2012 Şubat Anneleri

kızlar 3lü test yaptıran arkadaşlar:3::3::3::3::3:
kan veririken aç karnınamı kan verdiniz benim yarın ki randevum 3 te
doktor banada aç gel erken gel gibi bişey dememiştii

kızlarrr... bugun smileyleri kullanamıyorum neden?

bir de size bi kitap tavsiye edeceğim. bin muhteşem güneş diye... dün bitirdim ve kadın olmanın özellikle de anne olmanın ne olduğunu daha iyi anladım :((

hala etkisindeyim ya off ff..

2 li taramamızda bişey cıkmamıstı cok şükür 3 lü taramanın sonuclarınıda cumartesi alıcaz sonuclarıda almısken gidelim dedik.zaten gidecektim eyüp beye herkes cok anlatıyordu 20.haftalarda düşünüyodum ben 2 hafta öne almıs gibi olcaz bakalım.sen memnun kaldın mı eyüp beyden? sanırım cok net gözüküyormus bebek yüzü falan da oldukca secilebiliyormus.cd veriyormus falan.

Evet, çok memnun kaldım. Gerçekten hem iyi bir insan hem de işinin uzmanı. Bebeğimizin birkaç fotosunu çekti ve daha 16. haftada olmamıza rağmen yüzü daha önce hiç görmediğim kadar belliydi. Ama CD falan vermedi. Sadece biraz kalınca bir kağıda basılmış ultrason raporu ile ultrason görüntülerini verdi. Acaba CD veriyodu da bizim mi haberimiz yoktu... :26: Bblau gibi ben de başlıcam yakında CD de CD diye :9:

Kızlar kocisle konustum.

Bugun gorumcemle dısarı cıkıcaktık islerimiz vardı esimi de cagırdım gelsin diye.

Doktora gidelim mi dedim hayır niye dedi.

Ya baska doktora gidelim hem cinsiyetini de kesin ogreniriz dedim hem de gormek istiyorum bebegimi dedim.

O da bakarız hadi kapat deid kapattı telefonu. Simdi; simurganka canım, Gene bir sorunumuz var :D

Burda 2 tane hastane var biri tıp merkezi birisi hospital tıp merkezindeki doktor erkek demisti. Simdi diger hastaneye gitmemiz gerekecek gidersek eger.

Ben 14+2 haftalıkken oraya gittim ama esimin haberi yok gitmedim demistim :D

Eger oraya gidersek kadın soyluyor en son ne zaman gelmissiniz diye. Esim ve gorumcem yanımda olucak napıcam yaa :59:

Gorumcem de tutturucak o doktor iyi ona gidelim diye! Napsam da kandırsam esimi doktor soylediginde yaa 1 ay oldu oraya gideli

Dünyam, tatlım, yalan yalanı doğurur. Kızlar da zaten yazmışlar. Bence sen "evet o gün çok heveslenmiştim, sen gelmeyince çok üzüldüm ve dayanamadım gittim" de. Huzursuzluk çıkar diye düşünüyorsan eğer, bu seferlik doktora gitme olmadı...

öncelikle söyliyim benimkide kesinleşti kızım olucak :) birde strath tablet hakkında bilgisi olan varmı,doktorum bu sefer balık yağımı demir hapımı ve multivitaminimi vermedi bu hepsini karşılar dedi broşürünü uzatıp bundan al dedi reçeteye yazmadı,tamamen bitkisel dedi,broşüründe 50 yıldır isviçrede satılmakta olduğu yazıyor bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum,hepinizi öpüyorum :)

Minik prensesin hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. :nazar: İlaç hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki...

kızlar testlerim iyi çıkmışşşşş :64::64::64:

Gözün aydın ikiz anası :nazar: :nazar: :81:

kızlar bizim doktorda henüz göremedi cinsiyetini bizimkisi kapattı dönmüyor ama kız gibi dedi:)) inş öledir

Hadi hayırlısı. Allahım gönlünden geçeni hakkınızda hayırlı etsin inşallah...

Banada doktorum aç yada tok gel diye birşey demedi..
Ben sabah kahvaltısını yapıp gitmiştim..

evet şekerim aç karnına gideceksin.

aannaaam arada kaldım ...
geçen ay doktra 2 li test yapılcak demiştim oda 3lü testi önermişti
eğer istersen aşağıda kan verebilirsin demişti o zaman da öğleden sonraydı:26::26::26:

kızlar 3lü test yaptıran arkadaşlar:3::3::3::3::3:
kan veririken aç karnınamı kan verdiniz benim yarın ki randevum 3 te
doktor banada aç gel erken gel gibi bişey dememiştii

canım ben dün verdim 3 lü için kan ac tok farketmiyor dedi benim doktorum.sadece sonucu hemograma falan göre biraz daha gec cıkıyor.

