2012 Şubat Anneleri

bunuda belırtmemısım gıysılerın sayısı 80 ı gecık yanı 11 ay hıcbısı almanıza gerek kalmıcak :)

bunuda belırtmemısım gıysılerın sayısı 80 ı gecık yanı 11 ay hıcbısı almanıza gerek kalmıcak :)

ben yumusak seyleri alamıyorum ağzıma içim bi hoş oluyo:37: illaki sert ıssırmalık olcek.kıtır kıtır...bu türkçe nasıl bi dil yahu bi elma sekerinden nerelere geldik töbe töbeeee teyyyy teyyyy...

:1:güldürdün..
ayyy canımız ne çekerse tadımlık dahi olsa yemeye çalışalım bu dönemde..
ben bazen geçiştiriyorum kalkıp yapmaya üşeniyorum,yada o an evde bulunmayabiliyo ama ilk fırsatta yemeye çalışıyorum.
balık mevsimide başladı,evde nasıl yaparım bilmiyorum,hiç yapmadım ama yaparsamda balkonda yapıcam,mutlaka yemek lazım,ihmal etmeyin..
ben henüz balık açılışını yapmadım

Merhaba herkese bende kısmet olursa şubat 2012 de bebeğimi kucağıma alıcam. Ama nerede doğum yapacağım konusunda bir karar veremedim. Yakınımdaki doktorlar hakkında bir yorum varmı diye baktım ama onuda bulamadım. Istanbul beykozda oturan ve bu civarda daha önce doğum yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Hangi doktor. Hangi hastane vs. Teşekküler.

Merhaba herkese bende kısmet olursa şubat 2012 de bebeğimi kucağıma alıcam. Ama nerede doğum yapacağım konusunda bir karar veremedim. Yakınımdaki doktorlar hakkında bir yorum varmı diye baktım ama onuda bulamadım. Istanbul beykozda oturan ve bu civarda daha önce doğum yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Hangi doktor. Hangi hastane vs. Teşekküler.

Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin canım :nazar:
Üsküdardaki hastaneleri düşünebilirsin. Doğuma dışarıdan hasta kabul ederler mi bilemiyorum ama Başkent Üniversitesi Hastanesi benim favorim.
Takipli hastalarına tahlil test yapmak gibi bir prensipleri var ama, orada muayenelere başlayabilirsin. Bir konuş, görüş istersen.

bunudamı gorcektık burda :2:
genelde ınsanlar kuculen eskıyen gıysılerı yenı bebegı olanlara hedıye eder ama zaman cok degısmıs be cok tukenmıs artık ınsanlık.......

bırıncısı arkadasım benım kızkardesım yok olsa ona verırdım hem akrabalardanda hep kız bebek ılk benımkı erkek bazılarıda buyukler .bunca cok paralar verdım ben bazısı hıc kullanılmadı bıle netten bı arastır ıstersen cocuktancocuga dıye bı sıte war ınsanlar orda tek bı urunu 10 tl ye satıolar kı ben tanesı 2 3 lıraya gelıo cok ınsaflı oldugum ıcın baskasınada katkım olsun dıye boyle bır fıyat sundum ısteyen dedım zaten belkı bole bı fırsat ısteyen warsa dıye yazdım zorla degıl herkesın kendı bılecegı ıs.ama soyle bısey de war bana olmayan gıysılerımı satmıyorum cevremde tanıdıklarıma hedıye edıyorum cevremde olmadıgı ıcın bebek ondan baskalarına katkım olsun dıye dedım sevgıler

:( ama bu zonguldak nasıl bi memleket ya?

bizim odada hani şu sesini kontrol edemeyen bi kız var demiştim ya geçen çantasından ıslak mendil çıkardı bu. ellerini sildi odaya bi koku yayıldı aman Allah'ım. ben böyle güzel kokan bi ıslak mendil görmedim arkadaş. markası komiliymiş. bi tane istedim boyle bi doku, koku yok. kokusu elde saatlerce kalıyor mis gibi. sordum nerden aldın bunu diye tatilden dönerken almışlar bi marketten yol üstünde.

Google Images

bütün zonguldak'ı dolaştım yok kardeşim adamlar komilinin burda toptancılığını yapan bi yer yok dedi ya :((( ben bebişime bundan kullanmak istiyorum arkadaşlar. aklınızda bulunsun önünüze gelirse kaçırmayın.

:(

Son düzenleme:
Ehhheheh bana da söylemiyor. Boşver, sağlıklı olsun da çitlembik olmuş, yarmagül olmuş farketmez :1: :1:
Oyle de, ınsanın hosuna gıdıyor, benım cocugum su agırlıkta fılan demesı.
Bende net.ten haftasına gore bakıp, gr. mını / boyunu ona gore tesbıt edıyorum.
Sonrada hangı haftadaysak fotografını bulup, buldugum bılgılerle babasına gonderıyorum.

banada daha yeni bu ay söledi kaç gr olduğunu 210 gr mısız 17.haftada
Gorumcem hamıleyken, bebegının gramını soyledıgımde margarınle olcuyordum (:
Sımdı yarım paket oldu, sımdı butun paket oldu dıye.
Insallah gucenmemıstır bana ama kotu nıyetle de yapmıyordum zaten.
Sanırım benım melegım daha yarım paket bıle olamadı :59:

selam güzel bebişlerin güzel anneleri
bugün nasılsınız bakalım
inşallah sıkıntısı olanınız yoktur:nazar:

Acıııııııımmmmm, cok acıııııııııımmmm.
Daha yemek gelmemıs, ölüyorum, eridim, midem sırtıma yapıstı.
Su an herseyı yıyebılırım, ozellıklede zeytın yaglı sarma :56:

benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde :56:

Benımde benımdeeee...
Sımdı kocacıma soylıyımde bana aksam elma sekerı getırsın, Fatmagulu ızlerken ıyı olur.

