2012 Şubat Anneleri

anladım zor bir karar işallah istediğin gibi olur herşey

kızlar ben istanbulda yenibosna NİSA hastanesine gidiyorum baska giden varmı acaba burda???
bana orda ayrıntılı ultrason için 18 - 22 haftalar arası yapılıyor dedıler 130 tl mışş acaba ne zaman gitsem ben???*

anladım zor bir karar işallah istediğin gibi olur herşey
Tesekkur ederım canım, ınsallah.

Tarif ettiğin şey detaylı (ikinci düzey) usg işte canım...Onu yapmışlar sana...

Ne zaman yaptırılıyor canım ayrıntılı usg?
Sen yaptırmıs mıydın?

Benıde doktor 3'lü ıcın cagırdı ama gıtsem mı gıtmesem mı bılemedım.

Son düzenleme:
Mesai saati bitmek üzere eve gidip daha yemek yapıcam herkese iyi akşamlar diliyorum rüyalarınızda bebişlerinizle olun işallah

ayyy ne güsel yaaa kız bebekleri duyuncada bir garip oluyorum maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aman doktor deme, kocamla doktor yuzune kavga ediyoruz habire zaten

kız sen çok mu sık gidiyosun acaba benim adam benden meraklı ne zaman gitcez dioo şehzademi görmeye dio çocuğa lakap taktı şehzade 3.mahmut gelio diyo bebeğimizin adına karar verdik mahmut EYMEN KOYACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE bak aldığım cicileri göstertiyim sana pıtırcık annem

Eki Görüntüle 255187
Eki Görüntüle 255188
Eki Görüntüle 255189
Eki Görüntüle 255190
Eki Görüntüle 255191
Eki Görüntüle 255193
Eki Görüntüle 255195
Eki Görüntüle 255196

Ooo o zaman yaparsin cok rahat... Hamile pantolonu benim de aklimdaydi hala da dusunuyorum tshirtlerden alt tarafini kesip , pantolonun da fermuar kismini iptal edip, falan, yapilabilir yani.

Kivrimlarini cok olcup bicemedim malesef. kumasi en alt uclarinin birinden basladim, ucun biraz ustunden (sipsivri de olmasin diye az yukardan) basladim kirmizi kalemle cizmeye ceyrek elips gibi yukari dogru kesikli cizik attim, ust kenarin ilk yarisindan da once kenara ulasmistim yani, sonra bu kumasi ikiye katlayip, kirmiziyla cizince alttan gozuktu, obur ucuna da simetrigi bir yay cizdim sonra bu cizgilerden tek tek maikeneyle gectim, ucta kalan parcalari kesip attim. Iki simetrik kavis yapmis oldum. Kilifi icin bu ilk kestigin kumasi model olarak kullanabilirsin, ustune yatirip cizince kolay kesiliyor.

Daha yaptırmadım canım 3 ekime randevu verdiler. 22+4 oluyorum nasip olursa o vakit.
23. haftaya kadar yapılıyormuş, kimileri de 24. haftaya kadar diyor.
3lüyü yaptırdım ama düşük risk çıktı hamdolsun.
2liyi yaptırınca 3lüye gerek duymuyor bazı doktorlar, ama eğer 3lü yaptırmıyorsan AFP hormonuna baktırsan iyi olur diyorlar.
Benimki hem 2li hem 3lüyü yaptırdı.

Son düzenleme:

Tamam canım resmine de bakınca anladım, deneyeyim bakalım yastıkları rezil rüsva etmem inşallah
Ben hamile pantolonlarının birini eski bir tişörtümle yaptım.Bele oturan bir modeldi,tam o kısmını kullandım.Fermuarı iptal ettim.
Ama düşük belli pantolonlarla pek verimli olmuyor, yüksek bellerle daha iyi oluyor bence.Yada düşük belse bile az düşükler daha iyi.
Diğer pantolonu da bacağı yırtılmış taytımın bel kısmını kullanarak yaptım, hazır lastiği de var iyi oldu

demetcim açıklamayı unuttum ayrıntılı ultrason için şu acıdan bişi dememiş olabilirler sana doktorum böyle açıklama yaptı bana ben 2li 3lü hiçbir testi istemedim yaptırmadımda ayrıntılı ultrasona girmen lazım cnm çünkü bebeğin herşeyini bir tek orda görebiliyoruz dedi bunuda genelde herkese ısrar etmiyoruz çünkü öteki testleri yaptırınca gerek kalmıyor bir sorun yoksa dedi bende doktoruma şunu dedim benim yaptırmama sebebim %100 kesin çözüm olmayacağı içindi tutunki riskli durumda çıksaydı tahliller ben o kurtla o çocuğu sakat dünyaya getirirdim kesin dedim içime dert olur die bak ayrıntılı ıultrason daha kesin çözümmüş ne gerek var yani gözümle göreyim bende rahat edeyim dedim doktor güldü aslında en iyisini yapıyosun herkes bilinçli değil para tuzaklarına fena aldanıyolar sonrada kesin olmayan şeyler yüzünden düşük riskini yada ölüm riskini göze alıyolar amniyosentez yapıyoruz mecburen oda 200de 1 ölümle sonuçlanıyo dedi aklında olsun yinede ayrıntılya girmek istiyosan hiçbir zararı yok bebeğe

Mesai saati bitmek üzere eve gidip daha yemek yapıcam herkese iyi akşamlar diliyorum rüyalarınızda bebişlerinizle olun işallah
Sana sımdıden kolay gelsın.
ınsallah hepımız meleklerımızı goruruz.

Hepsı de bırbırınden guzel.
ıyı gunlerde kullansın sehzadenız.

O zaman daha cok var.
Ben 3 lü yu pek ıstemıyorum ama, esımın aklında kalır sımdı.
Yaptıralım dıye tutturur.
Eger yaptırmazsam dedıgın gıbı AFP hormonuna baktırırım.
Sımdılık o ne, onu da bılmıyorum ama
Tesekkur ederım yanıtın ıcın.

Hepsı de bırbırınden guzel.
ıyı gunlerde kullansın sehzadenız.

çok sağol cnm benim rabbim hepsine güsel günler göstersin inşallahhh aslında hep aranızdaydım ama uzun zamandır işlerimden dolayı giremiyorum ösledim hepinizi bide aynı dönem doğum yapacağımızı bilmek dahada güsell

3 lü kaçıncı haftada yapılıyordu

3lü 15 ve 22. haftalar arası yapılıyormuş ama en tatminkar sonuçlar 16-18. haftalar arası yapılan testte alınıyormuş.
Ben 16+6da yaptırdım.
İkizlere yapılmıyor olabilir ama canım onu sormak lazım.

Yanlış yazmışım canım benim doktorum 23. haftaya kadar dedi kimileri 24. hafta diyor (20 yazmışım da)
AFP bebeğin karaciğerinden salgılanan bir hormonmuş.O da bilgi veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…