2012 Şubat Anneleri

normal 8 haftalık doğum izni kullanıp dönceksin yani öyle mi
26 kasımı nasıl şimdiden buldun kızzz

sende döneceksin sonuçta işe dimi

Yok canım ben sigortasız çalışıyorum..Benim annem de çalışıyor.Ama şimdi bebek doğsun, ben işten ayrılıp bebeğimle bi 4 ay geçireyim, sonra ben işe tekrar başlayayım annem artık ayrılsın işten diyorum.Onun için böyle bir plan yaptım :)) Patron da benden memnun, çalışmak istersen ben seni idare ederim 4 ay dedi, bakalım kısmet.
26 Kasımda maaşımı alıcam ondan, aldığım gün çıkarım diyorum :D:D

Ultrasonun bebeğe bir zararı olsaydı Türk doktorları emin ol sokmazlardı canım.Atatürk bile bizim doktorları övdüyse vardır elbet bir bildiği değil mi? Ayrıca Avrupada 3. aya kadar gebe bile saymadıkları için sokmuyorlar ultrasona..Ama tabiki cinsiyetin kesinliği açısından 17. haftada sabredilebiliyorsa gidilmeli bence.

sen yanlış anladın beni....doktorlarımızın kötü olduğundan bahsetmedim....yazdığımı tekrar okumalısın....
mesela benim doktorum bebeğin kalp atışlarını dinletmiyor ve ultrasondayken "yeterli bu kadar fazlası zarar" diyor.....

benim doktorum da Türk canım......fikrimi söylemiştim....tıbben de fazla ultrasonun zararlı olduğunu doktorum söyledi....
araştırmak lazım bence.....

ben ilk doğumda pazartesi günleri işe gelmiyordum öyle kullanıyordum

aynen ben de 16 hafta normal doğum iznimi kullanmayı düşünuyorum. 2 ay da belki ücretsiz izin alırım. tabi bu biraz sıkar gimibe geliyor :))) süt iznimi de cuma günlerinde kullanmayı düşünuyorum :)))

çok çakal gördüm kendimi..

Süt izni torba yasaya göre ilk altı ay için iki katına çıktı biliyosunuz dimi kızlar?
İlk 6 ay günde 3 saat,2. altı ay günde 1,5 saat.
İlk 6 ay için haftada 1 günden fazla ediyor.....
Bana eğer patron olur verirse,haftalık kullanmayı bende isterim de ne der bilemiyorum.

Yok canım ben sigortasız çalışıyorum..Benim annem de çalışıyor.Ama şimdi bebek doğsun, ben işten ayrılıp bebeğimle bi 4 ay geçireyim, sonra ben işe tekrar başlayayım annem artık ayrılsın işten diyorum.Onun için böyle bir plan yaptım :)) Patron da benden memnun, çalışmak istersen ben seni idare ederim 4 ay dedi, bakalım kısmet.

hımm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Limon_ik’cığım benim de plasenta önde,olması gereken yerden aşağıda ve doktor lekelenmemin olabileceğini söylemişti.
Henüz olmadı ama hep tetikteyim. Plasenta aşağıda olduğunda da bebek hareketleri az hissediliyormuş.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Burdada yazıyor cnm..
Bunları okuyunca rahatlıyorum..
Ama yeri değişmezse erken doğum yada sezaryan olmak gerekiyormuş..
Çünkü plesenta doğum kanalını kapatıyor olabilirmiş..
Hayırlısını versin Rabbim..
Hareketleri hissettmemekte normalmiş bu aylarda bu arada..
Öyle diyor Dr. Kağan .Kopcatepe..

sen yanlış anladın beni....doktorlarımızın kötü olduğundan bahsetmedim....yazdığımı tekrar okumalısın....
mesela benim doktorum bebeğin kalp atışlarını dinletmiyor ve ultrasondayken "yeterli bu kadar fazlası zarar" diyor.....

benim doktorum da Türk canım......fikrimi söylemiştim....tıbben de fazla ultrasonun zararlı olduğunu doktorum söyledi....

