2012 Şubat Anneleri

evet ne içtiyse ben de istiyorum aynından
Dediğin gibi bir gün kimsenin yalan söyleyip kıvıramayacağı, olduğundan farklı görünemeyeceği yerde hesaplaşacağız elbet.
Her şeyin bir bedeli vardır, ödenmiş ya da ödenecek.

Ben biberon termosu aldım, ısınmış biberonu koyuyormuşsun soğumadan kalıyormuş...
Isıtıcı da mı alsam ki?

Geçmiş olsun canım, sadece ayak bileğiyse böcek sokmasından dolayıdır bence de.
Bebe arabasını ne marka aldın ve nerden?Bir de sterilizatörü sorayım?

aslında dediğin gibide düşünüyorum, bi dolap alıp, portatif beşik almak, bi taraftanda heves ediyorum. bakalım. dah 1-2 ay sonra alacamdüşünürüm daha.

Kendi kayınvalidemi, görümcemi ve kocasını okuyormuşum gibi geldi

kimsecikler bana cevap yazmamışşşş
öyle olsun bakalımmm
bende gideyimde banyo falan yapayım bariii

aynen cnm ilk bebeğim old.için cinsiyeti önemli değil ama..dr çok emin konuşmuştu o zaman...amann cnm ne dedikleri belli değil bu doktorların..

Ay bi de termosu mu var :26: Termos gezmeye felan giderken iyi olur aslıda.Ama ısıtıcı daha gerekli gibi geldi bana.

canım ben 3 tekerlekli olanların denge problemi olduğunu okumuştum o yüzden almaktan vazgeçmiştim.

oda 3 yaşına kadar gereksiz ben oğluma almıştım ama pişman oldum
biberon termosu gereksiz çünkü bir yaptığın mamayı bir daha yediremiyorsun
benim aldığım bebek arabası tek yönlüydü benimde merağım çift yönlüden yana
ama ikiz arabalarında olmuyordur herhalde çift yön

[
bebek arabasını hangi marka aldın canım bizde eşimle haftasonu chicco nunkilere baktık ama karar veremedik
senin aldığın nasıl bişi özellikleri filan anlatırmısın
bide sterilazatör filan gerekli mi biberon ısıtıcısını da çevremde hiç alan görmedim
işe yarayan bişey herhalde

bence biberon termosu gereksiz çünkü bir yapılan mama bir daha yedirilmiyor
çocuk odası da 3 yaşına kadar kullanılmıyor ben oğluma aldım ama almasamda olurmuş
bebek arabası ben tek yönlü almıştım çift yönlü merağım var ama ikiz arabalarında oluyormu bilmiyorum
üç tekerlekli hakkında hiç bilgim yok

Ay bi de termosu mu var :26: Termos gezmeye felan giderken iyi olur aslıda.Ama ısıtıcı daha gerekli gibi geldi bana.

Bi ağzına biberon emziği takılan termos vardı bi de biberonu direkt içine koyacağın.
Ben ikincisinden aldım.

Ben oda yapmayacağım dediğin gibi birkaç sene filan.
Termos elimizde patladı desene

Gitme kız durrrrr :)))
2 gündür bende de kasık ağrısı var, acaba enfeksiyon filan mı ki...Magnezyum iyi mi geliyormuş?

canım enfeksiyondan bahsetmedi doktor zaten bi kaç gün önce acile gitmiştim ağrı ve idrarda yanma yüzünden onlarda temiz çıktı
o yüzden magnezyum verdi sanırım
tamamen geçirmez belki ağrını ama iyi gelir dedi cnm
bide biriden duymuştum doğal maden sularıda magnezyum eksikliğine iyi geliomuşş

Bi ağzına biberon emziği takılan termos vardı bi de biberonu direkt içine koyacağın.
Ben ikincisinden aldım.

Ben oda yapmayacağım dediğin gibi birkaç sene filan.
Termos elimizde patladı desene

Yok canım patlamaz, biryere giderken götürürsün bakım çantasının içine koyarsın, dışarı çıktığında felan yine de lazım olacağı yerler çıkar.
Oda işine gelince ; benim için gereksiz değil, yapmasam içimde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…