- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.421
merhaba kızlarr hepinize :) bugün sol göğsüme ağrı giriyorsize de oluyormu hiç.canım karın sertliğini çok kafana takma bence.sertlik arada bir değişebilir çünkü gazımız da çok oluyor.öyle olduğunda taş gibi oluyor.akıntıyla ilgili sonucunu yazarsın canım geçmiş olsun şimdiden
kızlar bugün sabah uyandigimda karnima dokundum hemen baktimki karnimin sol tarafi hafif sismis gibi heralde sol tarafa yatmisim bebisimde o tarafa kaymis ay ne tuhaf oldum ama :) benim karnim baya cikti ya millet diyo heralde 3 cocuk bekliyorsun :)
benim de giriyodu ilk baslar da agri ... senin hamileligin kacinci haftada.. genelde hormonlarla alakali bu durum... ama eger dikkatli incelersen belki ter gibi sut ciktiginida gorursun..... :94:
2 gün önce rüyamda yaşlı bi dede eşimin kulağına "çocuğunun adını nila koy" diyordu ve nasıl oluyorsa ben duydum bunu...
eşime sabah anlattım hemen anlamına baktık ve anlamı "gözyaşı" demekmiş... kötü yani anlamı. bu ara psikolojim ıyı değil kızlar. rüyalarımda hep kuzenimin hasta bebğini görüyorum hep benim kucağımda oluyor. son gördüğüm ruya da hepten sinirimi bozdu. çocuğum hasta mı doğacak nedir diye kafayı yemek üzereyim.(
kaldı ki nila da kız ismi benim meleğim erkek olacak!
mecbur sezoş olursak yapacak bişey yok canım napalım yatıp bekleyecez kesılmeyı. :)) paramız uar gıder o olur :)
bence de bıraz tuzlu ama bu ara ben yıne normal doğum vıdeolarına sardım. tutamıyorum kendımı eşime de izletecem kafayı bozdum. adam ya ızlemem ben dıye kaçıyo hayır izliceksın beyfendı oyle kösede köşe mınderı gıbı oturunca olmuyo bu işler dıye başının etını yıyorum adamın.
geçen izleyeceksın bak bakalım limon kadar delikten karpuz kadar çocuk nasıl çıkıyormuş dedım şoka gırdı. gökçe hakkat yedın kafayı sen dedi. :))
ben kolay doğumdan bahsedıyorum bacım bana uyku setı dıyor ya :9)))
Dün gece yatakta yatarken bi ara uyandım elimi karnıma koydum, sola doğru yatmıştım, sol tarafta göğsümün 4 parmak altında yuvarlak bir şey hissettim, gece olduğundan uyku sersemi kalkıp bakmadım, ama içimden "aaa bebeğimin kafası, kafasına kurban olurum" felan diyordum, sonra uyumuşumYa rüyaydı ya gerçek şimdi emin değilim :))
Dün gece yatakta yatarken bi ara uyandım elimi karnıma koydum, sola doğru yatmıştım, sol tarafta göğsümün 4 parmak altında yuvarlak bir şey hissettim, gece olduğundan uyku sersemi kalkıp bakmadım, ama içimden "aaa bebeğimin kafası, kafasına kurban olurum" felan diyordum, sonra uyumuşumYa rüyaydı ya gerçek şimdi emin değilim :))
Kız psikopat mısın :26:
Bu tarz videoları son izleyecek bizim türden insanlar :26: Etme :26:
Ben de geçen gün eşime dedim ki, illa doğuma gir. Yok yaaaauuuu ne işim var dedi yine.Dedim sen korkuyon mu,korkakkkkkkkkkkkkkkk :18:
[Bunu da iki kez canlı canlı karaciğerden iğne biyopsisi olan adama dedim ya,benim kafada da var yane]
Ya yok sen şindi bağırır çığırırsın içim almaz benim,dayanamam kıyamam didi
Napim yaw alışın daa ben çocuk odasıyla bozdum kafayı
Normal doğum videolarını izlemedim hiç, göz görmeyince gönül katlanır derler ya pak izleyesim gelmedi..Çok bağırıyollaaa mı :26:
kızlar doktordan yeni geldimm cinsiyetini öğrendik bugünnn kızım olucaakkminik bir prensess pamukumm benimmm listeye adımızı da eklersiniz sewinirimm..:LİVA:80: babamız kız kulesi yapmak için uygun yer bakmaya başladı bileee
Cumartesi gecesi ben de elimi karnıma koydum,bikini bölgesine yakın bi yere pıtpıtpıtpıt atıyodu,aaaa bebeğimin kalbi dedim ama rüyamıydı gerçekmiydi bilemiyorum
Gerçek olsa öyle demem ama o atmanın benim atardamarlardan geldiğini bilirim heralde
bu kız ben öldürecek yahatuna "kolay doğum sağlıyormuş" diyorum bana dıyor ki "uyku seti de 200 tl pahalı kızım o". deli mi ne :)) hayır bebişim olması gerektiği kadar bağrıyorlar. sen ki kabızlık çekiyorsun o rahatlama hissinin nelere kadir olduğunu bilirsin... o rahatlamayı düşün. elbette zor kolay değildir ama çekilmeyecek gibi de degıldır sanmıyorum. öyle olsa idi hayvanlar tek başlarına patır patır, köyde kadınlar tarlada, annelerimiz peş peşe doğururlar mıydı? sezoş işi dış mihrakların işi bebeğim... :)) genç nesli tüketmek için uydurdukları iş. haa mecburi olursa elbette sezoş olacaz ama ben normal doğum istiyorum inşallah.
ahahahahah kafasını yediğimin... bayramda eşimin tarafına gittik üstümde elbise vardı yaşlı bi akrabaları elini karnıma koydu ve aha bak kafası burda dedi. hakikaten bi baktım yuvarlak bişi sert duruyo orda. yerim yaaa
Benimkisi de "ben doğuma girmem, sen beni görünce ağlar doğuramazsın" didiHaklı da..Moralim bozukken eşim gelirde neyin var derse hemen açıyorum muslukları Aslında onlar için de zor o kadar saat sancımızı izleyecekler mecbur, elimizi tutmaktan başka bir şey yapamayıp telaşlanacaklar, sonra doğumhanenin kapısında volta atacaklar :)) Duygulandım yine.
