- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.361
Evet ex dünürüm nar suyu
Artık takma canım normalmiş, yine de böyle desem de ben de sürekli ellemeye devam
Dua ediyorum canım....Aslında Kuran iyi fikir...Allahım inşallah bu süreyi sağ salim sağlıkla bitirmemizi nasip etsin de geçmişe bakıp vay be neymişiz biz diyelim....
Ay o yumuşak karın olayına ben de takığım...Ortalığı velveleye vericem de annemden, eşimden korkuyorum artık iyice delirdiğimi düşünecekler :26:
Kesinlikle bi rahatsızlık bu bizimkisi...Aslında rahat insanlara çok özeniyorum ben. En başta sağlık olmak üzere hiçbir konuda rahat bir insan olamadım ben. Çok isterdim ama.
Kız kardeşim öyle gamsızdır ki, dünya yansa el kadar hasırı yanmaz cinsten. Yurt dışında okudu, üniversitenin bir kısmını.
Hep aynı sıkıntıları yaşattı bize, konsolosluğun yerini son dakikaya kadar öğrenmez mesela, biletini yumurta kapıya dayanasıya kadar ayarlamaz.
Ben artık her yerde bilet ararım, konsoloslukları ararım, okulu ararım, telaşı beni gerer.
Akşam uçağı vardır mesela saat 5te, vize işlerini o gün saat 2 gibi bitirir, o saatten sonra bavul yapar.
Tam uçağa binecekken, hattını yurt dışına açtırdın mı dersin, aaaaa unutmuşum der, hanımefendi gider arkasından ben hattını roaminge açtırmaya uğraşırım tırım tırım :26:
İşleri de hep yolunda gider, bi kez bile ne vize çıkmadığı olmuştur, ne uçağı kaçırdığı. Maşallah diyeyim. Böyle böyle Avrupanın tamamına gitti-geldi….
Annem hep der ki sen bunun gibi bi yere gidecek olsan pasaportun da vizen de en az 2-3 ay öncesinden hazırdı diye.
Ben o kadar plan yaparım ederim, illa bi aksilik çıkar ama bana
Plansızların işi yolunda gidiyor hep
ahahahaha yarıldım burda ya. kızkardeşine selamlar. ne dıyım süper rahatmış o da. valla ben de sen gibiyim... herseyım planlıdır. çat kapı misafırliğe bıle sinir olurum. ne gelınsın ısterım ne de giderım çat kapı. planlı olursa uyarım olmazsa uymam. bizi yoran da bu ya! zaten planlanmış hayatımıza bir de bizim planları sokmamız.
zorlamanın anlamı yok yukardan ayarlı bu işler aslında :))
Evet ex dünürüm nar suyu
Evet ex dünürüm nar suyu
ne oldu kız sıze neden ex? anlaşamadı mı çocuklar ne oldu?
Narı fazla kaçırmamak lazım ama, nar kanamalara sebep olabilir.Adet söktürücü olarak kullanılır çünkü...
Önceden ben de kullanmıştım ergenlikte.
ne oldu kız sıze neden ex? anlaşamadı mı çocuklar ne oldu?
ahahahaha yarıldım burda ya. kızkardeşine selamlar. ne dıyım süper rahatmış o da. valla ben de sen gibiyim... herseyım planlıdır. çat kapı misafırliğe bıle sinir olurum. ne gelınsın ısterım ne de giderım çat kapı. planlı olursa uyarım olmazsa uymam. bizi yoran da bu ya! zaten planlanmış hayatımıza bir de bizim planları sokmamız.
zorlamanın anlamı yok yukardan ayarlı bu işler aslında :))
Aynen aynen ne giderim çat kapı ne gelinsin isterim...En basit şeyi bile planlarım...Evin şeklini değiştirirken bile önce planlarım sonra aksiyon alırım
Hatta bazen kendimi yataktan kalkarken, dolabı açıcam kıyafetleri çıkarıcam,onları giyer kahvaltı ederim filan diye planlarken bile buluyorum :26:
Kız benim gelin meğer erkekmiş, sonradan pipisi gözüktü yavrusununAy dur bir daha koptum
sormayın kızlar malı gördük pazartesi günü
emin olamadım 2 farklı DOKTORA gittim 2 side erkek dedi...
bakiciz artık:)
Kız benim gelin meğer erkekmiş, sonradan pipisi gözüktü yavrusununAy dur bir daha koptum
ben de bayıldım geçen yine böyle yazını okunca neyse yol yakınken
öğrendiniz ilerde olsaydı düşünemiyorum
puahuahauhauhauhauahuahuahuanasıl yaaa? ahahahahahaha ahahahah. hiiiiiiii başıma gelennnn az daha çocukları yanlış yola sevk edecektiniz... tiii allah cezanızı....
ama çok ıyıymış bu ya. kız bana bak benım doktor da (zonguldakta olan) erkek gıbı ama kesın demıyorum dedi belkım kızdır he? ahahahahahahahhaa...
Yok tatlım bebek doğduğunda 1 çay kaşığı nar vericen hiçbirşey yedirmeden.Biz yemicez yani.O zaman gazını kendi rahatlıkla çıkarıyormuş.
Aynen aynen ne giderim çat kapı ne gelinsin isterim...En basit şeyi bile planlarım...Evin şeklini değiştirirken bile önce planlarım sonra aksiyon alırım
Hatta bazen kendimi yataktan kalkarken, dolabı açıcam kıyafetleri çıkarıcam,onları giyer kahvaltı ederim filan diye planlarken bile buluyorum :26:
var var hemşire bizde bi sorun ben diyim sana. bende de yedek kıyafet planı vardır hep. mesela bayramda şunu giyecem diye planlıyorum ya hava bozuk olursa dıye bır de yedek ayarlaması yapıyorum. manyak mıyız acaba? :))
yarıldım yaaaaaa. malı gördük yazmış bi de yaaaa... ahahahahahahah. yerım onun ben poposunu yaaa.
seninkisi kız olursa talibim o zaman Ama artık kuku resmi görmeden kertmicem oğlumu
geçti borun pazarı sür eşeği şekerim... ben pipiliyle nişan kıyan adamı alıp napıyım ayol? :)))
bakalım valla bilmiyorum nasip bu işler hemşire.
malına kurban
Sormaa ya bi de nişan attı diye adımızda çıkacaktı, hem de bir erkekle
var var hemşire bizde bi sorun ben diyim sana. bende de yedek kıyafet planı vardır hep. mesela bayramda şunu giyecem diye planlıyorum ya hava bozuk olursa dıye bır de yedek ayarlaması yapıyorum. manyak mıyız acaba? :))
kızlaar tabloyla kim ilgileniyoorr
Ehehehe aynı benHatta eşim geçen gün bi gömlek çıkardı giyecek adam,dur yahu onu bayramın ikinci günü giyicen giyme şimdi dedim, bön bön baktı suratıma
Arada onu da planlamışım hatlar karışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?