2012 Şubat Anneleri

Kızlar bişey daha soracaktım. Biberon sterilizatörü aldınız mı?
Mağazadaki kız bana mikrodalga fırında da sterilize edebilirsin dedi ama pek güvenemedim duydunuz mu böyle bişey?

beni bu hafta çagırdı doktorum üçlü tarama ve ayrıntılı ultrason yapalım dedi benim 16 haftalık daha herkez 20 haftadan sonramı gidiyor anlamadım

3lü test yaparken ayrıntılı bir sekilde bana da ultrasonda baktı, ama bu 20. haftada olan 4D (3 boyutlu) olarak yapılacak inş. Daha sonra seni tekrar cagirabilir canım..

Hoşbulduk canım
Herkese tekrardan merhaba...aysebahar nerelerde acaba :26:
Bu hafta diziler başlıyor bacılar, havalarda serinliyor, çok mutluyum

Evet havaların serinlemesi beni de mutlu ediyor yani 32-35 derecelere indi sıcaklık iyi oldu (saka degil gercek)
Agustos basinda istanbula indik, esim iner inmez ay kalın bisey almadık üsümeyelim burda dedi.. siz anlayın artık halimizi..

Arkadasımmm canını sıkmasın kimse, doveriz oyleleri varsa... ama baska sebebi varsa bileme, Allah kolaylığını versin insallah tatlım...
Bebek arabası tavsiyeleri icin tesekkur ederim, galiba bende istanbula geldigimde magazaya gidip aklıma yatan bi model alıp cıkıcam artık...

Tablo sahipsiz kaldı
Herkes yapsın bi ticker bakalım ordan yaw :))))
Gurbetguzeli bakmıcakmıymıs, tablonun ilk sayfada olması guzeldi, aralarda zaten kopuk oluyo olmuyo yani...

Evet bir zamandır bende de var o akıntıdan seffaf, kokusuz, beyazimsi gibi.. idrar tahlil sonucunu bekliyorum bende...

Mağazadaki kız bana mikrodalga fırında da sterilize edebilirsin dedi ama pek güvenemedim duydunuz mu böyle bişey?

Ben almayı dusunuyorum...Mikrodalgayi duydum canım ama bence dogru degil mikordalga iyi gelmez bebege diye dusunuyorum.. Hatta emzik, biberon alırkende mutlaka BPA %0 olmalı diye biliyorum...

akıntı bendede fazla canım bu aralar.geçengünkü koyu kahve akıntı dışında,normaldede zaten sarı bi akıntı var.açık sarı -koyu sarı arası..iç çamaşırı değiştirmekten yetiştiremiyorum artık.birde günlük pedler varya onlardan kullanmayın diyorlar .mantar yapıyormuş.ben evdeyken kullanmıyorum da dışarı çıkarken mecburen koyuyorum..:26:

Pikepolatcım,İstanbula gelirsen Jokere bak.
En azından güzel bilgi veriyorlar.
Ben bir de Avrupa yakasına gidicem, ay neresi dediler ya, bi yer varmış tüm markaları uygun fiyata bulursun demişlerdi.
Tekrar bi sorayım da söyleyeyim size....

Mikrodalga olmaz sanırım..Annem kaynatırız demişti bana eski usul O yüzden o adını bile daha dilim dönüp söyleyemediğim şeyi almıcam

kızlar 3 lü testi hangi haftalar arasında yaptırdınız,ben bu perşembe yaptıracaktım,eşim izin alamadığı için cumartesiye kaldı.bi sorun olur mu acaba ???

oha öküz muydu o magazadakı kız? çekil agzını burnunu dagıtcam o kızın. yabancı ulkelerde mıkrodalga fırınlar toplatılıyor manyaga bak sen.

sakın sakın... mıkrodalga fırın kullandırtmıyorum ben evde. hele hamıleyken hiç açılmadı daha. geçen eşim bişey ısıtacaktı balkona kaçtım. sakın sakın dıkkat et buna.

