- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.281
Kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum benim mide bulantılarım hala son gaz devam ediyor ve birde baş ağrıları eklendi bebişim iyi çok şükür 16+2 olduk cinsiyetini pek göstermek istemiyor doktoru çok sıkıştırdım kesin olmamakla birlikte kıs gibi dedi allah sağlıkla versin ama minik kuşumu çokk öslüyorum hergün gidip görsem bıkmıyacağım .birde önemli bir sorum olacak bende kan pıhtılaşması var ve hergün iğne vuruluyorum kollarım mosmor benim gibi olan varmı aranızda?????????yada bildiğiniz sağlıklı doğuran varmı bir fikir verirseniz çok sevinirim ara ara moralim bozuluyor çünkü
nasip belki aynı gün yaparız fırsat bulursan haberleşiriz burdan. Sen cinsiyetini ögrendin mi? ben yarın gidicem doktora inşallah ögrenebilirm. Ben öyle pek bişey aşermedim ama tatlıyla aram yok ekşi yiyorum çogunlukla. Hamileliğin nasıl geciyo? Benm hiç bi sıkıntım olmadı cok şükür iştahım falanda yerinde (maaşallah) kilo almadım ama gayet rahat hissediyorum kendimi.İLK gebeliğin mi bu arada
amaaan inşallah benim doktor da böyle bi şey yapmaz valla ben de sinir olurum.
canım doktora gıtmeden çikolata,meyve suyu gibi gıdalar tüketin derler bebeğin hareketlenmesi için.
bı daha ki sefere bunu dene bakalım,inşallah gıttığınızde gösterir.aynen valla benide bebişim hiç üzmedi,kusmaymış bulantıymış hiç olmadı şükür.
inşallah doğduklarında da üzmezler.Allaha ıyı kul,bizlere ve vatana hayırlı evlatlar olurlar:))
14+5 haftalığım yatarken çok sıkıntı çekiyorum sol tam yan yatıyorum ama sürekli de böyle yatınca gece yarısı uyanıyorum derin uyuyamıyorumesasında yüzüstü uyuyan biriyim ve bunu çok arıyorum siz hamile yastığı aldınız mı ya da nasıl yatış yapıyorsunuz sürekli sola mı yatmak gerekir
Hoşbuldum tatlım sağolasın.Ben otobüs yolculuğu yaptım 12 saat.Eşim yanımıza normal bildiğin yatak yastığı almıştı 2 tane..Birini belime koydum birini cama yasladım, bazen ayaklarımı topladım bazen eşimin kucağına uzattım (kısa boyun faydaları) Hayırlı yolculuklar dilerim.
Hoşbulduk tatlım teşekkür ederim.Bursa çok sıcaktı dimi, ben yandım ama bebettoda indirim varmış kaçırmadım
Onlar karnımızda çok oynarlarmış, ama atıyorum, misal biz 20 hareketinden sadece 1ini şans eseri hissedebilirmişiz, ilerde daha çok hissedeceğiz inşallah, hatta eşlerimiz bile hissedecek ellerini koyduklarında :))
Benim dünürün bebeği canım ya .sgrmn ex dünürümün :))
14+5 haftalığım yatarken çok sıkıntı çekiyorum sol tam yan yatıyorum ama sürekli de böyle yatınca gece yarısı uyanıyorum derin uyuyamıyorumesasında yüzüstü uyuyan biriyim ve bunu çok arıyorum siz hamile yastığı aldınız mı ya da nasıl yatış yapıyorsunuz sürekli sola mı yatmak gerekir
Gunaydın kızlar.
Herkes yavas yavas geri donmeye baslamıs gordugum kadarıyla
günaydın kızlar nasılsınız.
bende işyerindeyim hamileyken çalışmak ne kadar zormuş ya(
iznimin gelmesiini 4 gözle bekliyorum ama daha 4 ayım var malesef
Allah senin ve calısan diger tüm hamilelerin yardımcısı olsun insallah...
gecen resmini gördüm senin, cok sirindin gercekten 19-20 yasında oldugun belli :))
Allah senin ve calısan diger tüm hamilelerin yardımcısı olsun insallah...
Günaydın günaydın günaydın güzel annişler...
Geçmişi okuyamadım malesef..
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
Dün sabah geldim memleketten ama yazmak fırsat olmadı..
İşteyim yine yeniden..:S
Geçmiş bayramınıza kutluyorum..
Biraz geç oldu kusuruma bakmayın..
Amın. Gercekten calısırken hamıle olmak o kadar zor kı.
Gece uyuyamasan da, sabah erkenden kalkıp, ıse gelmek zorundasın.
Hele bırde benım evın orda bır yokus var, mahvedıyor benı.
Daha tatılden donmeyenler var sanırım.
AyseBahar'ın kızı hastaydı, acaba durumu nasıl oldu?
Duygu gelmıs bır ara, ıkızlerının kız oldugunu yazmıs.
Hayırlı olsun, ınsallaha saglıkla kucagına alırsın prenseslerını.
Günaydın günaydın günaydın güzel annişler...
Geçmişi okuyamadım malesef..
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
Dün sabah geldim memleketten ama yazmak fırsat olmadı..
İşteyim yine yeniden..:S
Geçmiş bayramınıza kutluyorum..
Biraz geç oldu kusuruma bakmayın..
Kızlar bebek arabalarına takmıs vaziyetteyim... Ne alacagimi sasirdim...
Alma kriterlerim; güvenlik, emniyet, ayak koyma pozisyonu nasıl, kuması nasıl, neden yapılmıs, teker 360 derece dönüyo mu, cift yonlumu, fiyat-performans iliskisi dogru mu vs. vs. vs. Sizler ne düsünüyorsunuz?
keske bir ablam yada abim olsada onun cocugunun kullandıgini alp kullansaydım.. en iyi cozum bence :)
herkese günaydın yavrucuklarrr...
arkadaşlar sormuşlar burdan cevaplıyorum:)
12 haftalıkken kıza benziyor demişlerdi 15 haftalıkken 2 doktorda kesin erkek dedi:)
hala emin olamıyorum ama sanırım oğlum olacak...
herkese günaydın yavrucuklarrr...
arkadaşlar sormuşlar burdan cevaplıyorum:)
12 haftalıkken kıza benziyor demişlerdi 15 haftalıkken 2 doktorda kesin erkek dedi:)
hala emin olamıyorum ama sanırım oğlum olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?