- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.881
Yok canım benim o...
4 çocuk anası
58 lik dana
Kendi işte
Kocası evde
Çocuklara bakıyor evet canım...
Hem çocuklara bakıyor...
Hem evi temizliyor
Hem yemeği yapıyor....
Üstelik oruç tutuyor canım....
İzni bayram sonu bitiyor ama
Bakıcı bulduk bir tane..
Yaşlı bir teyze
Bakacak inşallah ocak sonuna kadar...
Sonra devir teslim töreni olacak
Bana devredecek...
Ama yine de eşim başka benim...
Başkası olsa yapmaz diyorum...
Bana sabah diyor ki...
'Herşeyi zamanında yaptık...
Çocukları da evi de arabayı da...
Ben bir sana doyamadım...
Bir birbirimizi göremiyoruz işlerden...'
Çok duygulandım...
Kaçtım evden...
ne güzel bak kocan senide çocuklarını da çok seviyor
sen ne zaman evinin kadını olacaksın
bu arada kaç yaşındasın canım
ben önceden et sevmezdim.ama şimdi deli gibi yemek istiyorum.banada bi tahmin :))) lütfen...
ne güzel bak kocan senide çocuklarını da çok seviyor
sen ne zaman evinin kadını olacaksın
bu arada kaç yaşındasın canım
günaydın kızlar nasılsınız
ben birazdan doktora gideceğim dua edin bana cinsiyetini öğrene bileyim zaten meraktan duramadım sırf cinsiyet öğrenirim diye gidiyorum
Canım demiş ki filizim...
Et sevmiyorsan...................ERKEK
Et seviyorsan.....................KIZ
Bu durumda seninki ne bil bakalım?
Bu filizimin deyişi....
Bana göre et sevip sevmemek bir etken değil...
Kişiden kişiye değişir...
bblau kızın mı olacak..aalah bağışlasın.............
merhabalar,
uzun zamandır okuyorum ara sıra beğendiğimi de ifade ediyorum. İlk bebeğimin kalbi durduğu için 10 haftalıkken krtaj olmuştum, daha sonra 9. ayda hamile kaldım nasipse şubatta gelmesini bekliyorum bekliyoruz bebeğimin.
bblau gözün aydın, herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. Öhöm öhöm eğer geç kalmadıysam senin kızla benim oğlanın başlarını bebeyken bağlayalım diyorum talibim kızına :)
dünyam80 seni çok net hatırlıyorum, bir usg fotoğrafı paylaşmıştın aman demiştim bu ne büyük pipi, nitekim oğlun olacakmış. çok sevindim.
sağlıkla sıhatle bebekleimizi umarım kucağımıza alırız. Ben sürekli takip edip yazamam genelde kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde yazıyorum.
ha bu arada 16+4 gebelik haftam.
çok mutsuzum
sırt spazmım azdı yine. robocop gibiyim dün geceden beri. sol kürek kemiğimin ordaki kaslar gerildi yine napacağımı bilemıyorum. gögsüme vurmaya başladı ağrısı. yatmak sorun, kalkmak sorun. yatakta dönmek sorun. inleye inleye ağladım sabaha kadar. akşam hastaneye gittik doktor kadın doğuma gidin ben size bi şey yapamam dedi. eşime de sıcak voltaren jel sürüp sıcak havluyla kompres yapabilirsiniz dedi eşim eczaneye gitti eczaneci kadın hamileymiş "manyak mı o doktor hamile kadına kullanılmaz hiç bi ilaç" demiş. sabaha kadar kıvrandım ağrıdan.
napacam ben ya bir de gögüslerim hepten büyüyünce hiç dayanılmaz olacak ağrılar!!!
tek meraklı ben değilmişim demekki :) hadi hayırlısı olsun hakkımızda.çikolata komasına girip mi gitsek acaba :) bende birazdan gidicem...
günaydın kızlar nasılsınız
ben birazdan doktora gideceğim dua edin bana cinsiyetini öğrene bileyim zaten meraktan duramadım sırf cinsiyet öğrenirim diye gidiyorum
Canım ben aralıkta 33 olacağım...
Sen kaçsın? daha gençsin sanırım...
Sen çalışıyor musun?
Canım çalışıyorum malesef..
