- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.541
Aman doktor deme, kocamla doktor yuzune kavga ediyoruz habire zaten
ya beni hem güldürdün hem bu yazıdakı bazı satırlarınla da dağıttın be kız... ne diyim yavrusu; yukarda bir güç var biliyorsun. bi gün tek tek karşısına alıp sorgulayacak kullarını. işte ben o güne bırakıyorum bu tarz insanları.
çok da acıyorum açıkcası. annene attığı tirad da gayet komik ve kompleksli bi tiradmış. kadının diğer yarısı ölmüş çıkıp kızın benim kocama boyle boyle dedi demek hangi aklın ürünü bilemedim. kafası çok güzelmiş valla hemşire güle güle kullansın... :)))
Ya benimde biberon ısıtıcısı almam lazım, çok lazım oluyormuş gecenin bi yarısı kalktığında...
Hangi marka aldın canım? Fiyatı ne kadardı?
Bebek arabasına da özeniyorum ama onu doğumdan 3 ay sonra felan alıcam çünkü koyacak yerim yok
saol tatlımbenim de bir tek ayak bilegim sisti 2 defa o da ütü yaptıktan sonra oldu birde ilkinde böcek sokmustu baya kızarmıstı (alerjim var) evek cok takmamaya calisiyorum bende...
buarada bebe arabasını aldım, sterilazatör aldım bide biberon ısıtıcı aldım..hehe..:78::78:
kuzenim bebek odası yaptı bebiş 1 yaşına geldi ama kulanmıyor o yüzden oda yapmayı düşünmüyorum eşyalarını koymak için bir dolap alacağım birde portatif beşiklerden yeter en azından biraz büyüsün öyle diye düşünüyorum oda işini zaten ilk aylar sürekli uyanacak annesini yanında isteyecek gerek yok gibi geliyor
Canım ne güzel yazmışsın benimkide aşağı yukarı böyle...yalan huyu yok ama olayları algılayış ve aktarış biçimi yalan söylüyor gibi etki yapıyor bende...dışarıya karşı en en en şöyle böyle gelin kızını övmekten bahsetmekten fırsat kalırsa ama bana yüzüme karşı hiçbir birşey yok hiçbir takdir belirtisi tam tersi eleştri...görümcemin kocası da aynen anlatııgın gibi maddi manevi huzursuzluk kaynağı görümcemle birlikte ama dünyayı onların ekseninde döndürüyorlar onların ihtiyaçları onların kavgaları onların çocukları onların tatiileri okulkları sınavları...birçok zamanda bizi onlara peşkeş çekiyorlar...düşünün yaaa trilyonluk daire vermiş kayınpeder herife birde onu bakıyor arabasını almış etmiş çocuklarını okutuyor kadın tutmuş baktırıyor herif bir arıza yaptı evime gelmesinler gitmesinler kayınpederler evine gidemediler yaaaa kızları tam bir zeka özürlü kocasının gazına gelip nerden nerden bir delik bulup eşimle beni huzursuz ediyorlar bizim evimizi arabamızı hayatımızı dışardan dikkatle izliyorlar ...kendielrinin yokmu var ama aç gözlülük tiniyetlilik işte bu tabağın tıka basa doluyken bile gözünü başkalarının tabağından alamamak aman neyse....Allah musallat etmesin daha yeni silkinmişim görümceyi üzerimden elhamdulillah
mrb kızlar
bende cumartesi günü gittim meleğimi görmeye
aslında cumartesi çok büyük hayal kırıklığıyla başladı
sabah 9da aöf sınavım vardı ama maalesef ben saat 8:45te uyandım ve sınava gidemedim son hakkımdı maalesef oda bitti
sonra dedim bari erken kalktım doktora gideyim
uzun süredir doktor arıyordum tavsiye üzerine gittim bi doktora
kızım gayet sağlıklı görünüyo tam 150 gr ve 16 cm olmuş minik kuzum
ve ilk defa kalp atışınıı duydum çok güzeldiii
son günlerde kasıklarımda çok ağrı oluyo diye doktor magnezyum ve kan ilacı verdi umarım iyi gelirr
Kızlar 3 defa yazdım ama her üçündede elektrikler kesildi..