Ben bütün tahlillerimi aç karna veriyorum... :26:

Gökçecim ben de smiley leri kullanamıyorum bugün, o yüzden kullanmak istediğimin üstüne gidip işartine bakıp : sayı : yapıyorum :23:

aannaaam arada kaldım ...
geçen ay doktra 2 li test yapılcak demiştim oda 3lü testi önermişti
eğer istersen aşağıda kan verebilirsin demişti o zaman da öğleden sonraydı:26::26::26:

Ben sormadım cnm doktor özellikle belirtmedi..
Sabahta çok yiyemediğimden zaten hiç gerek duymadım sormaya..

Adengökçeye doktoru aç gel demişse aç git kuzu sen..

bblau..
Canım öyle bir sorunun yokken neden taktın ki kafana şimdi bunu?
Benim pek bilgim yok bu konuda ama kk'da nicedir arada sırada görürüm bu konuda konuşanları, ara ara hep lafı geçer online takipte filan dikkatimi çekmiştir.
İstersen bi yazışanlara sor ama,takma kafana...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...tilasmasi.html (Gebelikte Kan Pıhtılaşması)

bblau canım sen bana dün cevap yazmışsın ben şimdi gördüm,
:((
ben böyle saçmasapan şeyleri düşünüp,kendi kendime sorun çıkartıyorum işte..şimdide buna taktım..verdiğin topiğe bi bakıyım ,yabancı değiller kk.danmışlar..,
şimdi de durup dururken ne denirki,??nasıl sorulur??büyük ihtimalle onlar bunu yaşayıp üzülen insanlardır,şimdi ben hamileyim bide böyle bişey araştırdım ,sizden de bilgi mi alamak istiyorum dicem!uygun bi şekilde sorarım belki daha sonra..

sanırım ben gibi öğrenemeyen biri daha var.bebiş göstermiyor mu? bizimkide göstermiyor sanırım göstermeyenlerede kız gibi diyorlar.kader arkadası olduk ne kadan güzel.oysa benim kızım daha 14 haftalıkken göstermişti hemen kendini bu seferde kızsa bu cok cok edepli demekki :))) yiğit mi bu malı meydan da olsun :)

alla alla benim doğduğum ve büyüdüğüm şehirde tüm tahliller aç karnına yapılıyor kızlar :((( o kadar kan verdim, idrar vferdim hepsi aç karnına diye tembihlenerek verdiğim tahlillerdi.

yemek yiyince ne bliyim kan şekeriniz vb. yükseliyor, o yüzden değerler fazla çıkabiliyor. ki bu da bizim için şu sıralar hayatın sonu demekle eş değer. herşeyi kafaya taktığımızdan.

bence aç karnına :63:

benim bildiğim 2 li ve 3 lü testler aç tok farketmiyor
ama diğer kan tahlilleri aç yapılması lazım
ben 2 liyi tok karnına yaptırdım doktor demir testini aç yaptır dedi mesela

ya kızlar sizden bişey rica edicem..lütfeeen evinde olanlar bakabilir..
ilk hamile kaldığımzdaki kan tahliieinize bi baksanıza..
kanda ptz
ınr
aptt
değerlerinizi bi yazsanıza..çok merak ettim..:26:

sağol canım inşallah hepimizin

sağol canım

sağol canım
bencede birde liste çok uzun hala
hiç girmeyen insanlar var takip etmesi zor oluyor bu şekilde

Evet, ama artık kımse ılgılenmek ıstemıyor.
Gurbetım de fazla gırmıyor foruma.
En ıyısı bız sıradan bır lıste yapalım.
Excel de bır tablo yapıp yapıstırsak olmuyor mu kı acaba?

kızlar slmlar niye kimse cvb yazmıyor yaa
bişeyler yazıyorum herkes kendi kendine takılıyor:(benim bebişim 16 haftalıkken 120 gramdı

Bana nıcın doktorum ne kadar agırlıkta oldugunu soylemıyor :59:
Benım neyım eksık :47:

Bana nıcın doktorum ne kadar agırlıkta oldugunu soylemıyor :59:
Benım neyım eksık :47:
[/QUOTE]

Ehhheheh bana da söylemiyor. Boşver, sağlıklı olsun da çitlembik olmuş, yarmagül olmuş farketmez :1: :1:

ya kızlar sizden bişey rica edicem..lütfeeen evinde olanlar bakabilir..
ilk hamile kaldığımzdaki kan tahliieinize bi baksanıza..
kanda ptz
ınr
aptt
değerlerinizi bi yazsanıza..çok merak ettim..:26:

benim ilk kan sonucumda senin bahsettiğin gibi bişiyler yazmıyor.ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptırmıstım gerçi BETA HCG 1836,46 Y yazıyor sadece.umarım faydalı olmustur.niye merak ettin ki bende onu merak ettim bak şimdi :)

Back
X