- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #15.041
bayramda tatile çıkan varmı kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük kızım sessiz bi çocuktur .geçengün geldi bana sarıldı öptü çok güzelsin falan diye iltifat etti.aaaaaaa sen beni severmiydin hiç belli etmiyosun duygularını dedim.aslında genelde ölesiye nefret ediyorum ama bugün seviyorum dedi.şok oldum tabi.eşime anlattım o da sormuş niye annene böyle dedin diye.ne anlatmış bakın size anlatayım''geçen yıl ingilizce ödevi vardı.kızım yaptın mı ödevini dedim.evet anne dedi.bak bu ödev önemli öğretmen performans notu verecek notunu çok etkileyecek falan diye konuştum.yaptım anne dedi.neyse okula gittik teneffüsde ingilizce öğretmeni geldi,senin kız ödevini yapmamış perforrmans notu verecektim .tüm sınıf yapmış bi tek senin ki yapmamış şimdi sözümden de dönemem dedi.bütün sınavları 100 olmasına rağmen karneye notu düşük geldi.neyse ben notu düşeceği için değil sadece bana ısrarla yalan söylediği için eve gelince bunu oklava ile dövdüm.çok hızlı vurmamıştım aslında:).......babasına bunu anlatmış beni dövmüştü diye.
niye mi anlattım bunu çoğunuz yeni anne olacaksınız çocuklara yapılan ufak bişeyi bile unutmayabiliyorlar.ben bunu acı bi şekilde öğrendim.
konuyu değiştireyim istedim ama olmadı... boşverin kızlar konuştukça daha da üzüleceksiniz, meleklerimiz de üzelecek. ki ben oturduğum yerde şoka girip stres oldum. kapatalım bu konuyu. onları da öyle kabul edecez napalım. sonuçta annelerimiz haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz.
hani canlanın mutlu şeylerden konuşalım...
büyük kızım sessiz bi çocuktur .geçengün geldi bana sarıldı öptü çok güzelsin falan diye iltifat etti.aaaaaaa sen beni severmiydin hiç belli etmiyosun duygularını dedim.aslında genelde ölesiye nefret ediyorum ama bugün seviyorum dedi.şok oldum tabi.eşime anlattım o da sormuş niye annene böyle dedin diye.ne anlatmış bakın size anlatayım''geçen yıl ingilizce ödevi vardı.kızım yaptın mı ödevini dedim.evet anne dedi.bak bu ödev önemli öğretmen performans notu verecek notunu çok etkileyecek falan diye konuştum.yaptım anne dedi.neyse okula gittik teneffüsde ingilizce öğretmeni geldi,senin kız ödevini yapmamış perforrmans notu verecektim .tüm sınıf yapmış bi tek senin ki yapmamış şimdi sözümden de dönemem dedi.bütün sınavları 100 olmasına rağmen karneye notu düşük geldi.neyse ben notu düşeceği için değil sadece bana ısrarla yalan söylediği için eve gelince bunu oklava ile dövdüm.çok hızlı vurmamıştım aslında:).......babasına bunu anlatmış beni dövmüştü diye.
niye mi anlattım bunu çoğunuz yeni anne olacaksınız çocuklara yapılan ufak bişeyi bile unutmayabiliyorlar.ben bunu acı bi şekilde öğrendim.
bayramda tatile çıkan varmı kızlar?
Bende sürekli elbise giyiyorum. Artık hiçbir pantolonum olmuyor. Hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı?
Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. Sanki 4 - 5 aylık gibi karnım var. ya da bana öyle geliyor.
Yarın 2'li testim var gittiğimde doktoruma soracağım. Bu gidişle 9. ayımı düşünemiyorum.
kızma şekerim tamam güzel şeylerden bahsedelim.dün ilk defa ben oturdum eşim tüm evi en ince ayrıntısına kadar temizledi.beni aylardır en mutlu eden olay buydu.oldu mu tatlım...
cnm ben annemin bana attığı hiçbir dayağı unutmam halada aklıma gelince gözyaşlarımı tutamam...çünkü çok döverdi suçsuz yere...asla ve asla inş oğlumu dövmicem konuşarak eğitmek herşeyden önemli...çünkü çocukların bilinç altı çok açık ve unutmaları çok zor ..keşke ceza verseydin ..dövmeseydin..ne bilim mesela tv izlemesine yasak koyabilirdin...inş bidaha yapmassık....
slm güzel anneler...
giremiyorum yine günlerdir, geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. kızlar benim karnımda 2 gündür özellikle sol tarafımda çok sancı var sizdede oluyormu?
bizim daha belli değil ama inş çıkarız bigünde olsa karşıya gidicem..eminönüne gezmeye....
ama sende abartmışsın. oklavayla dövmek ne demek :))) çocuk haklı kızlar...
sende beni ağlattın arkadaşım ya...
aslında hep dua ediyoruz ya Allah evlatlarımızı hayırlı versin diye,aslında Allah anne babalarımızı da hayırlı insanlardan versin....Allahım bizler hayırlı anne babalar olalım inşallah.
kızma şekerim tamam güzel şeylerden bahsedelim.dün ilk defa ben oturdum eşim tüm evi en ince ayrıntısına kadar temizledi.beni aylardır en mutlu eden olay buydu.oldu mu tatlım...
kızmadım yahu üzüldüm anne kız bağları kopuk olan hamişlere. o yüzden dedim şekerim. maşallah kocana yıldızlı 5 pekiyi aferım imza...
ağlama canım bebekte algılıyor ne yapalım yaşadık bitti geçti inş bizler akıllı oluruz....üzülmeyin haydin gülün bakayımmmmmmmmmm kocaları anlatalım biraz nasıl psikolojileri...benimki daha şimdiden karnımı öpüyor.
ama tüm gece de kafamı beynimi yedi.sen bu mutfak dolaplarının kapağını hiç mi silmedin.banyoyu yaptırdığımızdan beri duvarlarını sildin mi.bu fırında nasıl yemek yapıyorsun ....offff yeter sıkıldım dedim de sustu.o yüzden yıldızlı olmasın 5'i .sadece 5 olsun:)![]()