- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.561
kimsecikler bana cevap yazmamışşşş
öyle olsun bakalımmm
bende gideyimde banyo falan yapayım bariii
Konuya birden dalmak gibi olacak ama bende sık olmaya başladı da :26:
Gece uyanmalarınız çok oluyormu sizlerinde
canım enfeksiyondan bahsetmedi doktor zaten bi kaç gün önce acile gitmiştim ağrı ve idrarda yanma yüzünden onlarda temiz çıktı
o yüzden magnezyum verdi sanırım
tamamen geçirmez belki ağrını ama iyi gelir dedi cnm
bide biriden duymuştum doğal maden sularıda magnezyum eksikliğine iyi geliomuşş
neden kimse bana cwp wermioo
Kız Gökçe konuyla alakası yok da aklıma geldi.Bizim Burhan Hürremin diziye geçmiş gördün mü?
Konuya birden dalmak gibi olacak ama bende sık olmaya başladı da :26:
Gece uyanmalarınız çok oluyormu sizlerinde
Elefera..
Geçmişi okurken eşinle didişmelerini okudum..
CAnım soğuk kanlı ol...
HAmileyiz bunu unutma...
Sadece yüüzk takmıyor diye evlilik sonlandırılmaz...
BAzen çok kızınca patlıyoruz birbirimize
Ama inan güzel anlar o kızgınlıkları telafi ediyor...
SEN yarın sabahtan başla başım çok ağrıyor halsizim falan demeye
akşamda eşine dersin ben halsizim yatıcam sen tek git diye
Ben hasta olduğumdada kayınvalide eşimi arar ona geçmiş olsun der. 1 gün beni aradığını görmedim. nadiren 1-2 kere. Geçen hafta 3 gün rapor aldım, halimi hatırımı eşimden sordu. gerçi bide her hafta onlara gidiyoruz, belki ordanda kaynaklanıyor olabilir. Ne olsa görüyoz diye.
seninle aynı bizim haftalarımız :) bende c.tesi gittim 143 gr dedi ama boyunu söylemedi.. benimde 1 haftadır sancılarım var kasıklarımda böyle şiddetli adet sancısı gibi bana da magnezyum verdi 2 gündür iyiydim ama öglen yine sancım vardı..
senin kasık agrılarında şiddetli mi ?
haklısın bende öyle düsünüyorum iste...Evet kesinlikle unutulmuyor. Çok iddialı konuşan, sürekli de beklenti içerisinde olan bir insandan sen de ona göre tavır sergilemesini bekliyorsun.
Ama senin cenazeni hiçe sayan, daha neyine önem verir ki. Ya da verse ne olur ki.
Tatlım chicco dan aldım fiyat 100 küsurlu biseydiYa benimde biberon ısıtıcısı almam lazım, çok lazım oluyormuş gecenin bi yarısı kalktığında...
Hangi marka aldın canım? Fiyatı ne kadardı?
Bebek arabasına da özeniyorum ama onu doğumdan 3 ay sonra felan alıcam çünkü koyacak yerim yok
Aaa sıze bırsey soracaktım dimi ya ben.
Dun dıyordum, 'kızların bi' fıkrını alayım' dıye.
Yahu kızlar, ben 3 tekerleklı arabaladan almak ıstıyorum, cok begenıyorum onları.
Ama 3 tekerleklılerde cıft yon yok.
Bu cıft yon cok mu gereklı sızce?
Olmasa olmaz mı?
Hı hıı?
Ben biberon termosu aldım, ısınmış biberonu koyuyormuşsun soğumadan kalıyormuş...
Isıtıcı da mı alsam ki?
Geçmiş olsun canım, sadece ayak bileğiyse böcek sokmasından dolayıdır bence de.
Bebe arabasını ne marka aldın ve nerden?Bir de sterilizatörü sorayım?
Evet ben içiyorum canım maden suyu.Ben kalçam çok ağrıyordu 12 haftalık filan gibiyken.
Maden suyu geçirdi.
Bi ağzına biberon emziği takılan termos vardı bi de biberonu direkt içine koyacağın.
Ben ikincisinden aldım.
Ben oda yapmayacağım dediğin gibi birkaç sene filan.
Termos elimizde patladı desene
Benim çok oluyor.Hatta sanki bir süredir hep tilki uykusunda uyuyorum uykum çok kalitesiz gibi...
Hem de nasıl canım ya, birkaç kere kalkıyorum, ya çişe, ya da ay acaba karnımın üstüne mi yattım diye...
