- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.521
yaaaaaaa ne güzel bende istiyorum daha tık yok bende:2: sabahları bıseyler oluyor karnmda ama gaz oldugunu dusunuyorum....[/QUOTE
hareketlerini hissetmeyi ben de istiyorumm yaa:))
canım bizim hisetmemiz için son 2 hafta galiba sabırr
Gunaydın kızlar.
Cok kotuyum konuscak birine ihtiyacım var.
Esim dun gece servisten eve gelirken arabayla kaza yapmıs. Carptıgı adam yogunbakımdaymıs.
Adam ölürse esime en az 6 ay hapis vericeklermis. Gerci suclu o adammıs alkolluymus falan zaten
ayyy canım çok geçmiş olsun benim kardeşimde birine çarptı adam öldü maalesef
dua et adam iyi olsun
eşin karakolda mı şu anda
Yok degil simdilik gece 4 de geldi eve salmıslar.
Ne oldu peki kardesinin carptıgı adam ölünce?
Ama bir durum olur da kapıya polis gelirse ölür biterim ben ya
Gunaydın kızlar.
Esim dun gece servisten eve gelirken arabayla kaza yapmıs. Carptıgı adam yogunbakımdaymıs.
Adam ölürse esime en az 6 ay hapis vericeklermis. Gerci suclu o adammıs alkolluymus falan zaten
canımmmmm
çok üzüldüm am sıkma canını herşeyin hayırlısı dua edelim hep beraber hem adamcağız iyileşsin hem eşin bir ceza almasın...
pozitif düşün bebeğini üzme lütfennn en önemlisi o şu anda
Dun geceden beri cok kotuyum. Midem bir tuhaf icimde tarif edemeyecegim bir sıkıntı var. Basım desen o bicim agrıyor gozlerime vuruyor agrısı.
Esim soyledigine pisman oldu aglayıp duruyorum diye bebege bisey olucak diye korkuyor o da..
Zaten dun bir arkadas ölü dogum yapmıs 20 haftalıkken 18. haftada bebeginin kalp atısı durmus 2 hafta sonra fark etmisler.
Onu duyunca ayrı bir uzulmustum tedirgin olmustum icime bir kurt dustu acaba bebegim nasıl diye. Cunku o da pıtpıt hissediyordu bebegini..
En azından hissettigini dusunuyordu.. Doktora gidip beebgimi gormek istiyorum ama esim kızar dha yeni gittin diye.. Hersey de boyle ust uste gelir zaten.
Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu uzuntuden((
Supermis, markasi nedir bu besigin? Cekmeceli olmasi harika, oncelikle bebegi yatak odasinda uyutacak olanlar icin her turlu dolap cekmece kabulumdur. Ama ben nerden bulurum boyle seyi buralarda o da ayri tabi, bakicaz artik.
Canım bende 5. ayı bekliyorum aslında
Ama bu merak fena bişey...
canım ben bebeklerimin hiç birini sallamadım....
sallanan bir hamağım var
onu da nadiren kullandım...
beşik güzel...
uygun da aslında
çekmeceler daha da çekici yapıyor
zira o kadar ıvır zıvırı olacak ki onların
Daha uygun bişey bulamazsan al canım
Park yatağı yine bir düşün...
Müthiş bir duygu değil mi?
İlk ne hissetin...
Ben acayip korktum
Tesekkur ederım.geçmiş olsun ... ben suan calısmıyorum ilerde inşallah dün doktora gittim pek net göremedi cok hareketliydi aslında istedigim doktora gidemedim cok doluydu almadılar baska bi yere gittim onunda ultrason cok eskiydi sanırım net görünmüyodu ama erkek olabilir dedi haftaya tekrar gidicem 3 boyutluya girecem o zaman netleşir heralde 17 haftalık olacak
Gunaydın kızlar.
bolbol dua et canım
adamın durumu nasılmış bilginiz var mı
bende kötü olsa eşini salmazlardı
Hicbisey bilmiyorum ki..
Esim cıktı 8 de gidip nolucak diye bakmaya. Offf off..
Gunaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?