2012 Şubat Anneleri

Narı fazla kaçırmamak lazım ama, nar kanamalara sebep olabilir.Adet söktürücü olarak kullanılır çünkü...
Önceden ben de kullanmıştım ergenlikte.

Yok tatlım bebek doğduğunda 1 çay kaşığı nar vericen hiçbirşey yedirmeden.Biz yemicez yani.O zaman gazını kendi rahatlıkla çıkarıyormuş.

Kız benim gelin meğer erkekmiş, sonradan pipisi gözüktü yavrusunun Ay dur bir daha koptum

puahuahauhauhauhauahuahuahua nasıl yaaa? ahahahahahaha ahahahah. hiiiiiiii başıma gelennnn az daha çocukları yanlış yola sevk edecektiniz... tiii allah cezanızı....

ama çok ıyıymış bu ya. kız bana bak benım doktor da (zonguldakta olan) erkek gıbı ama kesın demıyorum dedi belkım kızdır he? ahahahahahahahhaa...

sormayın kızlar malı gördük pazartesi günü
emin olamadım 2 farklı DOKTORA gittim 2 side erkek dedi...
bakiciz artık:)

malına kurban

ben de bayıldım geçen yine böyle yazını okunca neyse yol yakınken
öğrendiniz ilerde olsaydı düşünemiyorum

Sormaa ya bi de nişan attı diye adımızda çıkacaktı, hem de bir erkekle

seninkisi kız olursa talibim o zaman Ama artık kuku resmi görmeden kertmicem oğlumu

Yok tatlım bebek doğduğunda 1 çay kaşığı nar vericen hiçbirşey yedirmeden.Biz yemicez yani.O zaman gazını kendi rahatlıkla çıkarıyormuş.

Heee yavruşa vericiz Yanlış anlamışım ben.
Gebelikte maden suyu içince de gazını önlüyormuş bebeğin diye bişey duydum ama beni kandırdılar mı acaba :)

Ehehehe aynı ben Hatta eşim geçen gün bi gömlek çıkardı giyecek adam,dur yahu onu bayramın ikinci günü giyicen giyme şimdi dedim, bön bön baktı suratıma
Arada onu da planlamışım hatlar karışmış

biz fazla yaşamayız diyim ben sana. sorunlarımız var bizim. ben bir de eşimi de sıkıyorum bu plan program olayları yüzünden. adam bi rahat oturamıyor evınde bile. bir de buna manyaklık derecesınde titizlik eklenıyorsa var ya hiç çekilmıyorum...

ne dıyım hemşire Allah kolaylık versin iç savaşımız bitmez bizm.

Kızlar muhabbetınız ortasına dalacagım ama, bugun yogunum.
Yogunluk sırasında bır karyola bakayım dedım.
Sunu buldum.

440 TL, bellona'dan.
Foto.da gorduklerınız, yanı yatak, nevresım takımı v.s. dahıl.
Fıyat ve goruntu nasıl sızce?

Tekrar kusura bakmayın lutfen.
Yetıstırmem gereken ısler var, o nedenle yazdım ve cıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…