Tekrar okumama gerek yok canım 1 okumada anlayabiliyorum :)Araştırdığım için cevap verebiliyorum zaten.Ultrasonun bebeğe bir zararı yok.Ama bahsettiğin kalp dinletmenin tabiki zararı var, o ayrı bir olay..Onun için 4-5 saniyeden fazla da dinletmezler.Ayrıca Türk doktorlarına kötü diyorsun demedim, hani diyorsun ya "avrupada bu kadar sokmuyorlar" yani demem o ki inan bizimkiler onlardan daha üst düzeyde ve gerçekten zararı olsa 3 hafta bir ultrasona girmezdik.Umarım bu kez anlatabildim.

Son düzenleme:

kızlar herkese selam,

ben bugün 18 haftalık oldum,per günü kontrolüm var.
detaylı ultrason çektireniniz var mı kimse bunla ilgili bişey yazmamış yoksa ben mi kaçırdım:40:
özelde fiyatına 250 tl diorlar siz rendavu aldınız mı
20-24üncü haftada çekiyorlarlarmıs zaten...

Hoşgeldin minikim, nasılsın nasıl oldun? İnşallah eşinle küs değilsindir?

İyiyim sanırım. Esimle simdilik aramızı duzelttik sayılır.. En azından sakinlestim ben simdilik..

Canım pardon ya ben görmedim senin yazdığını.Kafam bi dünya bugün :(((
Eşimin dötünü topluyorum da afedersin :((
Biraz da tezcanlıyım, kendisi de mıyıntı....
Gerçi adam uğraşıyor ama sıkıntı bastı beni,göğsüm daralıyor....
Arada yazılanları kaçırıyorum bugün :(

Tamam barısalım o zaman :29:

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Burdada yazıyor cnm..
Bunları okuyunca rahatlıyorum..
Ama yeri değişmezse erken doğum yada sezaryan olmak gerekiyormuş..
Çünkü plesenta doğum kanalını kapatıyor olabilirmiş..
Hayırlısını versin Rabbim..
Hareketleri hissettmemekte normalmiş bu aylarda bu arada..
Öyle diyor Dr. Kağan .Kopcatepe..

Evet canım 24. haftaya kadar yerine çıkabilirmiş.
Değilse sezeryana mecbur kalabiliriz dedi doktorum da.
Aman sağlıklı olsunlar da ne yapalım sezeryan olsun varsın...

ilk haftalarda kalp atısını dinlemekk için kullanılan cihaz icerde bebegin ısısını arttırıyormus cnm. o yüzden belli bir haftaya kadarr acmıyorlar. ben kalp atısını cok gördüm ama dinlememm 12. haftayı buldu. ama sonrasında böyle bişi yok diye biliyorum. bide zaten en fazla 10 sn ye dinliyorsun :61:

İyiyiz biz teyzesi siz nasılsınız :34:

ecrinnn geçmiş olsun canım bu arada:71:

bizde iyiyiz şükür...
cuma günü öğrenemdik tabi cinsiyeti
doktr önce erkek dedi sonra emin olalım dedi kız da olabilir die
çok çabaladı ama bacaklarını kapattı açmadı bi türlü..
çarşamba günüde 3'lü test sonucunu alcaz hayırlısıyla inş.

kızlar herkese selam,

detaylı ultrason çektireniniz var mı kimse bunla ilgili bişey yazmamış yoksa ben mi kaçırdım:40:

Ben 22+4te çektireceğm canım allah nasip ederse.

kızlar herkese selam,

ben 13. haftamda ikili testim için girmiştim doktorum öyle istemişti. 22. haftamda tekrar giricem.
detaylı ultrasona 180 tl verdim diye hatırlıyorum

bizde iyiyiz şükür...
cuma günü öğrenemdik tabi cinsiyeti
doktr önce erkek dedi sonra emin olalım dedi kız da olabilir die
çok çabaladı ama bacaklarını kapattı açmadı bi türlü..
çarşamba günüde 3'lü test sonucunu alcaz hayırlısıyla inş.

Bu kadar göstermediğine göre kız olabilir :))

Ben 22+4te çektireceğm canım allah nasip ederse.

sen benden öndesin cnm hafta olarak.
ben özelde gittiğim hastanede çektirmicem fiyat araştırması yapıyorum da kimse bişey yazmamış birde cinsiyet yorumlarını okuyorum da kafam allak bullak oldu.
kıyafet alıyorum pembe mavi değillde hepsi bej rengi...hakkımızda hayırlısı.

Back
X