- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.241
kızlar günaydınnn
çok özledim siziiiiiiiiii....
yazamadım epeydir, bu zaman içinde bebeğim bana bi süpriz yaptı:)
doktora gittim bebeğim erkekmiş :) emin olamadım 2. farklı doktora gittim oda erkek dedi
yani bende bir erkek annesiyim:)
gelince yazın bana.....
Merhaba kızlar, 3 günlük Bursa tatilinden sonra nihayet sağ salim bu sabah evimdeyim..Çok güzel bir tatil geçirdim ve dönüşte "işte bebeğim" diyebileceğim o müthiş tekmeyi hissettim.Her zamankinden daha kuvvetliydi ve çok heyecan vericiydiEn kısa sürede bu hissi yaşamanızı diliyorum...
Bu arada tabloyla artık ben ilgilenmek istemiyorum, çünkü onunla ilgilenirken yazıları takip edemiyorum eskisi gibi.Onun için benden tabloya eklenmeyi rica etmezseniz sevinirim...
Burda sık muhabbetim olan arkadaşlarımı çok özledimBeğen butonu kalkmış, kötü olmuş, cevap yazamadığım yerde beğeniyordum iyi oluyordu ya neyse...
Ahhhh benim sırma saçlı ay yüzlü gelinime naaaaappppptttııııınnnnnn
Tosbik gelinim meğer erkekmiymişAman ben başımı hangi taşlara vurayımmmmmmmmm
canımm günaydınnnn...
bende geçmişi hiç okuyamadım yaa:)
çok sevindim bebeğini hissetmene yaa, bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba
sorma yavrum , bende capon damadım var diye gerim gerim gerildiydim:)
artık bi dahaki gebeliğe kalsın dünürlük ..inşallah 2. ler kız olurda berdel yaparız
Olsun canım ya, kısmet değilmiş bak
Artık beraber gelin avına çıkarısSen alışabildin mi erkek fikrine?
ya bilmiyorumki tuğçe çok tuhaf bişi, önce kız şimdi erkek insan tabi tuhaf oluyo biraz ama önemli olan sağlıkkkkkk...
erkek anası olmakta hiç fena değilmiş yani...
merhaba bende şubatta anniş oluyorum inş :)))
bende tabloya katılmak istiyorum ilk gebeligim sat 18 mayıs şuan 15 haftalık hamileyim ama henüz cinsiyetini öğrenemedim cok ama cok merak ediyorum ismi bile hazır kız olursa nazlı erkek olursa mert bebeğim cok hareketli hissedebiliyorum baloncuklar patlıyomuş gibi içimde cok güzel bi duygu onu görecegim günü iple cekiyorum Allah isteyipte olmayan herkese nasip etsin
Gunaydın guzel annisler ve melekleri
Bugun esim geliyor cok heycanlıyım, cok özledim onu..
Sanırım 2 saate kadar gelir eve. Zaman gecmek bilmiyor yaaa sabahı zor ettim zaten
kızlar günaydınnn
doktora gittim bebeğim erkekmiş :) emin olamadım 2. farklı doktora gittim oda erkek dedi
gelince yazın bana.....
Merhaba kızlar, 3 günlük Bursa tatilinden sonra nihayet sağ salim bu sabah evimdeyim..Çok güzel bir tatil geçirdim ve dönüşte "işte bebeğim" diyebileceğim o müthiş tekmeyi hissettim.Her zamankinden daha kuvvetliydi ve çok heyecan vericiydiEn kısa sürede bu hissi yaşamanızı diliyorum...
Bu arada tabloyla artık ben ilgilenmek istemiyorum, çünkü onunla ilgilenirken yazıları takip edemiyorum eskisi gibi.Onun için benden tabloya eklenmeyi rica etmezseniz sevinirim...
Burda sık muhabbetim olan arkadaşlarımı çok özledimBeğen butonu kalkmış, kötü olmuş, cevap yazamadığım yerde beğeniyordum iyi oluyordu ya neyse...
Hoşgeldin canım,sorunsuz tatil geçirmene çok sevindim, enerji depolamışsındır.
Eyyyyvaaaaahhhh azelya, ilk beşiği sen kertmiştin açıkta mı kaldın kız
ya bilmiyorumki tuğçe çok tuhaf bişi, önce kız şimdi erkek insan tabi tuhaf oluyo biraz ama önemli olan sağlıkkkkkk...
erkek anası olmakta hiç fena değilmiş yani...
Hoşgeldin canım,sorunsuz tatil geçirmene çok sevindim, enerji depolamışsındır.
Eyyyyvaaaaahhhh azelya, ilk beşiği sen kertmiştin açıkta mı kaldın kız
kızlar günaydınnn
gelince yazın bana.....
Kızlarr nasılsınız bugünn ???
Beklemek ne kadar zor degıl mı?
Ben artık sabredemıyorum.
Oglum olacagına ınandırdım kendımı ama yıne de emın olmak ıstıyorum.
Neysekı senın az kalmıs.
Gercı benımde cok degıl ama ıste gel de sabret!
sabrediyorum valla canım benimm,ama çatlıyom ben de ama çinmiş rusmuş bütün takvimler kız diyo:))bakalım hayırlısı hakkımızda,sağlıklı olsunlarda,cinsiyet o kadar da önemli değil:))
Şekerim
Benim de Çin miş Rus muş bütün takvimler, ayrıca yüzük testi, tuz testide kız diyordu ama doktor erkek diyor :))
tüh ya!benden önce öğrenirsen haber et valla ben de koşa koşa gıderim öğrenmeye randevuyu beklemeden:))
bende tabloya katılmak istiyorum ilk gebeligim sat 18 mayıs şuan 15 haftalık hamileyim ama henüz cinsiyetini öğrenemedim cok ama cok merak ediyorum ismi bile hazır kız olursa nazlı erkek olursa mert bebeğim cok hareketli hissedebiliyorum baloncuklar patlıyomuş gibi içimde cok güzel bi duygu onu görecegim günü iple cekiyorum Allah isteyipte olmayan herkese nasip etsin
Anaaammm, kız sayısı eksıldı ıyı mı?kızlar günaydınnn
gelince yazın bana.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?