- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.841
Benimde 14 hafta bitti sayılır cuma günü 15 e giriyorum. Aynı demekki :))) sen 2 hafta sonra kesin öğrenirsin cinsiyetini o zaman :))) ama benimki meçhul((
içine ne doğuyor senin? bide hareketlerini hisstmeye başladınmı?ben arada bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum :)
Kız hissediyorum :))) benimde oluyor bazen ama evet heleki ilk gebelikse çok erkenmiş hareketleri hissetmek için tamamen bağırsak hareketleriymiş ama belli olmaz belkş güçlüdür bizim minikler :)))
bende kız hissediyorum ama rüyalarımda hep erkek görüyorum.yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)
inanmıycaksın ama bende rüyalarımda erkek görüyorum, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bile erkek çocuk görüyordum hep, ama rüyalar tersine derler :))) evet canım yarın haberlerimle dönücemm... ben kaçtım, oruç tutmasamda eşimle beraber yemek yiyorum :)))))
Biz geldik kızlar
Devlete gittim, gitmez olaydımCinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
Sinirlendim o sinirle esimi aradım ve ben özele gidiyorum dedim
Gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oglum oluyor teyzeleriiiiiiiiii =)
180 gr geldi agırlıgı 17+2 haftalık cıktı usg de. Cok mutluyum, esim de oyle =)
Allah'ın emriyle kızına talibiz bblau
cnm ben rüyamda bebek görmedim ama hamile kalmadan önce eşim rüyasında erkek bebeğimizin old.görmüştü ve bebeğim erkek..
benim içime hep kız doğuyordu.kendimi öyle hazırlamıştım sanki..dr erkek deyince tövbe tövbe masada ağlayacaktım sanki...ama şimdi oğlumu herşeyden çok seviyorum.
minik prensim benim
Evet ilkgün bende öyle oldum hatta burda yazmıştım erkek çocuğundan korktuğumu büyütmek açısından....ama şimdi oğluşum o benim..herşeyde bir hayır vardır..yeterki sağlıkla doğuralım inş..
tebrik ederim yelizim...
erkek doğuyor içime diye diye buldun erkeği...
ben hep kız demiştim sana...
azelya ve seni tutturamadım....
180 gr süper bu arada....
et görmek bile istemiyorum ama önceden severdim :)
et görmek bile istemiyorum ama önceden severdim :)
evet acik renk :) valla simdiye kadar herkes oglan diye tahmin ediyor bakalım valla sali günü belli olacakmi :) bide millet beni sinir etmezmi sürekli dedikleri bizim bebekler 12. haftalıkken belli oldu seninki niye belli olmadısanki benim elimde ya bu millet neden böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?