2012 Şubat Anneleri

Esım de, sallanan besıklerım saglam olmadıgını dusunuyor.
Bende sallamaya cok ıhtıyac duymam gıbıme gelıyor.
Ama oyle kararsızım kı.

Aysebahar'ında gelmesı ıle gıtmesı bır oldu.
Acaba kızı cok mu kotu? :26:
ınsallah degıldır.

bblaucugum, benım de bır arkadasım var, forumda zaman zaman bahsettım.
ıkı kez bebegını kaybettı.
O zamanlar yurt dısındaydım ama haberı aldıgımda sık sık aradım.
Onunla beraber bende agladım.
3. gebelıgınde hersey yolunda gıdecek dıye sureklı tesellı ettım.
O kırıcı konussa, alttan aldım, uzulmesın dıye.
Ama gel gor kı, o benı bır ıkı kez aradıktan sonra, sudan sebepten bana kustu.
Bende bayramda gıttıgımde onu zıyaret etmeye karar vermısken, gıtmedım.
Cok kırıldım cunku.
Mevzunuzla farklı oldu benım yazdıklarım ama bırden ıcımden geldı yazmak.

Ama senın veya gokce nın yerınde olsam, bende aynı sekılde davranırdım.
O bılmese de olur yaptıgın ıyılıgı, Rabbımız bıldıkten sonra hıc bırseyın onemı yok.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım..Akıntının sebebi neymiş peki? normalmiymiş?

Eleferacım belki arkadaşım beni aramasaydı ben de onu özel olarak aramazdım.
Kırıldım çünkü.Onun için onca fedakarlık ettikten sonra, o günlerinde yanında olmayan, sürekli şikayet ettiği ve haksızlıklar gördüğü insanlarla olmayı seçti.
Kendimi kullanılmış hissettim. Küsmek benim yapıma uygun değil ama uzak dururdum.
Ama kendi arayınca ve o çaresiz halini görünce, sürgit yapmayı kendime yakıştıramadım,vicdanıma sığdıramadım.
Elbette kendimden vermem eskisi gibi,ama bildiğim varsa paylaşır yol gösteririm. İyi olur inşallah arkadaşım da Gökçe’nin eltisi de, senin arkadaşın da.
Allah kimseyi evlat hasretiyle, sıkıntısıyla, sağlık sorunuyla imtihan etmesin.

Kızlar bu arada aklıma geldi size anlatayım.
Cumartesi diyetisyene gittim. Bana 8. Haftalıkken diyet vermişti, vallahi %60 uyduysam %40 uyamadım.
Yürüyüşleri özel olarak çıkıp yapamadım. Fazla kilo almadım takip ediyorum ama sebebi bulantımın olmasıydı
Neyse gittim cumartesi, tam 2 kg almışım. Metabolizma ve vücut analizine girdim.
2 kg almışım ama vücut yağlarımdan 3 kg kadar erimiş ve yerine kas gelmiş. Karın bölgemden 2,5 kg yağ gitmiş bebeğe yer açılmış.
Diyetin ve yürüyüşlerin çok faydası oldu gördün mü dedi, bozuntuya vermedim nihahahahaha
Karın yağlarımdan eridiği için de şekerim düşüyor galiba.
Yalnız metabolizmam çok yavaşmış. 1430 kcal’den düşük oldu mu yavaş diyoruz, senin günlük harcaman 710 kcal çıktı dedi :26:
Ya nefes almasını bilmiyormuşum, nefes kalitem iyi değilmiş yada metabolizmam çok yavaşmış :26:
Doğuma kadar artık gelmene gerek yok listene uy yürüyüşünü yap dedi. 3 tane de egzersiz verdi.
Şeker yüklemesi sonrası sonucuma da bakacak.
Sizler kaç kg aldınız?

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım..Akıntının sebebi neymiş peki? normalmiymiş?
bebekle ilgili olmadığını söyledi,idrar tahlili istedi,idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi.ben orda yaptırmak istyemedim.
nasılsa yarın kendi doktoruma gidicem diye.
benden yine böyle bi akıntı gelmişti 1-2 ay öncesi.kendi doktorum progesteron hormonu içeren içinde 14 adet bulunan bi tüp şeklinde krem vermişti.vajinal bölgeye uygulanaan.geçmişti.yine olunca tedirgin oldum.

bu arada hoşbulduk canım

Doğum jeli ney:26:

doğum jeli..
doğum yapmadan vajınal yoldan içine sıkılıyor ve kayganlaştırıcı etkisiyle sürtünmeden dolayı oluşan yaraları, yırtıkları azaltıyor. bebegın daha kolay doğmasına yarıyor.
Dianatal Doğum Jeli - EczaOnline

ama ne kadar doğru o nu kestıremıyorum işte. yorumlar ıyı ama.

ne dıyım hemşire ya gerçekten yüzünü gorunce bana bişey oluyordu. hatta hamıle kaldıgını öğrendım 2 gün önce "aha dedım yine yaptı yapacagını illa dedım bi şekilde ilgiyi çekecek yine üzerine.hep hevesımı kursagımda bırakıyor bu kız "dedım içimden. sonra da ne kadar kötü bı ınsanım deyıp kendıme de kızdım. (ama oyle çunku ben evlendım 1hafta sonra apar topar istemeye gıttık nişan kestık adım birden eski geline çıktı. hamıle kaldım anında hamıle kaldı bu arada bana yapmadıgını bırakmadı (bu arada 1.80 boy sıyah saçlı mavı gozlu artis gıbı hatun. benı kıskanıyor desem alakası dahı olamaz kızın yanında safıye ayla gıbıyım) bebegımı kaybettım bebegını kaybettı. yıne hamıle kaldım hamile kaldı eşi işsiz kaldı o kadar maddı yardımda bulundum (ben çıkarıp bızzat para verdım kaynıma) bı kere arayıp teşekkür etmedi, bu bebeğimde bana hayırlı olsun demedi, o kadar hastanede yattım gelmedi.