öyle deme termos işe yarayacak bir şey.. içine koyacağın şeyi sadece mama olarak düşünme ek gıdalara başladığında çorbadan tut sıcak suyuna kadar her şeyi koyabilirsin ben ilk onu aldım..
bana da biberon ısıtıcısı çok gereksiz geliyor.. bir tanıdığım ısıtıcı ısıtana kadar gece çocuk çatlıyor ağlamaktan filan demişti ama belki markadan markaya göre değişir performans
bende de çok olmaya başladı acaba sadce ben mi yaşıyorum bu durumu dedim birde bayramdan sonraki ilk iş günümde popo üstüne düştüm ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum çok şükür şimdi daha iyiyim ama acaba ondan mı dedim durdum çünkü haraket edemiyordum
1 saatte bir kalkıyorum da
Ben biryerde okumuştum canım.Diyordu ki "anne adayları gece sık uyanmaya başlarlar, bunun sebebi vücudun kendini bebeğin doğduktan sonraki zamana hazırlamasıdır, yani hani geceleri o bizi uyandıracak ya biz şimdiden başlıyormuşuz uyanmaya :)) Okuyunca hoşuma gitmişti ama doğruluğunu bilemem tabi :)
Bu arada geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Ben biryerde okumuştum canım.Diyordu ki "anne adayları gece sık uyanmaya başlarlar, bunun sebebi vücudun kendini bebeğin doğduktan sonraki zamana hazırlamasıdır, yani hani geceleri o bizi uyandıracak ya biz şimdiden başlıyormuşuz uyanmaya :)) Okuyunca hoşuma gitmişti ama doğruluğunu bilemem tabi :)
Bu arada geçmiş olsun, dikkat et kendine.
hımmmmm o zaman bende içmeye başlıyım düzenli olarak
ama çok asitli gibi değilmi ya maden suları yani insanın boğazını yakıyo nasııl oluyoda bebişe zararı olmuyo ben anamıyom ya
haklısın bende öyle düsünüyorum iste...
Tatlım chicco dan aldım fiyat 100 küsurlu biseydi
tatlım bunları alınca sonrası icin gene araba lazım oluyo dediler bana bi bilemedim tam, daha iyi bilenlere bi sor istersen??
sterilizatörü ve ısıtıcı yı chicco dan aldım tatlım ama via portaki indirimli magazasından orada diger magazalara göre daha uygun fiyatlı oluyor ürünler, aklında olsun... iste bu ikisini görünce kayınvalidem ne söyleyecegini sasırdı, gereksiz seylerle doldurma gibi geldigini söyledi kendileri tabii ben suratına bakınca sustu oturdu asagiya...
Bebe arabasını da Maclaren Techno XT aldım.. tek yönlü ama camı görüyorsun zaten, baya kullanıslı biseye benziyor benim icime sindi... yabancı forumlarda en cok tavsiye edilen ve memnun kalınan modeller arasında idi, görünce bende begendim.. artık günahı ve sevvabıyla bitirdik o isi.. e-bebek magazasından aldım.. via-portta 900 e geldi indirim ceki verdiler 110 liralık yani biraz daha düsmüs gibi oldu sanki...
bende de çok olmaya başladı acaba sadce ben mi yaşıyorum bu durumu dedim birde bayramdan sonraki ilk iş günümde popo üstüne düştüm ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum çok şükür şimdi daha iyiyim ama acaba ondan mı dedim durdum çünkü haraket edemiyordum
1 saatte bir kalkıyorum da
bblua işim vardı da göremedim pek yazdıklarınızı ama burhan'ın hürreme geçmiş yazını gördüm.
yapma ya ahaha süper. o ilk bölümde de vardı gerçi.
ama yetişemiyorum bi durun yaaa.
biberon neyi çıkmış? ısıtma aleti mi? o ne ya? ne işe yarıyormuş o? Allah'ım sanırım bankadan kredi çekecem kızlar bebek dediğin ne zengin anne baba isteyen bişeymiş öyle. aaaaaa aaaaaaaa!!!!
biberon neyi çıkmış? ısıtma aleti mi? o ne ya? ne işe yarıyormuş o? Allah'ım sanırım bankadan kredi çekecem kızlar bebek dediğin ne zengin anne baba isteyen bişeymiş öyle. aaaaaa aaaaaaaa!!!!
tatlım bende buna benzer olandan sipariş werdim çift yön meselesine gelince zaten puseti war belirli ayı doldurunna kadar puseti arabanın içine koyucam öle olunca kızımı görebilirim die düşünüoumm
kızlar facebookunuz warmı? ya eklesek birbirimizi ben çok merak edioum sizlerii
canım ben 3 tekerlekli olanların denge problemi olduğunu okumuştum o yüzden almaktan vazgeçmiştim.
tatlım bunları alınca sonrası icin gene araba lazım oluyo dediler bana bi bilemedim tam, daha iyi bilenlere bi sor istersen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?