2012 Şubat Anneleri

kızlarrrrr cok kötüyümm yafff.. hiçç iyilesmiyorum sankiii:26::26: gözlerimm kücücükk kaldı akmaktann. burnum yara oldu hatta bugün hapsurduktan sonra kanamıs onu farkettim.. öksürürrkende bogazım acıyo artık cok ama durmadan öksürüyorum.. sesim de kısıldı:2::2::2::2: üst damagım agrıdı gece cok o geciyo basım agrıyoo basım geciyo sırtım agrımaya baslıyo:59::59::59:. halbuki dün kagan kocatepenin sitesine baktıktan sonra alfoxil e de basladım hamilelere verilen antibiyotiklerde ilk sıradaymıs. 1000 mg az da degil. ama 1 gr ilerleme yok gerci 2 haptan ne bekliyosam..pastil aldımm ama bogazımaa hiçbişi yaptıgı yok. kuzumm napıyo içerde acabaa ben bu kadarr kötüykenn.. doktorr bebege inerse daha zor olurr demişti ama bebege nasıl inicek inerse ne olurr bişi anlatmadı. ev dandini amaa kolumu kıpırdatcak halim yok. yarın gideyimm doktora bebege baktırayım kbb cınınn lafıyla harekett etmiyimm dedim ama randevu vermezler kesin kendimi de görmemişinn cocugu olmuss gibi hissetmeye basladım. kasıgım agrıdı git kramp girdi git..offff offf:2::2::2::2::2::2::2:

kızlarrrrr cok kötüyümm yafff.. hiçç iyilesmiyorum sankiii:26::26: gözlerimm kücücükk kaldı akmaktann. burnum yara oldu hatta bugün hapsurduktan sonra kanamıs onu farkettim.. öksürürrkende bogazım acıyo artık cok ama durmadan öksürüyorum.. sesim de kısıldı:2::2::2::2: üst damagım agrıdı gece cok o geciyo basım agrıyoo basım geciyo sırtım agrımaya baslıyo:59::59::59:. halbuki dün kagan kocatepenin sitesine baktıktan sonra alfoxil e de basladım hamilelere verilen antibiyotiklerde ilk sıradaymıs. 1000 mg az da degil. ama 1 gr ilerleme yok gerci 2 haptan ne bekliyosam..pastil aldımm ama bogazımaa hiçbişi yaptıgı yok. kuzumm napıyo içerde acabaa ben bu kadarr kötüykenn.. doktorr bebege inerse daha zor olurr demişti ama bebege nasıl inicek inerse ne olurr bişi anlatmadı. ev dandini amaa kolumu kıpırdatcak halim yok. yarın gideyimm doktora bebege baktırayım kbb cınınn lafıyla harekett etmiyimm dedim ama randevu vermezler kesin kendimi de görmemişinn cocugu olmuss gibi hissetmeye basladım. kasıgım agrıdı git kramp girdi git..offff offf:2::2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun canım, hamilelikte hastalığın çok zor olduğunu biliyorum. ama bence doktoruna git, böyle durumlarda en mantıklı tedavileri onlar veriyor. daha önce de söyledim belki okumuşsundur. ben 5.haftada bu haldeydim. yani ilk öğrendiğimde. çok endişelenmiştim. doktor bana bir burun spreyi ve ağrı kesici-ateş durumunda kullanılmak üzere-dışında birşey vermemişti. dinlen, boğazını rahatlatacak şeyler iç demişti. imkanın varsa gideceksin tabi. evet görmemişiz ama kaba anlamda değil. daha önce çocuk doğurmadık, görmedik yani :D, uzman da değiliz, o yüzden her başımız sıkıştığında tabiki doktora gideceğiz

tekrar geçmiş olsun :71:

geçmiş olsun canım, hamilelikte hastalığın çok zor olduğunu biliyorum. ama bence doktoruna git, böyle durumlarda en mantıklı tedavileri onlar veriyor. daha önce de söyledim belki okumuşsundur. ben 5.haftada bu haldeydim. yani ilk öğrendiğimde. çok endişelenmiştim. doktor bana bir burun spreyi ve ağrı kesici-ateş durumunda kullanılmak üzere-dışında birşey vermemişti. dinlen, boğazını rahatlatacak şeyler iç demişti. imkanın varsa gideceksin tabi. evet görmemişiz ama kaba anlamda değil. daha önce çocuk doğurmadık, görmedik yani :D, uzman da değiliz, o yüzden her başımız sıkıştığında tabiki doktora gideceğiz

tekrar geçmiş olsun :71:

saol tatlımm gideyimm dimii :44: tabi randevu verirrlerse tıklım tıklımdır kesin:59: bak gögsüm agrıyo simdide ay yılda bi defa hastalanıyorum zaten o da bebege denk geldi:59:

slm kizlar nasilsinz bebegimin ismini allah nasip ederse insallah miraç eymen koymak istiyorum sizce uyumlumu yoksa miraç in yanina daha uygun bisy olabilirmi hepimizin duacisiyim rabbim saglikli sihhatli yavrularimiza hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin insallah bebegimin dogacagi gunu sabirsizlikla bekliyorum onu cok seviyorumm:49::49::nazar::nazar:

kızlar şimdi marketten geldim markette saf pamuk ve sudan yapılmış bebek mendilleri çıkmış yenidoğan için...inş bişey olmazsa onlardan alıcam...sizde bir bakın isterseniz pişik olmaz hassas cildi diye düşünüyorum biraz pahalı ama olsun yoksa normal ıslak mendillerden aldım ama erkek çocuğunun cildi kıza göre daha hassas oluyor ondan endişeliyim..şampuanınıda yağınıda inş nıvea alıcam diğerlerine göre daha kaliteli geldi bana yoksa dalin çok uygundu ama içime sinmedi..annelik şimdiden bizi böyle yaptıysa doğduklarında ne yapacağız acaba?...kaçdır giriyorum kimse yok..nerelerdesiniz yaaa.....hadi ben hala çalışıyorum sabah 11 akşam 11 işim evdekiler nerdesiniz?:44::9:....önümüzdeki ay inş herşeyini alıcam..eklemek nasib olur inş..:16:

kızlarrr bu kremii topiclerin birinde okudum haber gazetede cıkmıs galiba orda ilac adı yazmıyor ama topicte biri adını bulmuss.. bende hemen netten aradımm buldum.. yarın doktorun yanına girmeyi basarırrsam sorarım yada en gec bi daha kontrolümde.. gercekten faydalıysa süper bişi.. kullanan bayan dogum yaptıgı gün koltuga oturup bebegini emzirmiş, 1 hafta sonrada motora binmiş:52: üstelik dikişide yokmus:53: biraz pahalı ama gercekten etkiliyse süper olur

Dianatal Doğum Jeli - EczaOnline

Merhaba kızlar,
Bir konu çok kafama takılıyor, benim görümcem bebeğimi şimdiden çok sahiplenmiş durumda. Oysa ben çevremdeki kimsenin benim çocuğunu bu kadar sahplenmesini istemiyorum, yoksa yanlışmı düşünüoyurm, oda halası diyip iyimi düşünmem lazım bu durumu kabullenmem mi lazım yoksa napmalıyım ? Zaten hamileyim duygusalım onun o hallerini görünce doğduktan sonra çocuğuma davranışları gözümün önüne geliyor, sizinde buna benzer sorunlarınız varmı :((((((

Selam anneler, Haftasonunuz nasil gecti? Ben guzel havanin tadini cikarttim, bir de hamile yastigi diktim kendime, bakiniz soyle bisey oldu...
Cok zor olmadi evde siz de yapmak isterseniz hemen nasil yaptigimdan bahsedeyim, iki adet 40x80 cm lik yastik aldim, bir de istedigim renkte kumas (Benimki cingene renklerinde oldu biraz :21: ). Yastiklarin icini bosalttim, kiliflarini birbirine diktim, biraz aciklik birakarak tabi, kenarlarinda yay seklinde cizip buralari da makinede diktim, sonra icini tekrar doldurup biraktigim acikligi elimle diktim. renkli kumasimi da ayni sekilde kesip dikip fermuarini yerlestirdim ve icice gecirince oldu iste. Kalca agrilarim hic gecmedigi icin bana cok faydasi olacak umuyorum.
Bebek gelince de emzirme yastigi olarak kulanicam. :55:
Yarin erkenden doktor randevumuz var, insallah guzel seyler duyariz, kendinize ve bebeklerinize iyi bakin :54:

Eklentiler

• $yastik.webp
    $yastik.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 28

Cok gecmis olsun :( ben de iki gundur hasta gibiydim bugun iyiyim cok sukur, dogal ilaclardan denesen daha iyi olur bence, bal+toz zencefil+limon karisimi iyi geliyor,hem pastil gibi de, bir de tavuk suyu corbasi birebir, bol karabiberli limonlu. Tavuk suyunun icindeki maddelerin oksuruk surubu ve ilac yapiminda kullanildigi okumustum.
Bir de dinlenebilirsen ne guzel... Insallah hemen iyilesirsin.

arkadaslar bende subat anne adayıyım.sat 14 mayıs ve muhtemel dogum tarıhım 18 subat.benı de lısteye ekleyebılır mısınız? ayrıca bende bebek gelısım cızelgelerıne sahıp olmak ıstıyorum ama bı turlu sıtede nerde yapıldıgını bulamadım.yardımcı olursanız sevınırım.

Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin :nazar:

:49:benide listeye eklermisiniz sat 6 mayıs muhtemel d. tarihi 9 şubat cinsiyeti haftaya inş. hepinize sevgiler...bide birkac soru sormak istiyorum sizlere dogumunuzu nerede ve nasıl yapmayı düşünüyorsunuz, fiyat araştırması yaptınızmı ,kontrollere nereye gidiyorsunuz???? cevaplarsanız sevinirim..

Allah tamamına erdirsin, hoşgeldin...

arkadaslar beni de eklermisiniz tabloyaa :40: sat 05mayis. cinsiyet erkek adi yasin... umarim eklenirim.. buraya yaziliptami ekleniyo onuda bilmiyorumm ama bi sansimi deneyim dedim:55:

kızlar benim sat 21 mayıs yaşım 24 muhtemel doğum tarihi 25 şubat veya sonrası bebeğim cinsiyeti erkek adını Mahmut EYMEN koymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim uzun zamandır giremiyorum nete biraz bakındım şimdi güsel topikler yapmışsınız hepsinde bişiler paylaştım

Kızlar siz daha önceden yazıyordunuz değil mi topikte?
Tam hatırlayamadım...
Neyse yine de hoşgeldiniz,Allah tamamına erdirsin diyeyim ben tekrardan....

Kızlar bebeğim hareketini ne sıklıkta hissediyordusunuz?
Ben bazı günler daha sık bazı günler daha seyrek yada çok seyrek hissediyorum.
Stres yaptım :((

Merhaba kızlar,
Bir konu çok kafama takılıyor, benim görümcem bebeğimi şimdiden çok sahiplenmiş durumda. Oysa ben çevremdeki kimsenin benim çocuğunu bu kadar sahplenmesini istemiyorum, yoksa yanlışmı düşünüoyurm, oda halası diyip iyimi düşünmem lazım bu durumu kabullenmem mi lazım yoksa napmalıyım ? Zaten hamileyim duygusalım onun o hallerini görünce doğduktan sonra çocuğuma davranışları gözümün önüne geliyor, sizinde buna benzer sorunlarınız varmı :((((((

ay benim kaynanam boyleydi :41: ayni senin gibi acayip takiyodum kafaya.. daha cocugum dogmadan 'alirim gotururum sana birakmam bende kalir' gibi laflar ediyodu.. gercekten dusununce insan kafayi yiyecek gibi oluyo.. ama sana tavsiyem kafana takma.. cunku bi cocuk annesinden cok kimseyi sevmiyo..onlar ne kadar kendilerini yirtsada cocugun anneeee deyince istersen sulale toplansin gene bas edemez.. senin ustune dusen tek gorev cocugunu kendine alistirman... e bukadarinida anlamissindir cicimmm :54:

iyi geceler 17+2 hamileyim...12+3 te dr bebek erkek demişti,fakat bugün gittiğimizde pipi falan görülmedi ve dr kız da olabilir dedi...erkek anneleri siz cinsiyeti gördüğünüüzde pipisi ve testisi çok bellimiydi???

iyi geceler 17+2 hamileyim...12+3 te dr bebek erkek demişti,fakat bugün gittiğimizde pipi falan görülmedi ve dr kız da olabilir dedi...erkek anneleri siz cinsiyeti gördüğünüüzde pipisi ve testisi çok bellimiydi???

ben 16haftada gittim erkek dedi.. ama doktor demeden ben gordum zaten pipisini :1: sonra doktora sorduk cinsiyeti ne diye doktor benim gordugum seyi gostererek erkek dedi.. ama onun ustune bi daha doktora gitmedim.. zaten suan 18.haftadayim.. kismetse 2hafta sonra randevum var. sen net bi sekilde gormusmuydun.. bide turkiyedeki doktorlar cinsiyet konusunda cok aceleci davraniyolar... ben burda 13haftalikken gittim doktora sordum guldu ama genede soylemedi cinsiyetini... turkiyedekiler hemen sipadaktan soyluyo emin olmadan... belki bizler icin onemli degil ama cok hayal kirikligina ugrayanlar var bu durum yuzunden :50:

tşk cnm....12.haftada gittiğimde başka bir dr gerçekten pipiye benzeyen bşey göstermişti...ama dün gittiğimde yoktu pipi:19::19:dr bu hafta testislerini kesin görmemiz gerekirdi dedi.

allah allah o zaman gittiğimde diğer dr çok emin konuşmuştu:37::37:...önemli olan sağlıklı olması ama..

genede insan merak ediyor....:31::31::31::31::31:

Back
X