Bblau tatlım joker nerede var? bide viaportta chicco nun outleti var biliyomusun, gecen senenin modellerini , renklerini indirimli satıyorlar.. yani iyisi olsun 1 sene önceki modeli olsun...

akıntı dr.um da normal diyor zaten..kaşıntı yanma idrar yaparken ağrı sızı fln yoksa zaten enfeksiyon yoktur...napalım bari sürekli su içelimhem içimiz temizleniyor hem bebişkolara da en faydalı şeylerden biri şu dönemde su içmemiz. En az 2 lt içmek gerekiyormuş...

Ben almayı dusunuyorum...Mikrodalgayi duydum canım ama bence dogru degil mikordalga iyi gelmez bebege diye dusunuyorum.. Hatta emzik, biberon alırkende mutlaka BPA %0 olmalı diye biliyorum...

Evet ben biberonları ve emziği alırken BPA%0 aldım.
Sterilizasyon için de makinasını alıcam.Sanırım kız makinasını kastetti de ben yanlış anladım.Bi elektrikli bi de mikrodalgada kullanılan aletler varmış sterilizasyon için.
Yada kaynat diyorlar.Kaynatsakmı acaba, o daha mı iyidir ki?
Ama kaynat kaynat başolmaz yav.
Ben bi de biberon termosu aldım.Biberonu içine koyuyosun sıcak tutuyo.Çok övdüler,çok lazım oluyormuş.

Bblau tatlım joker nerede var? bide viaportta chicco nun outleti var biliyomusun, gecen senenin modellerini , renklerini indirimli satıyorlar.. yani iyisi olsun 1 sene önceki modeli olsun...

Tatlım Joker Anadolu yakasında, Kozyatağı ve Ümraniye Carrefour’da var, Viaportta var.
M1 Kartalda var ve Kızıltoprakta da mağazası varmış sanırım.
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

Viaporta gideyim ben de o zaman, bir sezon öncesi olsun fark etmez ki. Hatta aradığım bir hastane çıkışı var geçen sezona ait belki onu bulurum.
Annem ve kayınvalidem hastane çıkışı almışlar ama ben daha hamile değilken takmıştım o hastane çıkışına :)))))

Cok haklısın kırılmakta.
Ama ıste bızdekı ıyı nıyet mı neyse, hemen aradıklarında da affedıyoruz.
Herseye ragmen ıyı kı yantı vermıssın.

Kac kılo aldıgımızı sormussun bırde.
Ben soylemeye utanıyorum valla.
Su an 59 kıloyum. Hamılelık oncesı 54-55 lerdeydım.
Hatta ıkı gun yemesem 53 oluyordum.

Benım esım cok pis.
Cok afedersınız, dıyor kı; 'bıye gıreyım, gormedıgım seyı mı gorecegım?'
Elımden tutarsın dıyorum, duygusala baglıyorum.
O bana ne dıyor

Kesınlıkle ılık suyla yıkanmalısın.
Ve 15 dk.dan fazla dusta kalmamalısın.
Ben bırıncıyı yapıyorum, hatta sonlara dogru buz gıbı suyla yıkanıyorum.
Ama ıkıncı bana gore degıl.
En az 45 dk dusta kalırım.
Ona da dus denırse artık

Su yonetımı ıstıfaya cagıralım.
Begen butonu olmadan, olmuyor.
Bır cok yorum hosuma gıdıyor, es gecıyorum.
Buna bır cozum bulmalı, ama ne?

Yok onu kastettigini anladım canım cünkü bende sordum banada öyle dediler mikro dalgada oluyomus sterilizasyon islemi (aleti).. ama biz ona sıcak bakmadık, elektiriklisini tercih edicem bende.. ayy daha neler neler lazım olucak bakalım...

Kızlar bide su hastanede dagardogmaz temizledikten sonra ne giydiriyolarmis? bilen var mı? Hani hastane cıkısı var ama onlarda eski model zıbın olmuyo genelde, oyle bisey mi gerekli acebee :26::26:

Ben hastane çıkışını giydiriyorlar diye biliyorum.Benim hastane çıkışında o zıbından da var içine giydirmek için.Ya da aldıysan zıbınsız hastane çıkışı, içine giydirmek için bir de zıbın al..Ama hastane çıkışında çıtçıtlı tulum oluyor artık zıbın yerine o da giydirilir.

Aysebaharim çok gecmis olsun canım inşallah hafif bir sekilde atlatiriz kızın.
Sizede geçmez umarım cnm

CAnım sağol müjdecim...
Şimdi kızım daha iyi şükür...
Sen nasılsın?

