beta hcg degerine bakıyorlar canım. eger 50 nin altındaysa erkek 50 nin ustundeyse kız diyorlar.
sağol cnm iş yerinde olunca daha da kötü oluyor ya
karanfil var yanımda ara sıra koyuyorum dişimin üzerine
Ben kolay kolay unutan biri değilimdir, ama Allah bile kullarını affediyor lafı da aklıma geliyor...Bence eşinin hatırına bir git derim, çok samimi olma ama davet etmiş belki bir pişmanlığı vardır belki yüzü yoktur ondan arayamıyordur, mübarek ayda davet etmiş git bence derim.Küçük görümce olmayacaksa tabi.
Canım arkadaslarım, sızden bır fıkır alabılır mıyım?
Esım dun aksam 'pazar gunu ablam ıftara cagırıyor, ne dersın?' dedı.
Gıtmek ıstemedıgımı soyledım.
Nedenıne gelınce; hamılelıgımden berı sanırım benı ancak 2 kez aradı.
Tabıı bunun nedenı aramızda gecen seneden kalma bır soguklugun olması.
Gecen seneye kız kardesı ıle aramızda gecen tartısma, onun soylemedıgım bırseyı soyledı demesı, aılesını bana dusurmesı...
Bır suru cırkın olay yasandı.
Esımın ablası buyuk kufurler etmesı, kız kardesının benı dovmeye kalkmasını haklı bulması...
Asla konusmak ıstememıstım ancak esım bır anlamda benı mecbur bıraktı.
Sonrasında esımın ablası eskısı gıbı olmaya calıstı ama ben yanasmadım, hep bır sogukluk hıssettırdım.
Oysa ıcımden eskısı gıbı olmak gelıyor, cunku bu sehırde bır basıma cok sıkılıyorum.
Fakat kırgınlıgım da gecmıyor...
Sımdı karar vermekte gucluk cekıyorum, ıftara gıtsem mı, gıtmesem mı dıye?
Bunları sıze anlatmamdakı neden de, empatı yapabılmenız ıcındı.
Sız olsanız ne yapardınız?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gogusumu sıkınca sarı su geliyor. Normal bisey mi buuu sizde de olan var mıııı
Haklısın canım, ısyerınde ıken hersey zorlasıyor.
ınsallah agrın hafıfler de bıraz rahat edersın.
Bende unutamıyorum.
Bu nedenle esımle de cok sorunlar yasadım.
Tam herseyı unutmaya calısırken, hamıle kaldım, bu kezde boyle hassaslastım.
Pısmanlıgı...
Bılmem, guya pısman olmus, bana ettıgı hakaretlerı hıc hatırlamıyormus, o an kendını kaybetmıs.
Bası onunde cok kez durdu yanımda, bıze geldıgınde de cekıngendı hep.
Ben ıse evımde oldugu ıcın oldukca mısafırperver davrandım, oyle utandırayım dedım.
Kucuk kardesı olmaz, ben kayınvalıdemlere gıttıgımde dahı gıdene dek yanımıza gelmıyorlar.
Yanımıza dıyorum, cunku esımle de konusmuyor dıger 3 kardes, benım yanımda oldugu ıcın sanırım...
Ben nıye cok kırıldım bılıyor musun azelyam, gercekten hepsını kendı aılem gıbı gormustum.
Ama sımdı Allah bılıyor, her gun dua edıyorum, kım bana ne yasattıysa aynısını yasamadan can vermesın dıye.
Baharcıgım;
28,03 mus, ne oluyordu bu?
50 nın altı erkek mıydı?
kızlarrrr bebegının hareketlerini hissden var mıııı nasıl oluyo ben bıseler hıssedıyorum ama bunlar bebek hareketı mı hıssden varsa nolur yazsın nolurrr cok heyecanlıyım yaa
kızlarrrr bebegının hareketlerini hissden var mıııı nasıl oluyo ben bıseler hıssedıyorum ama bunlar bebek hareketı mı hıssden varsa nolur yazsın nolurrr cok heyecanlıyım yaa
Ben 2-3 kez alt karında pırpırlanmaya, kelebeklenmeye benzer atımlar hissettim.
Doktoruma sordum bebek hareketleri olduğunu söyledi.
Valla dünde ben sormuştum ben henüz hissetmeye başlamadım ama hissedenler varmı diye? benim daha erken diye düşünüyorum, senin kaç haftalık?
birde ilk bebeği olucak olanlar daha geç hissedermiş dr ların görüşleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?