- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #15.261
Yani sayende rahatladımArkadaşım maşallah ne güzel moral vermişsin, normal doğum yapmak isteyen biri olarak bunu okumayı hiç istemezdim.Lütfen yazarken biraz ince düşünüp yazın, sadece "sezeryan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız" desen yeterli olurdu.
Günaydın tatlım, bblau görünmüyor belki gitmiştirİnan tahmin yapmaya çalışıyorum ikiniz için yapamıyorum :) Ama ikinizden birininki erkek
![]()
ben kimseyi korkutma amacı ile yazmadım arkadaşım ona kalırsa sezeryanın çok kötü olduğunu yazanlar da var çok kötü düşünceli bir tavır ile cevap vermişsin.gerçek olan şu arkadaşım ben normal doğumun çok daha iyi olduğunu ve tavsiyeler ile normal doğum yaptım.iç ve dış dikişlerim vardı.1 saat tansiyon düşüklüğünden masadan kalkamadım.çocuğumu bile göremedim 1-2 saat.herkes böyle olacak diye bir kural yok bunu biliyorsundur herhalde.ben sezeryan istediğim için senden değil daha önce sezeryan olmuş annelerden yardım istedim.burası bir paylaşım platformu.kötü ve iyi deneyimlerimizi,fikir alışverişlerimizi yapacağımız yer.ben normal doğum zor dedim diye sen yapma demiyorum herkes özgür bu konuda.ne yazacağım konusuna gelince bu kimseyi ilgilendirmez.ben sana has bir şeyde yazmadım.eğer hoşuna gitmiyor ise o zaman yazılarımla ilgilenme.ne yazacağımı senden öğrenecek değilim.