- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #16.141
Kolay gelsin canım.
Karats ben ultrason kağıdından bakıyorum gramına, yazıyordur orda.
hadi yaaaa bende elime aldım şimdi kağıdı ama bulamadım

ne yazıyo kii
bu arada adım sultan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım.
Karats ben ultrason kağıdından bakıyorum gramına, yazıyordur orda.
Hemen geri geldim yalnız
Bana da söylemiyor, usg çıktısında yazıyor….
Bana da bi cd vermedi ama ya doktor ultrason görüntülerinden filan. Ona özeniyorum ben de
Dün kalp usg çektirdim ya, onun cd.sini verdiler çok lazımmış gibi![]()
Hemen geri geldim yalnız
Bana da bi cd vermedi ama ya doktor ultrason görüntülerinden filan. Ona özeniyorum ben de
usg çıktısının neresinde yazıyor ya?
birimi ne olarak yazıyor gr mı?
Benim sordugum doktorlar 3 aydan sonra yolculuk yapabilirsin demisti. Benim butun tatilim yolculukla gecti, once ucak sonra da arabayla sehirlerarasi yollar, tuvalet ve yurume ihtiyaciyla dura dura gitmeye calistik ama heryerin tuvaletine de girilmiyor ki kardesim, hele bazi yollar cok fena sarsiyor, bir de emniyet kemeri rahatsizlik vermeye basladi. Karindan degil de dizlerden gecirebilirsin kemeri, ise yariyor.
Herseye ragmen iyi atlattim ben yorulmadim cok uyudum yedim ictim iyi gecti.
Hemen geri geldim yalnız
ne yazıyo kii
bu arada adım sultan![]()
yap yap bişey olmaz. ben zonguldaktan ankaraya, ordan istanbul ağvaya, ordan koceline ordan yıne zonguldak'a döndüm.
midem o kadar yanıyor ki off offf. kocam aradı demın "bence sen bebişmle bana lahmacun ısmarlayacakmışsın ben öyle duydum bana öyle dedi adenim" dedi! manyak mı ne! canı bişeyler isteyen aşeren kocam zaar!
Sağol cevabın için canım.Otobüsle yolculuk yapıcaz, emniyet kemeri olmayacak.Molalarda artık ne kadar süre ile durursa.3 saatte bir durursa iyi, ben zaten oturmaya alışkınım, işyerimde hep oturuyorum.
Bana da ilk cdyi renklide verdiler.Renkliye girdiğinde verirler canım.
Ben de TuğçeÇok karizma bir ismin var
gr. cinsinden yazıyor diye hatırlıyorum ben :26:
Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.
Sağol cevabın için canım.Otobüsle yolculuk yapıcaz, emniyet kemeri olmayacak.Molalarda artık ne kadar süre ile durursa.3 saatte bir durursa iyi, ben zaten oturmaya alışkınım, işyerimde hep oturuyorum.
Bana da ilk cdyi renklide verdiler.Renkliye girdiğinde verirler canım.
Ben de TuğçeÇok karizma bir ismin var
gr. cinsinden yazıyor diye hatırlıyorum ben :26:
Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.
ne yazıyo kii
bu arada adım sultan![]()
B]Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.[/B]
kusura bakmasınlar çiğ köfteyı oyle bı yıyorum ki hemde. onsuz 9 ay geçiremem valla. lahmacunu fazla sevmem ama yıyorum yıne de. hadı çiğ kofte çig etten falan anlartım da lahmacuna noluyo pardon? doktor lahmacunun pişirildiğini bilmiyor mu?
yenmez mı bunlar be. teyyy teyyy doktor olmuş ama zevk sıfır...
Evet pişiyor lahmacun, ama az mı pişiyor ki :26:
Ay onu geç kolayı napcam, diyorum sabret 5 ay kaldı![]()
Evet pişiyor lahmacun, ama az mı pişiyor ki :26:
Ay onu geç kolayı napcam, diyorum sabret 5 ay kaldı![]()
canım çiğköfte et falan işte onları toxoplasma olur diye yedirmiyorlar...