Hee valla doğru dedin, ya da artık herkes kendini tabloya eklesin :)) Bi de arkadaşlar sürekli aktif olmayan, foruma 1 msj yazan kişi de tabloya eklenmek istiyor, sonra ne geliyor ne hal hatır soruyor..
canım valla ben onlardan değilim ama:))herzaman takip ediyorum,yazıyorum.ama şansızım bıraz geç katıldım(
bu kız ben öldürecek yahatuna "kolay doğum sağlıyormuş" diyorum bana dıyor ki "uyku seti de 200 tl pahalı kızım o". deli mi ne :)) hayır bebişim olması gerektiği kadar bağrıyorlar. sen ki kabızlık çekiyorsun o rahatlama hissinin nelere kadir olduğunu bilirsin... o rahatlamayı düşün. elbette zor kolay değildir ama çekilmeyecek gibi de degıldır sanmıyorum. öyle olsa idi hayvanlar tek başlarına patır patır, köyde kadınlar tarlada, annelerimiz peş peşe doğururlar mıydı? sezoş işi dış mihrakların işi bebeğim... :)) genç nesli tüketmek için uydurdukları iş. haa mecburi olursa elbette sezoş olacaz ama ben normal doğum istiyorum inşallah.
ahahahahah kafasını yediğimin... bayramda eşimin tarafına gittik üstümde elbise vardı yaşlı bi akrabaları elini karnıma koydu ve aha bak kafası burda dedi. hakikaten bi baktım yuvarlak bişi sert duruyo orda. yerim yaaa
arkadşlar herkese iyi günler diliyorum.. hep sizi takip ediyorum ama ben aranıza yeni katıldım sayılır p.tesi işbaşı yaptım yine işgünleri başladı hem iyi hem kötü oyalanıyoruz zaman geçiyor ama bütün gün oturmak yorulmak da cabası neysee ben bişi sorcam sizlerin akıntısı oluyor mu ?? idrar tahlili yaptırmıştım bişi çıkmadı geçen vajinal kültür de de bişi çıkmadı. Sıvı bazen yumurta akı gibi gün içinde akıntı oluyor dr hamilelikte akıntı olur diyor...siz gün içinde kuru musunuz yoksa oluyor mu gerçi her bünye farklı tabi ama bir fikir alıyım dedimm
sağol canım..tabiki yarın eve gelir gelmez yazıcam..idrar yolu enfeksiyonuda değildir inşallah,okadarda su içiyorum,hijyene dikkat ediyoryum varsa nasıl olduğunu bilemem !hayırlısı bakalım..(
dediğin gibi pek de gazlıyız bu aralar,davul giibi gwziyorum nerdeyse..:))
göğüs ağrısı dediğin kas ağrısıda olabilir caanım..malum terliyoruz,cereyanda kalıyoruz,anlamadan üşütüyoruz vs..dikkat et..geçmiş olsun.
arkadşlar herkese iyi günler diliyorum.. hep sizi takip ediyorum ama ben aranıza yeni katıldım sayılır p.tesi işbaşı yaptım yine işgünleri başladı hem iyi hem kötü oyalanıyoruz zaman geçiyor ama bütün gün oturmak yorulmak da cabası neysee ben bişi sorcam sizlerin akıntısı oluyor mu ?? idrar tahlili yaptırmıştım bişi çıkmadı geçen vajinal kültür de de bişi çıkmadı. Sıvı bazen yumurta akı gibi gün içinde akıntı oluyor dr hamilelikte akıntı olur diyor...siz gün içinde kuru musunuz yoksa oluyor mu gerçi her bünye farklı tabi ama bir fikir alıyım dedimm
Gerçek olabilir canım ya, bugün okudum daha, diyor ki önce rahat bir yere uzanın ortam sessiz olsun.Sonra damarınızı bulup kendi kalp atışınızı dinleyin, sonra da elinizi karnınıza koyun, bebeğinizin kalp atışını hissedeceksiniz diyor.20. haftadan itibaren diye belirtmiş.Mümkün olabilir ya neden olmasın, inşallah mümkündür yani çünkü harika birşey
kızlar acaba yan yatigimda bebegime bi zarari varmidir ya bebisim o tarafa kayıyor annesi kiyamaz ona :) canim bazen sanki bende kalp atisini hissediyorum ama emin olamiyorum gecenlerde sanki karnima dokundugumda hafif hissettim ama sacmaliyorda olabilirim :) ha bide ben asiri sicak suyla yikanıyorum doktora sormayi hep unutuyorum bi zarari varmidir kızlar?
kızlar acaba yan yatigimda bebegime bi zarari varmidir ya bebisim o tarafa kayıyor annesi kiyamaz ona :) canim bazen sanki bende kalp atisini hissediyorum ama emin olamiyorum gecenlerde sanki karnima dokundugumda hafif hissettim ama sacmaliyorda olabilirim :) ha bide ben asiri sicak suyla yikanıyorum doktora sormayi hep unutuyorum bi zarari varmidir kızlar?
canım valla ben onlardan değilim ama:))herzaman takip ediyorum,yazıyorum.ama şansızım bıraz geç katıldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?