2012 Şubat Anneleri

slm millet azelya kimin bebeği erkek çıktı... bizde iyiyiz çok şükür oğlumu salı günü doktora götüreceğim inş görürüm çok özledim onu görmeyi..

Son düzenleme:
kızlar yazıları değiştirme şekil verme modlarıda kalmış ya ben sadece böyle yazabiliyorum neden acaba? yoksa sitedemi bi sorun var anlamadım...kızlar özellikle kız annesi olmak isteyenler benim gibi,biz bu sene hata ettik çünkü bu sene erkek senesi cin min yalan oldu bize...oğlanı alcaz kucağımıza....OLSUN OLSUNNNNNNNNN

Kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum benim mide bulantılarım hala son gaz devam ediyor ve birde baş ağrıları eklendi bebişim iyi çok şükür 16+2 olduk cinsiyetini pek göstermek istemiyor doktoru çok sıkıştırdım kesin olmamakla birlikte kıs gibi dedi allah sağlıkla versin ama minik kuşumu çokk öslüyorum hergün gidip görsem bıkmıyacağım .birde önemli bir sorum olacak bende kan pıhtılaşması var ve hergün iğne vuruluyorum kollarım mosmor benim gibi olan varmı aranızda?????????yada bildiğiniz sağlıklı doğuran varmı bir fikir verirseniz çok sevinirim ara ara moralim bozuluyor çünkü

Kızlar galiba bir kızım oluyor.2 doktorda kız dedi kesinleşti galibaa...ama bu aralar çok kasık sancılarım oluyor.ondan şikayetçiyim biras.. Prensesimi eklerseniz sevinirim tabi adını daa: 'liva'...prenses liva geliyorrrr...

Benım sat.ım da 18 Mayıs :)
Acaba aynı gun mu dogum yapacagız?
Sen nelere aserıyorsun?
Ben genelde eksı ıstıyorum.

nasip belki aynı gün yaparız fırsat bulursan haberleşiriz burdan. Sen cinsiyetini ögrendin mi? ben yarın gidicem doktora inşallah ögrenebilirm. Ben öyle pek bişey aşermedim ama tatlıyla aram yok ekşi yiyorum çogunlukla. Hamileliğin nasıl geciyo? Benm hiç bi sıkıntım olmadı cok şükür iştahım falanda yerinde (maaşallah) kilo almadım ama gayet rahat hissediyorum kendimi.İLK gebeliğin mi bu arada

evet canım ilk gebeliğimm... ilk aylar çok miğde bulantım wardı..kilo werdim hiç bişey yiyemedimm... ama bu aralar .ok tatlı yiyorum ama yemekle pek alakalı değil sankii...büyüklerim hep benim oğlum olacağını söylüyordu ...bizde kendimizi inandırmıştık birascık:)sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil çok kasık ağrılarım ve akıntım oluoo yarın gidicem doktoruma bakalımm...senin nasıl gidiyorr?

benm gayet iyi gidiyo bulantım falan olmadı hiç iştahımda cok acık bebişimde cok uslu hiç rahatsız etmiyo beni ama cok hareketli baloncuklar patlıyomus gibi içimde bende bi kaç güne kadar kız hissediyodum etrafımda kim görse kız olacak diyodu ama eşimin erkek olacak psikolojik baskısı ve bazı belirtiler yüzünden artık erkek olacagını düşünüyorum ama ne yalan söyleyim saglık olssun o bi tarafada kız olmasını cok istiyorum bakalım nasip yarın ögrenicez NAZLI mı MERT mi? kasık agrım falan pek yok akıntımda normal

Son düzenleme:

hayırlı olsun inşallah canım:))kasık sancıları bende de vardı canım doktorum bana magnezyum verdi.
onun da faydası olmayınca tekrar gittim ve idrar testi istedi benden ve enfeksiyon çıktı.
o yapıyomuş sancıları.monuoldu sanırım adı tek içimlik toz şeklınde bır bardak suya katıp içiyosun.faydasını gördüm.
doktoruna gıttığınde şikayetını dıle getır ve canım bol bol su iç:))

14+5 haftalığım yatarken çok sıkıntı çekiyorum sol tam yan yatıyorum ama sürekli de böyle yatınca gece yarısı uyanıyorum derin uyuyamıyorum esasında yüzüstü uyuyan biriyim ve bunu çok arıyorum siz hamile yastığı aldınız mı ya da nasıl yatış yapıyorsunuz sürekli sola mı yatmak gerekir

öncelikle herkese merhaba :)
allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

ben de kısmetse aralık 2011 annesi olacağım, şubat annesi olacak olan sevgili sultan (karats) arkadaşım sebebiyle bazen topiğinize uğruyorum :) herkese keyifli paylaşımlar, kolay doğumlar diliyorum.

sevgili umut33, senin mesajını görerek buraya yazmaya karar verdim.
kesinlikle içini rahat tut, benim hem akdeniz ateşi, hem de kan pıhtılaşması sorunu olan bir arkadaşım bebek sahibi, hem de 2 yaşında tosuncuk geçen ay itibariye :)
o da senin gibi sürekli iğne kullanarak ve üstüne ilave sürekli dinlenerek geçirmiş gebeliğini, ama sağlıkla kavuşmuş bebeğine.
moralini bozma diye yazdım :) sen iyi ol ki, bebebğin de iyi olsun :)

herkese yeniden sevgiler.. sizlerden 2 ay büyük benim oğlum, bir sorunuz olursa seve seve elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
hoşçakalın :)

Aslında o hamile yastıklarından bende almak istiyorum.Kullanan varsa yazabilirmi?Ben normal yastık alıyorum bacak arama,deneyebilirsin canım o da iyi oluyor..

hoşgeldin canım:) bende allah kısmet ederse pazar günü bandırmaya gidicem :)otobüs yolculuğu mu yapmıştın?

Hoşbuldum tatlım sağolasın.Ben otobüs yolculuğu yaptım 12 saat.Eşim yanımıza normal bildiğin yatak yastığı almıştı 2 tane..Birini belime koydum birini cama yasladım, bazen ayaklarımı topladım bazen eşimin kucağına uzattım (kısa boyun faydaları ) Hayırlı yolculuklar dilerim.

Hoşbulduk tatlım teşekkür ederim.Bursa çok sıcaktı dimi, ben yandım ama bebettoda indirim varmış kaçırmadım
Onlar karnımızda çok oynarlarmış, ama atıyorum, misal biz 20 hareketinden sadece 1ini şans eseri hissedebilirmişiz, ilerde daha çok hissedeceğiz inşallah, hatta eşlerimiz bile hissedecek ellerini koyduklarında :))

slm millet azelya kimin bebeği erkek çıktı... bizde iyiyiz çok şükür oğlumu salı günü doktora götüreceğim inş görürüm çok özledim onu görmeyi..

Benim dünürün bebeği canım ya .sgrmn ex dünürümün :))

Ben aldım canım... internetten hamile yastigi diye aratırsan zaten o marka cikiyor hemen istersende özelden mesaj atabilirim ne oldugunu...

inanılmaz rahat oluyor uyuması kesinlikle verdigim paraya degdi (kapıda ödemeli aldım)

Yastikların 4 farklı modeli mevcut ve iki taraflı olan modelini kullanıyorum.. benim icin cok rahat oldu tabii ama esim icin biraz iyi olmadı gibi... Belki tek uclu modeli daha kullanıslı olabilir diye dusunuyorum...
ama iki taraflı U seklinde olanın icinde yatması o kadar rahat ve güzel ki o da ayrı :))

Herkese merhaba öncelikle herkesn geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır

Senin de kutlu olsun canım... Senin nasıl gidiyor hamilelik?

kızlar merhaba 16+3 günlük hamileyim dr kontrollerinde tansiyonum 160/90 140/90 çıkıyor normalde ise 120/80 civarı ve baş ağrılarım çok offff çok korkuyorum napıcam fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…