2012 Şubat Anneleri

Yani sayende rahatladım :53: Arkadaşım maşallah ne güzel moral vermişsin, normal doğum yapmak isteyen biri olarak bunu okumayı hiç istemezdim.Lütfen yazarken biraz ince düşünüp yazın, sadece "sezeryan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız" desen yeterli olurdu.

Günaydın tatlım, bblau görünmüyor belki gitmiştir :emir_bebek:İnan tahmin yapmaya çalışıyorum ikiniz için yapamıyorum :) Ama ikinizden birininki erkek :37:

ben kimseyi korkutma amacı ile yazmadım arkadaşım ona kalırsa sezeryanın çok kötü olduğunu yazanlar da var çok kötü düşünceli bir tavır ile cevap vermişsin.gerçek olan şu arkadaşım ben normal doğumun çok daha iyi olduğunu ve tavsiyeler ile normal doğum yaptım.iç ve dış dikişlerim vardı.1 saat tansiyon düşüklüğünden masadan kalkamadım.çocuğumu bile göremedim 1-2 saat.herkes böyle olacak diye bir kural yok bunu biliyorsundur herhalde.ben sezeryan istediğim için senden değil daha önce sezeryan olmuş annelerden yardım istedim.burası bir paylaşım platformu.kötü ve iyi deneyimlerimizi,fikir alışverişlerimizi yapacağımız yer.ben normal doğum zor dedim diye sen yapma demiyorum herkes özgür bu konuda.ne yazacağım konusuna gelince bu kimseyi ilgilendirmez.ben sana has bir şeyde yazmadım.eğer hoşuna gitmiyor ise o zaman yazılarımla ilgilenme.ne yazacağımı senden öğrenecek değilim.

rica ederim yavru ceylan ni demek...

BENİMDE 20 LİK DİŞİM ÇOK AĞRIYOR VE KULAĞIMA VURUYOR
SEN GİTTİN Mİ DOKTORA[/QUOTE]

canım, ben sol kulağımda olan ağrısı yüzünden (ilk pır pırla başladı. kelebek kanat çırpınıyordu sanki) 7 sene doktora gittim. hepsinde bizim doktorlarımız kulağıma bakıp kulakta bi problem yok zar da yırtık yok kulakta temiz deyip iki ilaç verip yolluyordu. (tabi ben ilaçlarımın hiçbirini içmedim o ayrı çünkü ilaç içmıyorum ben zıtım ilaç içmeye :)) bazen dayanılmaz sancı vuruyor yıne boyle bı gun bı arkadaş ya bi dişçiye gitsen gözüksen dedi. o gun dişçiye gittim diş filmi çekildi ve 20'ik dişimin batık olduğunu iltihap kapladığını ve acil alınması gerektiğini öğrendim.

iltihabın kuruması için yine dünya ilaç verdiler ama çözümün o dişten kurtulmak olduğunu söyledi doktorum. tabi bunların hepsi yaşanırken bir de hamileymişim haberim yok.

Allah'ın işine bak ki; sancılarım arada çok hafif vuruyor şimdilerde. ama bebeğim olsun ilk işim çektirmek olacak.

Son düzenleme:
aaa çok kötü ya bu nasıl bir cinsiyet tahminidir anlamadım annesi babasıda sürekli bir şaşkınlık içersindedir,Allah sağlıklısını versin tabi ama cinsiyetinden emin olmak istiyor insan...

Evet canım....
Aynen öyle
Bir de yaşayan olmak kim bilir ne acıdır değil mi?