Bu devirde 4 çocuk tek maaşla
Zor olurdu....
Ya piyango vuracak bize
Ya yasadışı iş..
İkiside yok ufukta
Sanırım bayağı bir emekliliğime...
Ama istifa edip öğretmenlik yapacağım sanırım...
En kısa yoldan
İnşallah....
ay ben meraktan çatlayacağım zaten kaç haftadır sen ne diyorsun
sen kaçıncı haftadasın
çikolata evet nutella ekmeğe sürüp sürüp yedim eşim bakıyor ne oluyor diye dedim çocuk hareket ediyormuş o yüzden abartıyorum
kızdı bana çocuğun üzerine çok gidiyorsun diye şaşırdım kaldım
Tesekkur ederim canımm =)
Evet erkek diye diye erkek tutturdum sonunda =)
Azelya'nın ben de kız bekliyordum ama herkes yanıldı =)
Gercekten 180 gr guzel mi haftasına gore? Ben anlamıyorum iste doktor da iyi y da kotu demedi.
Gorumcem de tutmus diyo cok dusuk gramı benimki gittigimde 190 falandı diyo o da 5. ayına girerken gitmisti ilk.
Sanki her cocuk bir oluyormus gibi! Cok da biliyor kendisi zaten. Sanki az yemek yedigimden aksamları 2-3 tabak yemek yiyorum.
Gun icinde meyve sut yogurt canım ne isterse yiyorum..
Zaten bugun tartıldım tam 2 kilo almısım hamileligimi ogrendigimden bu zamana.
Sudyenlerim olmuyor arkaları kapanmıyor, pantolonlarım olmuyor..
Bana gore iyi gidiyormusum gibi geliyor ama bakalım..
yok canım ya, eşimle ağrı kesii tüm kremlerin prospektüslerini okumuşlar eşim de "kadın haklıydı, ya hamileler üstünde hiç bi çalışma yapmamışlar ya da kullanmayın yazıyordu" dedi( öfff..
15+3 üz biz.nutella iyi fikir cıkmadan kasıkla yiyeyim.yok arabaya kasıkla yanıma alayım en iyisi :)
valla ben de büyüyünce ayşebahar gibi olmak istiyorum. idolümsün yeminle.
33 yaşında 4.çocuk yolda hey maaşallah...
ben 3 senedir fizik tedavisi görüyorum ara ara. geçmiyor o ayrı. senede 1-2 kere boyunluk takıyorum ama ı ıhhh. boyum :1.62 kilom da şu an 56. 52 ile hamile kaldım 4 kilo aldım. ama benim ağrılarım daha önceye dayanıyor. 50 kiloyken de fizik tedavi görmüşlüğüm var yani bu spazm yüzünden. ama bu seferki daha dayanılmaz... hiç bir şey yapamamak da adamı öldürüyor.
dün eşim bebe yağıyla saatlerce ovdu sıcak havlular koyduk, halı üzerinde yüzermiş gibi sırt üstü hareketler yaptım (hatta eşim yarıldı. ceretta cerrattalara benzıyosun şuan dedi sinirim bozuldu kalktım.ahahahahah) ama ı ıhh tık yok. sağlam kaslar da harekete geçti sanırım tetikledi mi naptı daha da dayanılmaz oldu.
demekki kızıma bir kız kardeşmi gelecek.hayırlısı olsun allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin.yada hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin...
valla ben de büyüyünce ayşebahar gibi olmak istiyorum. idolümsün yeminle.
33 yaşında 4.çocuk yolda hey maaşallah...
canım ben 29 yaşındayım
bende çalışıyorum hatta 4-5 sene daha çalışmayı düşünüyordum
ama ikizleri sağ salim kucağıma alırsam
sanırım işi bırakacağım
ama burdakilere söylemeyeceğim iznim bittikten sonra söyleyeceğim
yoksa ssk sız kalırım en azından 8 ay ssk işler
Ben de büyüyünce ayşebahar gibi olmak istiyorum ama teknik olarak mümkün değil
Ay canım dün bende çok kötüydüm yaa spor ayakkabı giydim yine kötü oldum ne topuklu ne topuksuz giymek gerekiyor sanırım. Kısa topuklu en güzeli. ÖLdüm bel ağrısından sanki belim kayıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?