- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.301
kızlarrrrr cok kötüyümm yafff.. hiçç iyilesmiyorum sankiii:26::26: gözlerimm kücücükk kaldı akmaktann. burnum yara oldu hatta bugün hapsurduktan sonra kanamıs onu farkettim.. öksürürrkende bogazım acıyo artık cok ama durmadan öksürüyorum.. sesim de kısıldı:2::2::2::2: üst damagım agrıdı gece cok o geciyo basım agrıyoo basım geciyo sırtım agrımaya baslıyo

. halbuki dün kagan kocatepenin sitesine baktıktan sonra alfoxil e de basladım hamilelere verilen antibiyotiklerde ilk sıradaymıs. 1000 mg az da degil. ama 1 gr ilerleme yok gerci 2 haptan ne bekliyosam..pastil aldımm ama bogazımaa hiçbişi yaptıgı yok. kuzumm napıyo içerde acabaa ben bu kadarr kötüykenn.. doktorr bebege inerse daha zor olurr demişti ama bebege nasıl inicek inerse ne olurr bişi anlatmadı. ev dandini amaa kolumu kıpırdatcak halim yok. yarın gideyimm doktora bebege baktırayım kbb cınınn lafıyla harekett etmiyimm dedim ama randevu vermezler kesin kendimi de görmemişinn cocugu olmuss gibi hissetmeye basladım. kasıgım agrıdı git kramp girdi git..offff offf:2::2::2::2::2::2::2: