- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.541
bunuda belırtmemısım gıysılerın sayısı 80 ı gecık yanı 11 ay hıcbısı almanıza gerek kalmıcak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yumusak seyleri alamıyorum ağzıma içim bi hoş oluyoillaki sert ıssırmalık olcek.kıtır kıtır...bu türkçe nasıl bi dil yahu bi elma sekerinden nerelere geldik töbe töbeeee teyyyy teyyyy...
güldürdün..
ayyy canımız ne çekerse tadımlık dahi olsa yemeye çalışalım bu dönemde..
ben bazen geçiştiriyorum kalkıp yapmaya üşeniyorum,yada o an evde bulunmayabiliyo ama ilk fırsatta yemeye çalışıyorum.
balık mevsimide başladı,evde nasıl yaparım bilmiyorum,hiç yapmadım ama yaparsamda balkonda yapıcam,mutlaka yemek lazım,ihmal etmeyin..
ben henüz balık açılışını yapmadım
Tamam bakarım ben...HAngi değerlerdi senin istediğin? not alayım da geçmişi karıştırmak zorunda kalmıyım.
Merhaba herkese bende kısmet olursa şubat 2012 de bebeğimi kucağıma alıcam. Ama nerede doğum yapacağım konusunda bir karar veremedim. Yakınımdaki doktorlar hakkında bir yorum varmı diye baktım ama onuda bulamadım. Istanbul beykozda oturan ve bu civarda daha önce doğum yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Hangi doktor. Hangi hastane vs. Teşekküler.
ptz
ınır
aptt değerleri canım..
sağol..![]()
bunudamı gorcektık burda :2:
genelde ınsanlar kuculen eskıyen gıysılerı yenı bebegı olanlara hedıye eder ama zaman cok degısmıs be cok tukenmıs artık ınsanlık.......
Oyle de, ınsanın hosuna gıdıyor, benım cocugum su agırlıkta fılan demesı.Ehhheheh bana da söylemiyor. Boşver, sağlıklı olsun da çitlembik olmuş, yarmagül olmuş farketmez![]()
![]()
Gorumcem hamıleyken, bebegının gramını soyledıgımde margarınle olcuyordumbanada daha yeni bu ay söledi kaç gr olduğunu 210 gr mısız 17.haftada
selam güzel bebişlerin güzel anneleri
bugün nasılsınız bakalım
inşallah sıkıntısı olanınız yoktur![]()
benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde![]()
İş yerinde olup sonuçları evde olanlar olabilir mi tatlım sence![]()
bence olur yapsana canım sen
sürekli girenleri yaz ama listeye
sağol canım inşallah
ama bu zonguldak nasıl bi memleket ya?
bizim odada hani şu sesini kontrol edemeyen bi kız var demiştim ya geçen çantasından ıslak mendil çıkardı bu. ellerini sildi odaya bi koku yayıldı aman Allah'ım. ben böyle güzel kokan bi ıslak mendil görmedim arkadaş. markası komiliymiş. bi tane istedim boyle bi doku, koku yok. kokusu elde saatlerce kalıyor mis gibi. sordum nerden aldın bunu diye tatilden dönerken almışlar bi marketten yol üstünde.
Google Images
bütün zonguldak'ı dolaştım yok kardeşim adamlar komilinin burda toptancışığını yapan bi yer yok dedi ya(( ben bebişime bundan kullanmak istiyorum arkadaşlar. aklınızda bulunsun önünüze gelirse kaçırmayın.
![]()
ya kızlar sizden bişey rica edicem..lütfeeen evinde olanlar bakabilir..
ilk hamile kaldığımzdaki kan tahliieinize bi baksanıza..
kanda ptz
ınr
aptt
değerlerinizi bi yazsanıza..çok merak ettim..:26:
Tamam canım not aldım. Bakayım. Ne değerleri bunlar pıhtılaşmayla alakalı mı?
Ben evde bundan kullanıyorum geçenlerde almıştım.Cidden kokusu dokusu çok güzel...
İstersen alıp sana da yollayabilirim canım?
ama bu zonguldak nasıl bi memleket ya?
bizim odada hani şu sesini kontrol edemeyen bi kız var demiştim ya geçen çantasından ıslak mendil çıkardı bu. ellerini sildi odaya bi koku yayıldı aman Allah'ım. ben böyle güzel kokan bi ıslak mendil görmedim arkadaş. markası komiliymiş. bi tane istedim boyle bi doku, koku yok. kokusu elde saatlerce kalıyor mis gibi. sordum nerden aldın bunu diye tatilden dönerken almışlar bi marketten yol üstünde.
Google Images
bütün zonguldak'ı dolaştım yok kardeşim adamlar komilinin burda toptancılığını yapan bi yer yok dedi ya(( ben bebişime bundan kullanmak istiyorum arkadaşlar. aklınızda bulunsun önünüze gelirse kaçırmayın.
![]()
Valla benim tahlilimde bu harf bileşimleri hariç her harf birleşimi var:)üçü de yok benimkinde,yardımcı olamıcam malesef
Ben evde bundan kullanıyorum geçenlerde almıştım.Cidden kokusu dokusu çok güzel...
İstersen alıp sana da yollayabilirim canım?
Buarada ben Bizim Toptan satış Mağazalarından almıştım. Ama üye şirketlere müşteri numarasıyla satış yapıyorlar. Bireysel satış yok bildiğim kadarıyla.
Zonguldakta da var mağazaları.Kdz Ereğli ve Yeşiltepe’deymiş.
Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.
ben abartmıyorum di mi? cidden öteki ıslak mendillere pek benzemiyor? kokusu acayip hoştu. böyle bildiğimiz parfüm kokulsu gibi keskin değildi.
bebek kokusu gibi, pudra kokusu gibi. kız aşeriyorum galiba o kokuyu şu an(
eşim de aradı ben de aradım ama ı ıhhh yok. kdz. ereğli de uzak be...eşim işinden dolayı ereğliye gidiyor sık sık bunu söylemen iyi oldu artık her gittiğinde koli koli alsın. ehehehehe.
bu arada sagolasın canım benim. yollamış kadar oldun valla. yüreğin de güzel kız senin.
Rumuz Sat Tahmini Dogum Tarihi Cinsiyet Bebegin Adı
Elefera 18.05.2011 22.02.2012 ? ?
Azelya 25.04.2011 01.02.2012 Erkek Kuzey
Rumuz Sat Tahmini Dogum Tarihi Cinsiyet Bebegin Adı
Elefera 18.05.2011 22.02.2012 ? ?
Azelya 25.04.2011 01.02.2012 Erkek Kuzey
Oldu mu kızlar?
Deneme amaclı kucuk yaptım, kımse alınmasın emi.