Gönderemeden yazdıklarım gitti..
Çok sinir oldum...
Aklımda da hiç bişey kalmadı mı emi...
Azelya..
Hayalini okudum çok beğendim..
Keşke dedim... Ama sadece o kadar...
Oyelkan canım çocukların yanında olamadığımdan
Üzgündüm bugün...
Elefera..
Geçmişi okurken eşinle didişmelerini okudum..
CAnım soğuk kanlı ol...
HAmileyiz bunu unutma...
Sadece yüüzk takmıyor diye evlilik sonlandırılmaz...
BAzen çok kızınca patlıyoruz birbirimize
Ama inan güzel anlar o kızgınlıkları telafi ediyor...
Berraksu canım..
Ecrinnn....
İkinizde erkek denilip değişen cinsiyetler..
Bir kaç eski mesaj okudum..
Özellikle berakksu emin gibisin..
HAtta bir yerde..
%100 erkek diye yazmışsın..
Canım nasıl böyle derler sana...
Çok üzüldüm ben..
Keşke demeseler..
Kim bilir neler hissetmişsindir..
evet ne içtiyse ben de istiyorum aynından
Dediğin gibi bir gün kimsenin yalan söyleyip kıvıramayacağı, olduğundan farklı görünemeyeceği yerde hesaplaşacağız elbet.
Her şeyin bir bedeli vardır, ödenmiş ya da ödenecek.
Ben biberon termosu aldım, ısınmış biberonu koyuyormuşsun soğumadan kalıyormuş...
Isıtıcı da mı alsam ki?
Geçmiş olsun canım, sadece ayak bileğiyse böcek sokmasından dolayıdır bence de.
Bebe arabasını ne marka aldın ve nerden?Bir de sterilizatörü sorayım?
Aaa sıze bırsey soracaktım dimi ya ben.
Dun dıyordum, 'kızların bi' fıkrını alayım' dıye.
Yahu kızlar, ben 3 tekerleklı arabaladan almak ıstıyorum, cok begenıyorum onları.
Ama 3 tekerleklılerde cıft yon yok.
Bu cıft yon cok mu gereklı sızce?
Olmasa olmaz mı?
Hı hıı?
kimsecikler bana cevap yazmamışşşş
öyle olsun bakalımmm
bende gideyimde banyo falan yapayım bariii
saol tatlımbenim de bir tek ayak bilegim sisti 2 defa o da ütü yaptıktan sonra oldu birde ilkinde böcek sokmustu baya kızarmıstı (alerjim var) evek cok takmamaya calisiyorum bende...
buarada bebe arabasını aldım, sterilazatör aldım bide biberon ısıtıcı aldım..hehe..:78::78:
Ay bi de termosu mu var :26: Termos gezmeye felan giderken iyi olur aslıda.Ama ısıtıcı daha gerekli gibi geldi bana.
oda 3 yaşına kadar gereksiz ben oğluma almıştım ama pişman oldum
biberon termosu gereksiz çünkü bir yaptığın mamayı bir daha yediremiyorsun
benim aldığım bebek arabası tek yönlüydü benimde merağım çift yönlüden yana
ama ikiz arabalarında olmuyordur herhalde çift yön
kızlar facebookunuz warmı? ya eklesek birbirimizi ben çok merak edioum sizlerii
Gitme kız durrrrr :)))
2 gündür bende de kasık ağrısı var, acaba enfeksiyon filan mı ki...Magnezyum iyi mi geliyormuş?
Bi ağzına biberon emziği takılan termos vardı bi de biberonu direkt içine koyacağın.
Ben ikincisinden aldım.
Ben oda yapmayacağım dediğin gibi birkaç sene filan.
Termos elimizde patladı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?