2012 Şubat Anneleri

sağol canım..tabiki yarın eve gelir gelmez yazıcam..idrar yolu enfeksiyonuda değildir inşallah,okadarda su içiyorum,hijyene dikkat ediyoryum varsa nasıl olduğunu bilemem !hayırlısı bakalım..(
dediğin gibi pek de gazlıyız bu aralar,davul giibi gwziyorum nerdeyse..:))

göğüs ağrısı dediğin kas ağrısıda olabilir caanım..malum terliyoruz,cereyanda kalıyoruz,anlamadan üşütüyoruz vs..dikkat et..geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Dün gece yatakta yatarken bi ara uyandım elimi karnıma koydum, sola doğru yatmıştım, sol tarafta göğsümün 4 parmak altında yuvarlak bir şey hissettim, gece olduğundan uyku sersemi kalkıp bakmadım, ama içimden "aaa bebeğimin kafası, kafasına kurban olurum" felan diyordum, sonra uyumuşum Ya rüyaydı ya gerçek şimdi emin değilim :))

benim de giriyodu ilk baslar da agri ... senin hamileligin kacinci haftada.. genelde hormonlarla alakali bu durum... ama eger dikkatli incelersen belki ter gibi sut ciktiginida gorursun..... :94:

17.haftaya girdim canım.benim göğüslerim göbeğimden daha çok şişti ya.evet sanırım hormonlarla alakalı.büyük bi çalışma var göğüslerde :)

allah kimseye göstermesin canım ya içini ferah moralini yüksek tut.sürekli oku.allahım hepimize yardım etsin..

Kız psikopat mısın :26:
Bu tarz videoları son izleyecek bizim türden insanlar :26: Etme :26:
Ben de geçen gün eşime dedim ki, illa doğuma gir. Yok yaaaauuuu ne işim var dedi yine.Dedim sen korkuyon mu,korkakkkkkkkkkkkkkkk :18:
[Bunu da iki kez canlı canlı karaciğerden iğne biyopsisi olan adama dedim ya,benim kafada da var yane ]
Ya yok sen şindi bağırır çığırırsın içim almaz benim,dayanamam kıyamam didi

valla canim bende emin olamadim esimde baktı oda dedi gercekten bebek orda :) sanki karnimda bi tenis topu vardi o büyüklükteydi :) elime geldi resmen:) ay sende benim gibi hemen kurban oluyorsun bebisine ya ben karnimdayken bile asiri kurban oluyorum onu coooooooooooooooook seviyorum ya birazdan bebisime zibin takimi falan almaya gidecem ya ama hala cinsiyeti belli degil

Cumartesi gecesi ben de elimi karnıma koydum,bikini bölgesine yakın bi yere pıtpıtpıtpıt atıyodu,aaaa bebeğimin kalbi dedim ama rüyamıydı gerçekmiydi bilemiyorum
Gerçek olsa öyle demem ama o atmanın benim atardamarlardan geldiğini bilirim heralde

Benimkisi de "ben doğuma girmem, sen beni görünce ağlar doğuramazsın" didi Haklı da..Moralim bozukken eşim gelirde neyin var derse hemen açıyorum muslukları Aslında onlar için de zor o kadar saat sancımızı izleyecekler mecbur, elimizi tutmaktan başka bir şey yapamayıp telaşlanacaklar, sonra doğumhanenin kapısında volta atacaklar :)) Duygulandım yine.

Napim yaw alışın daa ben çocuk odasıyla bozdum kafayı
Normal doğum videolarını izlemedim hiç, göz görmeyince gönül katlanır derler ya pak izleyesim gelmedi..Çok bağırıyollaaa mı :26:

bu kız ben öldürecek ya hatuna "kolay doğum sağlıyormuş" diyorum bana dıyor ki "uyku seti de 200 tl pahalı kızım o". deli mi ne :)) hayır bebişim olması gerektiği kadar bağrıyorlar. sen ki kabızlık çekiyorsun o rahatlama hissinin nelere kadir olduğunu bilirsin... o rahatlamayı düşün. elbette zor kolay değildir ama çekilmeyecek gibi de degıldır sanmıyorum. öyle olsa idi hayvanlar tek başlarına patır patır, köyde kadınlar tarlada, annelerimiz peş peşe doğururlar mıydı? sezoş işi dış mihrakların işi bebeğim... :)) genç nesli tüketmek için uydurdukları iş. haa mecburi olursa elbette sezoş olacaz ama ben normal doğum istiyorum inşallah.