İş yerinde olup sonuçları evde olanlar olabilir mi tatlım sence :34:

ivit ivit, ben o dedıklerının arasındayım mesela.

bence olur yapsana canım sen
sürekli girenleri yaz ama listeye

sağol canım inşallah

Az once denedım, gondereyım dedım, net. cok yavastı.
Dur bı daha denıyım.

bizim odada hani şu sesini kontrol edemeyen bi kız var demiştim ya geçen çantasından ıslak mendil çıkardı bu. ellerini sildi odaya bi koku yayıldı aman Allah'ım. ben böyle güzel kokan bi ıslak mendil görmedim arkadaş. markası komiliymiş. bi tane istedim boyle bi doku, koku yok. kokusu elde saatlerce kalıyor mis gibi. sordum nerden aldın bunu diye tatilden dönerken almışlar bi marketten yol üstünde.

Google Images

bütün zonguldak'ı dolaştım yok kardeşim adamlar komilinin burda toptancışığını yapan bi yer yok dedi ya :((( ben bebişime bundan kullanmak istiyorum arkadaşlar. aklınızda bulunsun önünüze gelirse kaçırmayın.

Ben evde bundan kullanıyorum geçenlerde almıştım.Cidden kokusu dokusu çok güzel...
İstersen alıp sana da yollayabilirim canım?

ya kızlar sizden bişey rica edicem..lütfeeen evinde olanlar bakabilir..
ilk hamile kaldığımzdaki kan tahliieinize bi baksanıza..
kanda ptz
ınr
aptt
değerlerinizi bi yazsanıza..çok merak ettim..:26:

Valla benim tahlilimde bu harf bileşimleri hariç her harf birleşimi var:)üçü de yok benimkinde,yardımcı olamıcam malesef

Ben evde bundan kullanıyorum geçenlerde almıştım.Cidden kokusu dokusu çok güzel...

Google Images

bütün zonguldak'ı dolaştım yok kardeşim adamlar komilinin burda toptancılığını yapan bi yer yok dedi ya :((( ben bebişime bundan kullanmak istiyorum arkadaşlar. aklınızda bulunsun önünüze gelirse kaçırmayın.

Buarada ben Bizim Toptan satış Mağazalarından almıştım. Ama üye şirketlere müşteri numarasıyla satış yapıyorlar. Bireysel satış yok bildiğim kadarıyla.
Zonguldakta da var mağazaları.Kdz Ereğli ve Yeşiltepe’deymiş.
Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

Buarada ben Bizim Toptan satış Mağazalarından almıştım. Ama üye şirketlere müşteri numarasıyla satış yapıyorlar. Bireysel satış yok bildiğim kadarıyla.
Zonguldakta da var mağazaları.Kdz Ereğli ve Yeşiltepe’deymiş.
Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

ben abartmıyorum di mi? cidden öteki ıslak mendillere pek benzemiyor? kokusu acayip hoştu. böyle bildiğimiz parfüm kokulsu gibi keskin değildi.

bebek kokusu gibi, pudra kokusu gibi. kız aşeriyorum galiba o kokuyu şu an :((

eşim de aradı ben de aradım ama ı ıhhh yok. kdz. ereğli de uzak be... :( eşim işinden dolayı ereğliye gidiyor sık sık bunu söylemen iyi oldu artık her gittiğinde koli koli alsın. ehehehehe.

bu arada sagolasın canım benim. yollamış kadar oldun valla. yüreğin de güzel kız senin.

Rumuz Sat Tahmini Dogum Tarihi Cinsiyet Bebegin Adı

Elefera 18.05.2011 22.02.2012 ? ?

Azelya 25.04.2011 01.02.2012 Erkek Kuzey

Oldu mu kızlar?
Deneme amaclı kucuk yaptım, kımse alınmasın emi.

Son düzenleme:
ben abartmıyorum di mi? cidden öteki ıslak mendillere pek benzemiyor? kokusu acayip hoştu. böyle bildiğimiz parfüm kokulsu gibi keskin değildi.

bebek kokusu gibi, pudra kokusu gibi. kız aşeriyorum galiba o kokuyu şu an :((

eşim de aradı ben de aradım ama ı ıhhh yok. kdz. ereğli de uzak be... :( eşim işinden dolayı ereğliye gidiyor sık sık bunu söylemen iyi oldu artık her gittiğinde koli koli alsın. ehehehehe.

bu arada sagolasın canım benim. yollamış kadar oldun valla. yüreğin de güzel kız senin.

Ayyyy canım benimmmmmm :17::17::17::78::78:
Cidden güzel evet, ben de bu çok değişik hiç başka mendillere benzemiyor demiştim ilk kullandığımda.
Komilinin bebe yağı da müthiş kokuyor, pek çok bebe yağı gibi badem değil zeytinyağı özlü, onu da çok seversin tahmin ediyorumki.
Buarada mendilleri yollama konusunda çok ciddiyim, 10 tane filan göndersem epey yeter sana.

Oldu mu kızlar?
Deneme amaclı kucuk yaptım, kımse alınmasın emi.

aa cok güzel olmuss eline sağlık.

Back
X