Canım benim ki bu....

Çok benziyor buna...
Teşeküürler canım bu arada...
Kızım şimdi iyi şükür...
Zehirlenmiş...

Geçmiş olsun canım, su çiçeği inşallah sana bulaşmaz, tatlı kızın da bir an önce atlatır inşallah.
?

Sağol azelyam
Sen nasılsın...
Gıda zehirlenmesi canım...
Serum falan bayram dan bişey anlamadım..
Ama şükür Rabbime...

Senin gelin erkek çıkmış...
Sen de gezmiş gelmişsin
Kız bulamadın mı oralardan kız oğluna

canım çok geçmiş olsun.inşallah bi an önce atlatır kızın.sen de sakın stres yapma Allahın izniyle bi şey olmayacak inşallah..

Sağol canım
Olmadı evet Rabbim çok büyük...
Gıda zehirlenmesiymiş..
Serum takıldı yavru kuşuma...
Şimdi iyi şükür...
Sen nasılsın

CAnım sağol kuşum sen nasılsın
Kızım da iyi şükür bende...
Graco benim arabam.. Ve çok memnunum

geçmiş olsun canım.kötü düşünme sakın

Sağol gülüm...
Kötü düşünmemeye çalıştım ama
İşte...
Allaha şükür gıda zehirlenmesiymiş..
Şimdi iyi minnoşum...

Canım çok sağol...
Asıl bana bulaşsaydı kötü olurdu biliyor musun?
Şimdi iyiyiz şükür teyzesi...
Sen nasılsın
Cinsiyet belli mi?

Canım benim...
En çok seni özledim valla...
Geçmişi okurken birçok yerde gördüm..
Beni sorman beni duygulandırdı...
Hiç merak etmeyen ve sormayan arkadaşların yanında...
Ne vefalı kız dedim...
Keşke yanıbaşımda olsa da yüzyüze tanışma imkanım olsaydı dedim...

Canımsın benim...
Seni seviyorum kuzu....

Bahar gelmısssss.
Cok merak ettım senı ve kızını?
Nasılsınız?

CAnım.......
Geldim ya....
Hemen de yazdım ama
PC ansızın kapandı
YAzılarımın hepsi gitti...
Neler yazmıştım neler..
Baştan yazdım hepsini..
Ama hepsini alıntılayamadım galiba...

Kızımı o gün hastaneye götürdük..
Kızım gıda zehirlenmesi geçiriyordu...
Serum falan takıldı...

Kendine geldi...
Bayramda ilaçlarla boğuştuk işte...

Bebeğim iyi..
13 eylüle randevu aldım...
Beraber öğreneceğiz kız cinsiyetlerini..
Aynı gün...
Sen nasılsın
Bursaya gitmişsin...
Neler yaptın ablan nasıl

aZeLYa55;20762420]Hee valla doğru dedin, ya da artık herkes kendini tabloya eklesin :)) Bi de arkadaşlar sürekli aktif olmayan, foruma 1 msj yazan kişi de tabloya eklenmek istiyor, sonra ne geliyor ne hal hatır soruyor....

Canım buna katılıyorum..
Hatta vaktim olduğunda 1 ay boyunca yazı yazmayanları tablodan atsak mı kızlar?

Dünyam80

Canım resmine bayıldım...
Çok tatlısın bacım ya sen...
Koca göbüşlü seni....

Srgn Özgecim

CAnım zaten 12. haftada kız demişler sana...
HAfat olarak küçük... Ben o sebeple 17. haftamı bekliyorum...
Emin olmak ve hayallere dalmak daha güzel...
Minik oğluna alışabildin mi
Eşin nasıl tepki verdi kız anlat

mrb arkadaşlar 3 gündür oligofer fol demir ve folik asit küçük şişelerden içiyorum ve 3 gündür hiç geçmeyen baş ağrısı çekiyorum...acaba yan etkisimi oluyor...böyle bir yan etki yaşayan var mı?

Göbeği düşene kadar o çıtçıtlı bodyler giydirilmiyormuş.Ben 4 tane filan o eski tip zıbınlardan aldım,yeter heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…