ahahahahah kafasını yediğimin... bayramda eşimin tarafına gittik üstümde elbise vardı yaşlı bi akrabaları elini karnıma koydu ve aha bak kafası burda dedi. hakikaten bi baktım yuvarlak bişi sert duruyo orda. yerim yaaa

gözün aydin canım darısı bana olur inşallah.ben de çatlamak üzereyim:))

arkadşlar herkese iyi günler diliyorum.. hep sizi takip ediyorum ama ben aranıza yeni katıldım sayılır p.tesi işbaşı yaptım yine işgünleri başladı hem iyi hem kötü oyalanıyoruz zaman geçiyor ama bütün gün oturmak yorulmak da cabası neysee ben bişi sorcam sizlerin akıntısı oluyor mu ?? idrar tahlili yaptırmıştım bişi çıkmadı geçen vajinal kültür de de bişi çıkmadı. Sıvı bazen yumurta akı gibi gün içinde akıntı oluyor dr hamilelikte akıntı olur diyor...siz gün içinde kuru musunuz yoksa oluyor mu gerçi her bünye farklı tabi ama bir fikir alıyım dedimm

Gerçek olabilir canım ya, bugün okudum daha, diyor ki önce rahat bir yere uzanın ortam sessiz olsun.Sonra damarınızı bulup kendi kalp atışınızı dinleyin, sonra da elinizi karnınıza koyun, bebeğinizin kalp atışını hissedeceksiniz diyor.20. haftadan itibaren diye belirtmiş.Mümkün olabilir ya neden olmasın, inşallah mümkündür yani çünkü harika birşey

Kabızlık gibiyse can kurban da daha acılı olur zannımca. Çişini ederken çığlık atanı duymadım henüz
Adet sancısının x10000000........ versiyonu diyolar ama ben bilmem, doğurmuş olanlar söylesin

Ben öz göbeğimden kafayı mafayı ayırt edemiyom ama geçen karnıma yağ sürerken kolunu tuttum yavruşun

Aynen eşimin sesini duyunca zırlayangillerdenim ben de

kızlar acaba yan yatigimda bebegime bi zarari varmidir ya bebisim o tarafa kayıyor annesi kiyamaz ona :) canim bazen sanki bende kalp atisini hissediyorum ama emin olamiyorum gecenlerde sanki karnima dokundugumda hafif hissettim ama sacmaliyorda olabilirim :) ha bide ben asiri sicak suyla yikanıyorum doktora sormayi hep unutuyorum bi zarari varmidir kızlar?

Ben de normal istiyorum, inşallah gönlümüze göre doğururuz,Allah gücü veriyor bi de hurmaya da güveniyorum, çok umudum var hurmadan yana
O misafirlikteki yaşlı teyze dediyse daha çok inanırım dün gece yaşadığımın rüya olmadığına :d Yaşlılar bizden çok şey biliyorlar.

Benim akıntım oluyor, beyaz, bazen şeffaf, bazen de uçuk sarı..

bende gün içinde çok su içiyorum tuvalete gidiyorunm ama bende enfeksiyon çıktı.akıntım çok fazlaydı.doktora gittim antibiyotikle fitil verdi.şimdi akıntım çok az.yarın da idrar esti yaptırıcam enfeksiyon geçtimi diye.

hoşgeldin canım,Allah tamamına erdirsin
bende akıntı var,kremsi kokusuz,beyaz...krem gibi aynı işte.
idrar kültüründe az miktarda enfeksiyon çıktı,tek dozluk bir ilaç kullandım azaldı akıntım ama sıfırlanmadı....

Belli bir haftadan sonra kalp atışları dışarıdan duyuluyormuş ama sanırım 24. haftamıydı aklımda yanlış mı kalmış ki...
Eğer mümkünse harika birşey,mucizevi,inanılmazzzzz

Bildiğim kadarıyla belli bir haftadan sonra sırt üstü yatmamak lazım.
Özellikle sola olmak üzere,yan yatmayı tavsiye ediyorlar.

Yok yan yatmamız gerektiğini doktorlar söylüyorlar, özellikle sola dönüp yatmamız tavsiye ediliyor.
Banyo konusuna gelince kesinlikle ılık su ile yıkanmalısın.Sıcak su tansiyonun aniden yükselmesine yol açabiliyor ve gebelikte tansiyon çok önemli.Ilıkla yıkan canım.

canım valla ben onlardan değilim ama:))herzaman takip ediyorum,yazıyorum.ama şansızım bıraz geç katıldım(

Seni biliyorum ve tanıyorum zaten canım, üstüne alınma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…