- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.661
Bende yok. Tüy çıktı onun yerine :44:
benimde göbeğimde tüy çıktı,hamile kaldıktan sonra tüy hormonlarım arrttı benim sanırsam!
Aile hekimliği başvuru formunda bile yazıyor, neden oraya kayıt yaptığın. İstek üzerine yada ikametgah değişikliği diye iki kutucuk var. Demek ki istek üzerine de değiştirilebiliyor aile hekimi.
Ama 3 ay bir daha değiştirmeme şartı var.
Neden öyle davranmış anlayamadım. Ama bir arkadaşım daha söylemişti, aile hekimliğine geç bildirmiş gebeliğini çok paniklemişler, bize ceza gelir filan diye.
Şimdi de senden duydum bak.
Benim aile hekimi de ilgilenmedi benle hiç.Zaten de benden 5-6 yaş küçük bir çocukceğizdi.Eminim gebelik hakkında ondan çok şey biliyorumdur, öyle bi imaj çizdi bana.
Hep hemşire ilgilendi….
benimde göbeğimde tüy çıktı,hamile kaldıktan sonra tüy hormonlarım arrttı benim sanırsam!
aile hekimliğine ben hiç gitmedim gebe olduğumuzu bildirmemiz mi gerekiyo aşı için filan yada başka birşey için beni hiç arayan olmadı
aynen bende de öyle hiç tüy yoktu karın bölgemde şimdi koyu renkli bir sürü tüy var çok enteresan
Aile hekimliği başvuru formunda bile yazıyor, neden oraya kayıt yaptığın. İstek üzerine yada ikametgah değişikliği diye iki kutucuk var. Demek ki istek üzerine de değiştirilebiliyor aile hekimi.
Ama 3 ay bir daha değiştirmeme şartı var.
Neden öyle davranmış anlayamadım. Ama bir arkadaşım daha söylemişti, aile hekimliğine geç bildirmiş gebeliğini çok paniklemişler, bize ceza gelir filan diye.
Şimdi de senden duydum bak.
Benim aile hekimi de ilgilenmedi benle hiç.Zaten de benden 5-6 yaş küçük bir çocukceğizdi.Eminim gebelik hakkında ondan çok şey biliyorumdur, öyle bi imaj çizdi bana.
Hep hemşire ilgilendi .
slm kızlar nasılsınız bakalım azelya bblau ve elfeyayla hiç denk gelemiyoruz ama inş oda olur bigün..bendede yok henüz göbek çizgisi...herkestede olmaz diye düşünüyorum...yada ilerleyen dönemlerimizde olcak bakalım..şuan herşey yolunda..çok şükür iş yerimize muhasebeci alındı işlerim biraz daha hafifledi..şu son üç ayımı rahat geçiririm inş..artık patronum falanda öğrendi..ama herkes fazla kilo almadın maşallah diyorlar inş böylede gider...ben en büyük korkum çatlak..krem sürmeye çalışıyorum,bebe yağı falan .... bakalım inş olmaz...öptüm sizleri..yavaş yavaş ağırlaşıyoruz inş herşey kolay olur....
liste için kızz
aile hekimliğine ben hiç gitmedim gebe olduğumuzu bildirmemiz mi gerekiyo aşı için filan yada başka birşey için beni hiç arayan olmadı
sizi öpuyorum kızlar. kaçıyorum ben. gider ayak da şafak türküsünü dinledim çok lazımmış gibi. darmadağınım...
iyi akşamlar.
benim istediğim hekime gitme ve onu isteme hakkım var bana kalkıp ukala ukala seni kabul etmiyorum diyemez ki.. benimle inatlaşmasına kızdım ben. adama diyorum çalışıyorum işyerim burda benim için kolay burası hala anlamıyor beni.. olmadı kendi evimin ordakine gidicem..
sizi öpuyorum kızlar. kaçıyorum ben. gider ayak da şafak türküsünü dinledim çok lazımmış gibi. darmadağınım...
iyi akşamlar.
Merhaba kızlar, yarım saatte kaynattığınız 30 sayfayı okudum geldim
İlk önce hastaneye gittim bebişimi gördüm çok şükür 320 gr. ve 21 cm. uzunluğunda
Doktor "bak sana selam veriyor" dediElini başına götürmüş asker selamı veriyordu sanki, çok tatlıydı ...
Sonra doktorum beni tarttı 55 kilo çıktım."Çok hızlı gidiyorsun dikkat et" dedi :26: 3 hafta sonra tekrar çağırdı, o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış bana..
Ordan çıkışta aile hekimliğine gittim kaydımı yeni yaptırdım, geç kalmışım ilk başında bildirmek gerekiyormuş, neyse aradaki açığı bendeki bilgilerle kapadık, tetanoz aşımı da oldum şu an kolum birazcıcık ağrıyor.
Ben elevit kullanıyordum, doktorum bugün bir de magnezyum yazdı, suya atılınca eriyen bir vitamin..
Benden bu kadar kızlar, bu arada yeni tablo çok hoş, sade ve takip etmesi kolay, ellerine sağlık elefera
Gebe olduğunu bildirmen lazım.Aşıya yada kontrole ona göre çağırıyorlar.Bilgilerini filan kaydedip.
Sonra bebeği de takip ediyorlar.
İlk önce hastaneye gittim bebişimi gördüm çok şükür 320 gr. ve 21 cm. uzunluğunda
Doktor "bak sana selam veriyor" dediElini başına götürmüş asker selamı veriyordu sanki, çok tatlıydı ...
Sonra doktorum beni tarttı 55 kilo çıktım."Çok hızlı gidiyorsun dikkat et" dedi :26: 3 hafta sonra tekrar çağırdı, o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış bana..
Ordan çıkışta aile hekimliğine gittim kaydımı yeni yaptırdım, geç kalmışım ilk başında bildirmek gerekiyormuş, neyse aradaki açığı bendeki bilgilerle kapadık, tetanoz aşımı da oldum şu an kolum birazcıcık ağrıyor.
Ben elevit kullanıyordum, doktorum bugün bir de magnezyum yazdı, suya atılınca eriyen bir vitamin..
Benden bu kadar kızlar, bu arada yeni tablo çok hoş, sade ve takip etmesi kolay, ellerine sağlık elefera
merhaba kızlar, yarım saatte kaynattığınız 30 sayfayı okudum geldim
Ilk önce hastaneye gittim bebişimi gördüm çok şükür 320 gr. Ve 21 cm. Uzunluğunda
Sonra doktorum beni tarttı 55 kilo çıktım."çok hızlı gidiyorsun dikkat et" dedi :26: 3 hafta sonra tekrar çağırdı, o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış bana..
gözünaydın canım ne güzel bak sağlıklı bebişin
senin aldığın kiloyu hiç dert etme
keşke bende 55 olsam
evet evet katılıyorum
böyle insanlar la uğraşıp da canını sıkmaya değmez canım..
nekadar vicdansızlar yaiinsanın halinden hiç mi anlamıyorlar,bide hamileyim diyorsun ona rağmen böyle davranmış.
bizim burdada var bitane aynısından,hemde aile hekimimizmiş!birkaç defa hamile kalmadan önce ilaç yazdırmaya gitmiştim,ukalanın tekiydi.haftaya aşı için çağıracaklar inşallah onunla muhatap olmak zorunda kalmam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?