2012 Şubat Anneleri

yap yap bişey olmaz. ben zonguldaktan ankaraya, ordan istanbul ağvaya, ordan koceline ordan yıne zonguldak'a döndüm.

midem o kadar yanıyor ki off offf. kocam aradı demın "bence sen bebişmle bana lahmacun ısmarlayacakmışsın ben öyle duydum bana öyle dedi adenim" dedi! manyak mı ne! canı bişeyler isteyen aşeren kocam zaar!

Son düzenleme:
Hemen geri geldim yalnız :37:
Bana da söylemiyor, usg çıktısında yazıyor….
Bana da bi cd vermedi ama ya doktor ultrason görüntülerinden filan. Ona özeniyorum ben de :17:
Dün kalp usg çektirdim ya, onun cd.sini verdiler çok lazımmış gibi :1:

usg çıktısının neresinde yazıyor ya?
birimi ne olarak yazıyor gr mı?

Bana da bi cd vermedi ama ya doktor ultrason görüntülerinden filan. Ona özeniyorum ben de :17:

banada hiç cd vermiyo kiii :14::14:
bakalım bu sefer 3lü testimiz ve cinsiyeti belli olcak inşallah...

bende bakıyorum şuan ultrason fotosuna yok öyle bı bilgi. bizim elimize ulaşmadı... :))

kaç gram olduğuna daır en ufak bi bilgi yok.

Benim sordugum doktorlar 3 aydan sonra yolculuk yapabilirsin demisti. Benim butun tatilim yolculukla gecti, once ucak sonra da arabayla sehirlerarasi yollar, tuvalet ve yurume ihtiyaciyla dura dura gitmeye calistik ama heryerin tuvaletine de girilmiyor ki kardesim, hele bazi yollar cok fena sarsiyor, bir de emniyet kemeri rahatsizlik vermeye basladi. Karindan degil de dizlerden gecirebilirsin kemeri, ise yariyor.
Herseye ragmen iyi atlattim ben yorulmadim cok uyudum yedim ictim iyi gecti.

Sağol cevabın için canım.Otobüsle yolculuk yapıcaz, emniyet kemeri olmayacak.Molalarda artık ne kadar süre ile durursa.3 saatte bir durursa iyi, ben zaten oturmaya alışkınım, işyerimde hep oturuyorum.

Bana da ilk cdyi renklide verdiler.Renkliye girdiğinde verirler canım.

hadi yaaaa bende elime aldım şimdi kağıdı ama bulamadım :17:
ne yazıyo kii

bu arada adım sultan :29:

Ben de Tuğçe :70:Çok karizma bir ismin var :23:
gr. cinsinden yazıyor diye hatırlıyorum ben
:26:

yap yap bişey olmaz. ben zonguldaktan ankaraya, ordan istanbul ağvaya, ordan koceline ordan yıne zonguldak'a döndüm.

midem o kadar yanıyor ki off offf. kocam aradı demın "bence sen bebişmle bana lahmacun ısmarlayacakmışsın ben öyle duydum bana öyle dedi adenim" dedi! manyak mı ne! canı bişeyler isteyen aşeren kocam zaar!

Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.

B]Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.[/B][/QUOTE]

kusura bakmasınlar çiğ köfteyı oyle bı yıyorum ki hemde. onsuz 9 ay geçiremem valla. lahmacunu fazla sevmem ama yıyorum yıne de. hadı çiğ kofte çig etten falan anlartım da lahmacuna noluyo pardon? doktor lahmacunun pişirildiğini bilmiyor mu?

yenmez mı bunlar be. teyyy teyyy doktor olmuş ama zevk sıfır...

Sağol cevabın için canım.Otobüsle yolculuk yapıcaz, emniyet kemeri olmayacak.Molalarda artık ne kadar süre ile durursa.3 saatte bir durursa iyi, ben zaten oturmaya alışkınım, işyerimde hep oturuyorum.

Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.

canım çiğköfte et falan işte onları toxoplasma olur diye yedirmiyorlar...

memnun oldum canım..tşkler..
çiğ köfte için çıldırıyorum...
ilk gittiğimde çiğ köfte ,çiğ et yasak dedi...:14:
bende gidince etsiz çiğ köfte yiyebilirmiyim diycem:52::52:
gözümün önunden gitmiyo valla :98:

hadi yaaaa bende elime aldım şimdi kağıdı ama bulamadım :17:
ne yazıyo kii

bu arada adım sultan :29:

Tatlım bende bilmiyorum ve usgye önceden bakmıştım ama sanırım bazılarınkinde 20. haftadan sonra yazılıyormuş kilosu felan..
Bir arkadaş öyle demişti..
Zaten gram kısaltılarak felan yazılıyormuş ,bakıp anlıyormuşsun..

aaaaaa yiyin kızlar etsiz olanlarından yiyin. ne olacakmış ateş'in bulunmadığı zamanlar insanlar ne yıyordu acabaaaa!!!

bol bol yıyın guzelleşin. yanına da cın bıber bı de ayran. oehhhh mis..

B]Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.[/B]

kusura bakmasınlar çiğ köfteyı oyle bı yıyorum ki hemde. onsuz 9 ay geçiremem valla. lahmacunu fazla sevmem ama yıyorum yıne de. hadı çiğ kofte çig etten falan anlartım da lahmacuna noluyo pardon? doktor lahmacunun pişirildiğini bilmiyor mu?

yenmez mı bunlar be. teyyy teyyy doktor olmuş ama zevk sıfır...[/QUOTE]

hahahaha süpersin ......
yiyomusun sen çiğ köfteyii
nasılsa artık etsiz yapılıyo ne olcak kii valla bende sonunda
başlarım diyip yiycemm :56::56:

yenmez mı bunlar be. teyyy teyyy doktor olmuş ama zevk sıfır...

Evet pişiyor lahmacun, ama az mı pişiyor ki :26:
Ay onu geç kolayı napcam, diyorum sabret 5 ay kaldı
:27:

Son düzenleme:
İlk kez etli çiğ köfteyi Urfaya gelince yedim..=)
Oda çalıştığım yerde her akşam yapılıyordu işim gereği mecbur tadına baktırıyorlardı..
Çok şükür yaz geldide yapmayı bıraktılar..
Sıcakta canımda çekmiyor neyseki..

Ama bende kesin demir eksikliği var cnm ıspanak çekiyor başkada birşey çekmiyor dahada yiyemedim=)

usg çıktısının neresinde yazıyor ya?
birimi ne olarak yazıyor gr mı?

Bak şöyle bir kağıtta yazıyor benimki

$11.webp

hahahaha süpersin ......
yiyomusun sen çiğ köfteyii
nasılsa artık etsiz yapılıyo ne olcak kii valla bende sonunda
başlarım diyip yiycemm :56::56:[/QUOTE]

yıyorum tabi. öyle bı yıyorum ki hemde. soslu soslu lavaşlı ayranlı.... ohhh... yarasın tosunuma.

:( kolayı arada eşime çaktırmadan içiyorum ben. hayatta kola içmeyen ben kola delısı oldum ya. ancak o alıyor hararetımı. ama bebiş gazlı olurmuş dıyorlar korkuyorum. sen dınle ama benı ye lahmacununu. saçmalamasın doktor yasakmış. kime göre neye göre yasak. pehhh.

kolayı başlarda içtim valla hatta bi kaç gün öcede 1 bardak içtim..eşim 1 ay görevdeydi
o yokken içtim :)) eşim gelince yanından geçirmiyo valla
baktı geçen acıdı bana 1 bardak zor içirdi sonra hepsini o içti benyokken sen suyunu çıkarırsın die:20:
insan bir anda sevdiği şeylerden vazgeçemiyo ne yapalım ...
doktor bide çiğ et yasak dio sanki çiğ eti tuzlayıp yiycem...
çiğ eti gördüğüm an çıkarıyorum halaa bu konuda sorun yok
o yüzden çiğ eti yiyemiyorum :1::1::1::1::1:

Back
X