2012 Şubat Anneleri

Sağol canım benim Ne günlerdi dimi :)) Şunun şurasında yarım kilo olmalarına ne kaldı
Ben 49 ile hamile kalmıştım, geçen ay gittiğimde 52 kiloydum :26: Yani Bursa'nın iskenderi yaramış sanırım bana 1 ayda 3 kilo almışım

Sağol tatlım Aile hekimliğinde "neden daha erken gelmedin" dediler, 2li ve 3lü testimin yapılıp yapılmadığını sordular, pazartesi idrar ve kan tahlili istediler benden, kan değerlerim onlar için çok çok önemliymiş ona göre demir takviyesi felan vereceklermiş.
Erken doğum felan olursa kesinlikle bildirmek gerekiyormuş, yoksa sağlık bakanlığı bunların kulağını çekiyormuş :)) O sebepten baya ilgileniyorlar en ince ayrıntısına kadar..Hangi doktora gittiğimi ve bugüne kadar hangi aylarda hangi hapları kullandığımı sordular.

gözünaydın canım ne güzel bak sağlıklı bebişin
senin aldığın kiloyu hiç dert etme
keşke bende 55 olsam

Sağol canım Allah'a şükür..Ben kiloyu dert etmiyorum doktor etti baksana

gerçekten maşallah minik prense, kocaman olmuş

ay doktor benim kilomu görünce yüreğine inecek kesin. kontrole gitmeden alıştıra alıştıra söyliyim telefonda bari....

Sağol teyzesi :) Koptum o son dediğine :)) Hamile kaldığın kilo ile kıyaslıyor, atıyorum 60sındır 4 ayda 62-63 olduysan sesi çıkmaz, ama benim gibi 1 ayda 3 kilo alırsan uyarabilir

tamam canım bende bi gidip görüneyim test sonuçlarımı yanıma alıp ama benim doktorum zaten gereki olan tüm hapları veriyo
bunlar başka hap verirse kullanırmıyım bilmiyorum ayrıca kan vere vere bıktım ben çok canım yanıyo:18:

oh oh maşallah bebişine..

beni hasta bakıcı o doktora götürdü o kadar kötüydüm ki çıkarken.. sormadım hiç başka dr var mı diye..

Geçmiş olsun, geçmişi okurken gördüm yazdığını.Bugün ben de aile hekimine gittiğimden cevap vereyim dedim.Benim hiç kaydım yoktu aile hekimliğine doktorla pek işim olmadığından dolayı.Hepte ertelemiştim aşıyı olacağım zaman yaptırırım diye.Ve 5. aya girdim anca gittim kaydı yaptırdım, birşey demeye hakları yok bilgisizdim bilmiyordum önceden geleceğimi diyorsun, doktor çok tırsıkmış..Senden geçmişe yönelik bilgilerini alıp formu doldurabilirdi bana öyle yaptılar..
Dengesiz biri yüzünden kendini strese sokma.

Evet ne kadar erken gidersen o kadar iyi, doktorun verdiği hapları da onlara bildiriyorsun..Kan bu tetanozun yanında hiçbirşeymiş canım ya hala kolum ağrıyor, Allahtan soldan yaptı

oh oh maşallah bebişine..

Sağol tatlım

benim doktor kilo konusunda biraz hassasmış Tuğçecim. bir arkadaşın hamileliğinde bir güzel azarlamış. öğretmen olacaksın bir de, ben sizleri bilinçli sanırdım demiş. ben yaklaşık 54.5 kilo ile hamile kaldım. akşamki balığın üstüne 59 geliyordum :26: bugün 58.6. nerden bakarsan bak 4 kilo almışım iyi mi?

sana da bebişine maşallah canım benim.ne hızlı büyüyolar dimi yaa..
allahım sen koru yavrularımızı..
bu arada magnezyumu ben de kullandım aynı dediğin gibi suda eriyenden..
bana kasık ağrılarımdan dolayı vermişti..

sen benden azsındır emin ol
neyse burda konuşmayalım da

Ehehehehe bence de konuşmayalım ama sen beni yabana atma

Benim fazla kilom var ama 18+2 de tam 2 kg almıştım,pek beğendi doktor.Bunları şımarık alıştırmamak lazım işte

normalde senin anlattığın gibi geçmesi gerekiyordu ama benim şansızlığım. olsun yapıcak bir şey yok artık hem doktor mu yok bize

Ay ben ağlardım öyle deseler, zaten hassasım Sinirden de kendimi yemeğe vururdum :)))
Kilo takibin iyi ama tabi her ay 1 kilo aldıysan :)) Hepsini 1 ayda alınca kızıyorlar bence, ben öyle anladım Bu ay meyva ağırlıklı beslenecem bidahaki gidişimde aferim alayım

Sağol canım Evet çok hızlı büyüyorlar tam 28 gün önce gitmiştim 160 gr. 11 cmdi :)
Bana niye verdi anlamadım, ama tadını beğendim limonata niyetine içerim

Buarada benim aile hekimim bana ne tahlil sordu ne bişey. Bi tarttılar bi de tansiyon ölçtüler.
Onları da hemşire yaptı. Doktor beni sadece kaydetti.
Sonra da hemşire biraz bir şeyler anlattı, hamilelik süreciyle alakalı. Kullandığım ilaç var mı onu sordu.
Bakalım telefon filan edecekler mi hiç.

HGB değeri sanırım yanlış olmasın onu ısrarla sordu, ben de eski sonuçlarımda vardır dedim, olsun yeniden yapalım testi pazartesi gel dedi..Test sonucu felan gösterdin mi hiç? Belki onlardan birinde yazıyordur.

Göstermedim sanırsam....ama şey dedi tahlil filan yaptırcaksan gelebilirsin burda da yapabiliriz bazı tahlilleri.
Neyse ona da şükür :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…