ama demin bişey olmamış gıbı aradı. ilk şoka gırdım sonra içim eridi, bişey oldu sesındekı o pişmanlık, titreme, korku ilk gunlerımı hatırlattı bana. acımadım sadece onunla aynı derdi paylaştığım için yakınlık hıssettım ben gibi çekmesın istedım.

buna bıraz mallık, saflık, aptallık mı denıyor bılmıyorum ama iyi insanlarız bız galıba. dayanamıyorum işin ucunda bı can olunca.

Oooo ne güzel yağ gitmiş bebeğe yer açılmış maşallah
Ben abarttım ya 49la hamile kalmıştım, şimdi 54 kilo 800gr. olmuşum.Sen ona 55 de işte

Çok şükür bebeğin iyi olsun da, enfeksiyon Allahtan tedavi edilebiliyor kolayca.

Doktor mu sürüyor acaba :26: baya gerilere sürmesi lazım dimi, nasıl sürcek elini mi sokacak ay bi çözemedim :26:

Eltim yok diye sevindim birden
Gerçi bana görümce yetiyo...Benden epey büyük. Eşim 4 kardeşin en küçüğü,görümce de en büyüğü.
10 seneden fazladır evli,4e ve anaokuluna giden çocukları var ama benimle uğraşmaya daha biz eşimle sevgiliyken başladı.Evlenmeyelim diye çok kastı,olmadı düğünümde rezalet çıkardı filan...Nesye biz evlenince başladı,şimdi iyi hoş rahatsın çocuğun olunca görürüm seni demeye :))))
Dün de aramış diyo ki, bir çocuk bişey değil inan ben onu zorluktan bile saymıyorum ikinci çocuk çok zor asıl :))))
Dur dedim daha birini hakedemedik ne ikincisi :))))
Hamileliği bir atlatalım hele sağlıkla da dedim, bu sefer de demez mi şimdi bişey değil zor olan 8.aydan sonrası,9 aya bedeldir o daha o günlere gelmediğin için bilmezsin
İlla benden bir adım ileride olacak

yavrum bilemıyon ki. doğumdan önce jel aplikatörü ile bi guzel vajınadan içerı sıkılıyorlarmış ve yaglı bı tabaka oluşturarak orda kolaylık saglıyormuş. bununla doğum yapan hiç duymadım etrafımda ama ben alacam çunku hiç bi yan etkısı yok ve düşününce mantıklı. ha sancıyı mancıyı azaltmaz (ki amacı o degil zaten) ama en azından bebeğin rahımden geçtiği yolda sürtunmeyı azaltır, yırtıkları azaltır bence. denesek mi kız :)))

Kimyasal filan diilse denenebilir bence.Ama sonra mecburi sezercik filan olursak boşa gitmesin :26:

Ya iyi güzel hoş anacım da 200 fazla geldi bana Benim beğendiğim uykuseti de o fiyatta, ikilemde kaldım o yüzden

merhaba kızlarr hepinize :) bugün sol göğsüme ağrı giriyor size de oluyormu hiç.canım karın sertliğini çok kafana takma bence.sertlik arada bir değişebilir çünkü gazımız da çok oluyor.öyle olduğunda taş gibi oluyor.akıntıyla ilgili sonucunu yazarsın canım geçmiş olsun şimdiden

benim de giriyodu ilk baslar da agri ... senin hamileligin kacinci haftada.. genelde hormonlarla alakali bu durum... ama eger dikkatli incelersen belki ter gibi sut ciktiginida gorursun..... :94:

Kimyasal filan diilse denenebilir bence.Ama sonra mecburi sezercik filan olursak boşa gitmesin :26:

mecbur sezoş olursak yapacak bişey yok canım napalım yatıp bekleyecez kesılmeyı. :)) paramız uar gıder o olur :)

Ya iyi güzel hoş anacım da 200 fazla geldi bana Benim beğendiğim uykuseti de o fiyatta, ikilemde kaldım o yüzden

bence de bıraz tuzlu ama bu ara ben yıne normal doğum vıdeolarına sardım. tutamıyorum kendımı eşime de izletecem kafayı bozdum. adam ya ızlemem ben dıye kaçıyo hayır izliceksın beyfendı oyle kösede köşe mınderı gıbı oturunca olmuyo bu işler dıye başının etını yıyorum adamın.

geçen izleyeceksın bak bakalım limon kadar delikten karpuz kadar çocuk nasıl çıkıyormuş dedım şoka gırdı. gökçe hakkat yedın kafayı sen dedi. :))

ben kolay doğumdan bahsedıyorum bacım bana uyku setı dıyor ya :9)))

kızlar bugün sabah uyandigimda karnima dokundum hemen baktimki karnimin sol tarafi hafif sismis gibi heralde sol tarafa yatmisim bebisimde o tarafa kaymis ay ne tuhaf oldum ama :) benim karnim baya cikti ya millet diyo heralde 3 cocuk bekliyorsun :)

Napim yaw alışın daa ben çocuk odasıyla bozdum kafayı
Normal doğum videolarını izlemedim hiç, göz görmeyince gönül katlanır derler ya pak izleyesim gelmedi..Çok bağırıyollaaa mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…