- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.661
Tarif ettiğin şey detaylı (ikinci düzey) usg işte canım...Onu yapmışlar sana...
Aa iyi supermis o zaman. Yoksa uzulup kafama takicam benim cocuguma iyi bakilmiyor diye. Sevindim hadi
Hala Turkiye de mi dogursam diye dusunuyorum da, aslinda sevdim hastane cok temiz ve guleryuzlu insanlar.
Ben de gideceğim Viaporta. Orada Joker de var. İşe gelir giderken otobandan görüyorum,e-bebek,chicco,joker yan yanalar :)))
Benim de aklım bebeconfort marka arabada kaldı, herhalde onu alacağız kısmet olursa.
üzülme tatlım, icin rahat ediyorsa niye üzülücen , sonucta orası da senin yasadıgin, ekmek yedigin yer... annen yada bir yakının yanında olursa da en güzeli olur..Aa iyi supermis o zaman. Yoksa uzulup kafama takicam benim cocuguma iyi bakilmiyor diye. Sevindim hadi
Hala Turkiye de mi dogursam diye dusunuyorum da, aslinda sevdim hastane cok temiz ve guleryuzlu insanlar.
evet joker var canım, araba fiyatları e-bebekte daha uygun geldi, insanın aklına yatanı, icine sineni alması dogru bir davranıs bencede...
Aa iyi supermis o zaman. Yoksa uzulup kafama takicam benim cocuguma iyi bakilmiyor diye. Sevindim hadi
Eğer hastane içine siniyorsa bence o zaman daha fazla düşünme canım.
3lü 15 ve 22. haftalar arası yapılıyormuş ama en tatminkar sonuçlar 16-18. haftalar arası yapılan testte alınıyormuş.
Ben 16+6da yaptırdım.
İkizlere yapılmıyor olabilir ama canım onu sormak lazım.
sağol canım 2 liyi yaptırdım ama
Ben e-bebek'in Libadiyedeki şubesine gitmiştim ama araba fiyatlarına bakmamıştım, kıyafet almıştım birkaç parça.
Hayal kırıklığına uğramıştım doğrusu ben daha büyük ve ürün çeşitliliği fazla bir mağaza bekliyordum.
Viaport şubesine de bakayım bakalım.
Bak tatlım baya bisey vardı via-porttakinde... birde gercekten fiyatlar cok daha uygun oluyor diger subelere göre... yazık yani para alınteri ile kazanılıyor, aynı seyi daha ucuza almak varken.. di mi ama yani...
Kesinikle haklısın canım.Fiyat-performans optimizasyonunu iyi tutturmak lazım.
Neden aynı şeye daha fazla verelim ki....
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın yavruşun
gule gule kullan canım mclaren arkaadsımda kullanıyor oglu 4.5 aylık oldu cok memnun sıfırdan ıtıbaren kullandı cok hafıf ve baston katlanması guzel sen nerden kaca aldın cnm?
saol tatlım ya.. begenmene sevindim
900 Tl ye aldım canım ama 110 TL de hediye ceki verdiler bisürü kücük ihtiyaclarınıda almıs oldum :)
Tesekkürler tatlım
saol tatlım ya.. begenmene sevindim
900 Tl ye aldım canım ama 110 TL de hediye ceki verdiler bisürü kücük ihtiyaclarınıda almıs oldum :)
Tesekkürler tatlım
Kesinikle haklısın canım.Fiyat-performans optimizasyonunu iyi tutturmak lazım.
Neden aynı şeye daha fazla verelim ki....
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın yavruşun
ayrıca puset almayıda dusunuyormusun ben ustune puset takılan modellerı cok begendım ama bunlara takılmıyor sanırım degılmı?
canım sen bebe confortmu dusunuyorsun sankı benım kafama o yattı gıbıde...
hanı traver sıstem olanlar var puset ve araba takım mont edılenler
ama nette gordum canlı gormek nasp olmadı daha..
İşte benim de öyle canım.Bazı günler çok sık bazı günler çok nadir...Yada hissedemiyorum.
Gerçi ilk gebeliğim hissettiğim de bebek hareketimi bilmem ama...Daha önce hissetmediğim birşey, bebek hareketi harifine de uyuyor.Gerçi henüz tutarlı olmaz mı bebek hareketleri ama yine de evham yapıyorum durup durup...
selam,ben bugün sağlık ocağına gittim,doppler cihazıyla kalbini dinledik,rahatlamak için gidebilirsin b ence
110 TL daha ucuza gelmiş olmuş o zaman canım.
Belli bir miktar üzeri alışverişe mi veriyorlar hediye çeki?
ayrıca puset almayıda dusunuyormusun ben ustune puset takılan modellerı cok begendım ama bunlara takılmıyor sanırım degılmı?
evet evet canım,ben de onları beğeniyorum travel sistem olanları.
Biri şu mesela: Bébé Confort
Bir modeli vardı onu daha çok sevdim de adı neydi hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?