2012 Şubat Anneleri

aile hekimliğine ben hiç gitmedim gebe olduğumuzu bildirmemiz mi gerekiyo aşı için filan yada başka birşey için beni hiç arayan olmadı

benimde göbeğimde tüy çıktı,hamile kaldıktan sonra tüy hormonlarım arrttı benim sanırsam!

aynen bende de öyle hiç tüy yoktu karın bölgemde şimdi koyu renkli bir sürü tüy var çok enteresan

Şöyle bir bilgi buldum. Ben epey beyaz tenliyim belki ondan daha çıkmamıştır benim:

"Gebelik sırasında karında görülen bir başka değişiklik ise orta hat boyunca uzanan koyu renkli çizgidir. Linea nigra adı verilen bu çizgi esmer tenlilerde daha belirgindir. Linea nigraya yol açan faktörler tam olarak bilinmemekle birlikte bu çizgi doğumdan bir süre sonra kaybolur."

sizi öpuyorum kızlar. kaçıyorum ben. gider ayak da şafak türküsünü dinledim çok lazımmış gibi. darmadağınım...

iyi akşamlar.

allahtan dökülecekmiş,kalıcı değil yani..neyapalım idare edicez artık..

benim istediğim hekime gitme ve onu isteme hakkım var bana kalkıp ukala ukala seni kabul etmiyorum diyemez ki.. benimle inatlaşmasına kızdım ben. adama diyorum çalışıyorum işyerim burda benim için kolay burası hala anlamıyor beni.. olmadı kendi evimin ordakine gidicem..

Selam canımi iyi olmana sevindim.Maşallah...
Ben de çatlaktan korkuyorum. Çünkü karnımın, daha doğrusu belimin yanlarında katlaklar var benim,daha önce kilo aldığım zamanlardan kalma.
Karnım çatlamadı, çatlamaz da umarım,yavaş kilo alıyorum çünkü....En önemli faktör hızlı kilo almakmış çatlak oluşmasında.

liste için kızz

Ama listeyi ben yapmıyorum ki, elefera yapıyor...

aile hekimliğine ben hiç gitmedim gebe olduğumuzu bildirmemiz mi gerekiyo aşı için filan yada başka birşey için beni hiç arayan olmadı

Gebe olduğunu bildirmen lazım.Aşıya yada kontrole ona göre çağırıyorlar.Bilgilerini filan kaydedip.
Sonra bebeği de takip ediyorlar.

benim annem 3 doğum yapmış hiçbirinde o çizgiden çıkmamış..
oda benim gibi beyaz tenlidir,belki bendede çıkmaz.
bana hamileliğinde belki çıkacaktı ama çizgi çıkmadan ben ondan önce 7aylık fırtladığım için çıkmamış olabilir:)))))))
belkide hiç çıkmayacaktı..
çizgi çıksında önemli değil,yüzde falan lekeler çıkıyormuş kiminde,yanaklarda falan..öylesi daha kötü..

Evet istediğin hekimi seçebilirsin, sağlık ocağını da...
Peki o sağlık ocağında başka hekim yokmuydu, bir de onları deneseydin keşke?

Merhaba kızlar, yarım saatte kaynattığınız 30 sayfayı okudum geldim
İlk önce hastaneye gittim bebişimi gördüm çok şükür 320 gr. ve 21 cm. uzunluğunda
Doktor "bak sana selam veriyor" dedi Elini başına götürmüş asker selamı veriyordu sanki, çok tatlıydı...
Sonra doktorum beni tarttı 55 kilo çıktım."Çok hızlı gidiyorsun dikkat et" dedi :26: 3 hafta sonra tekrar çağırdı, o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış bana..
Ordan çıkışta aile hekimliğine gittim kaydımı yeni yaptırdım, geç kalmışım ilk başında bildirmek gerekiyormuş, neyse aradaki açığı bendeki bilgilerle kapadık, tetanoz aşımı da oldum şu an kolum birazcıcık ağrıyor.
Ben elevit kullanıyordum, doktorum bugün bir de magnezyum yazdı, suya atılınca eriyen bir vitamin..
Benden bu kadar kızlar, bu arada yeni tablo çok hoş, sade ve takip etmesi kolay, ellerine sağlık elefera

kızlar çıkıyorum..... hepinizi çooooooooooook
bu arada biliyorsunuzdur belki ama gebelikorg adresinden biçok şeyi takip edebiliyorum....
bilginize

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine...Kaç kilo aldın ki, neden hızlı gidiyosun dedi acaba?
55 kilo normal işte....Önceki kilona göre çok aldın diye dedi sanırım....
Vay be nerden nereye geldik, yavruşların 5-6 mm, 1-2 gram olduğu günleri hatırladım birden

Gebe olduğunu bildirmen lazım.Aşıya yada kontrole ona göre çağırıyorlar.Bilgilerini filan kaydedip.
Sonra bebeği de takip ediyorlar.

en iyisi ben bir ara gidip kaydolayım umarım benim aile hekimi de asabi ya da ukala birşey çıkmaz

maşallah canım kocaman olmuş bebişin hemde annesine numaralar yapar olmuş
bu arada aile hekimliğinde ne dediler bende hala gitmedim de ne sordular filan merak ettim

gözünaydın canım ne güzel bak sağlıklı bebişin
senin aldığın kiloyu hiç dert etme
keşke bende 55 olsam

gerçekten maşallah minik prense, kocaman olmuş

ay doktor benim kilomu görünce yüreğine inecek kesin. kontrole gitmeden alıştıra alıştıra söyliyim telefonda bari....

aşıyı hemşireler yapıyor canım ama belki öncesinde seni görmek isteyebilir aile hekimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…