ben kimseyi korkutma amacı ile yazmadım arkadaşım ona kalırsa sezeryanın çok kötü olduğunu yazanlar da var çok kötü düşünceli bir tavır ile cevap vermişsin.gerçek olan şu arkadaşım ben normal doğumun çok daha iyi olduğunu ve tavsiyeler ile normal doğum yaptım.iç ve dış dikişlerim vardı.1 saat tansiyon düşüklüğünden masadan kalkamadım.çocuğumu bile göremedim 1-2 saat.herkes böyle olacak diye bir kural yok bunu biliyorsundur herhalde.ben sezeryan istediğim için senden değil daha önce sezeryan olmuş annelerden yardım istedim.burası bir paylaşım platformu.kötü ve iyi deneyimlerimizi,fikir alışverişlerimizi yapacağımız yer.ben normal doğum zor dedim diye sen yapma demiyorum herkes özgür bu konuda.ne yazacağım konusuna gelince bu kimseyi ilgilendirmez.ben sana has bir şeyde yazmadım.eğer hoşuna gitmiyor ise o zaman yazılarımla ilgilenme.ne yazacağımı senden öğrenecek değilim.

canım sen daha önce bir deneyimyaşamış olabilirsin ama burda bir çoğumuz doğum olayına çok yabancıyız...azelyama hak veriyorum çünkü bu yazında bile hala masadan kalkamadım gibi cümleler kurup dahada ürkütücü hale getiriyorsun bizler için normal doğumu...olabilir kötü deneyimler yaşamış olabiliriz, burada bebeğini kaybeden arkadaşlarımız bile oldu ama sırf biz etkilenmeyelim diye hiçbiri detay bile vermediler....
eğer sen normal doğumun zorulukları hakkında dertleşmek istiyorsan eminim bu konu hakkındada topikler vardır...ama burası yeri değil canım...biz burda moral için varız , destek için varız...:20:

canım sen daha önce bir deneyimyaşamış olabilirsin ama burda bir çoğumuz doğum olayına çok yabancıyız...azelyama hak veriyorum çünkü bu yazında bile hala masadan kalkamadım gibi cümleler kurup dahada ürkütücü hale getiriyorsun bizler için normal doğumu...olabilir kötü deneyimler yaşamış olabiliriz, burada bebeğini kaybeden arkadaşlarımız bile oldu ama sırf biz etkilenmeyelim diye hiçbiri detay bile vermediler....
eğer sen normal doğumun zorulukları hakkında dertleşmek istiyorsan eminim bu konu hakkındada topikler vardır...ama burası yeri değil canım...biz burda moral için varız , destek için varız...:20:

Gerekli cevabı zaten srgmn vermiş...:70:

canım benım ya bakmaz olurmuyum çok beğendim:49:hatta buluttan dönerim bıle çok hoşuma gıttı rüzgar ege.teşekkür ederim tatlım.akşam kocişede söylerim:71::71::71:

Benimde favori ismin ilk olarak Rüzgardı.Ama kimileri Rüzgar derken ^ işareti koymuyor â'nın üzerine ve o zaman kaba oluyor.Ama bir yanım hala Rüzgar isminde takılı kaldı :)

Benimde favori ismin ilk olarak Rüzgardı.Ama kimileri Rüzgar derken ^ işareti koymuyor â'nın üzerine ve o zaman kaba oluyor.Ama bir yanım hala Rüzgar isminde takılı kaldı :)

tatlım içinde varsa koy bence.gerçekten çok güzel bı ısım.benım bebiş izmirde doğucağı için ege yı bu yuzden çok istıyorum.:49:

bizim de rüzgar'ımız vardı :43: kuzenimin bebeği. 10 aylıkken kaybettik. güzel isim ama hep buruk bi isim kalacak benim için. hele bi reklam varya... "rüzgar nereye götür beni oraya" diye :59: off offf...

merhaba kızlar herkesler iyidir umarım benim de doktor kontrolüm bu hafta çok sabırsızlanıyorum cinsiyet için bakalım hayırlısı

merhaba canım çok şukur ıyıyız.sende ıyısındır inşallah.benımde bu hafta ve çok heycanlıyım.güzel haberlerle döneriz inşallah inşallah:nazar:

poyraz istiyorum erkek olursa ama eşim istemiyo
sanırım eymen olcak gibi şimdilik...

kız olursa zaten hazır 2 senedir buğlem-su olcak :D

Eymen Alp süper olur

Kuzey ismini de başka severim ben
İnadına öğreteceğiz onlara rüzgarı

Back
X