2012 Şubat Anneleri

evet canım 10 parcaya tamamlıyomussun 50 kurusluk su alarak hallediyolar o isi:34:..

evet ilk basta bende öyle düsünüyordum, hatta kesin kararlıydim ve daha fiyatlı bir ürünü almak üzereydim... sonra böylesinin daha pratik olduguna karar verdik.. chiccodan gene uygun ve güzel bir ana kucagi ve oto koltugu olarak kullanılan bir puset aldık.. onu araba da ve elde tasimada kullanırız diye dusunduk...

Artık gittiğimde yeniden bi inceleyeceğim canım bakalım.Benim dediğim model de anakucağı ile birlikte senin bahsettiğin rakamlaraydı aşağı yukarı.
İndirim kuponu yoktu ama :9:

evet evet canım,ben de onları beğeniyorum travel sistem olanları.
Biri şu mesela: Bébé Confort

Bir modeli vardı onu daha çok sevdim de adı neydi hatırlayamadım.

buda cok güzelmis canım, güle güle alırsanız kullanın :nazar:

Kayıtlı olduğum aile hekimliği evime yakın maalesef.
İş yerim de evime yaklaşık 30-35 km kadar.
İzin almam lazım yani, o durumda doktoruma giderim...
Bugün tekrar hissettim alışkın olduğum hareketleri, ama eğer içime yine şüphe düşerse,acile gidebilirim belki akşam.
Tatlım benim, lütfen hissetmedim diye üzülme cünkü bu haftalarda hareketler oldukca tutarsız olabilecegini zaten biliyorsun ama degil mi? sen ne kendini nede bebisini üz ama canım :50::50: insallah orada minnos minnos buyuyor annesi, güzel düsün güzel olsun Rabbimin izni ile... (cümlemiz insallah)

merhaba kızlar,

bugün sabahtan sağlık ocağına gittik, aşımızı yaptırdık, kalp atışlarını dinledik, sonra bütün gün okulda toplantıdaydık :(

sizlere yetişemiyorum, nasılsınız? herşey yolundadır umarım...

tşk cnm....12.haftada gittiğimde başka bir dr gerçekten pipiye benzeyen bşey göstermişti...ama dün gittiğimde yoktu pipi:19::19:dr bu hafta testislerini kesin görmemiz gerekirdi dedi.

allah allah o zaman gittiğimde diğer dr çok emin konuşmuştu:37::37:...önemli olan sağlıklı olması ama..

genede insan merak ediyor....:31::31::31::31::31:

tabiki onemli olan saglikli ve hayirli olmalari.. ama simdi benim de aklim karisti:27: sen alttan mi gordun yoksa yandan mi gormustun pipiyi :44: dr bana yandan gosterdi hani gobek kordonu olsa kesik olarak mi gozukur... aklim karisti valla simdi :52: nasil bekliycem ben 2haftaaaaaaaaa:53:

ahahahahah yönetim kurulu he. :))

kız benimki bi başka o zaman. yeni evimde camlarım yere kadar şimdiki evimin storları uymadı. dün ölçü alıyoruz bi de bu çktı ne güzel olurdu uysaydı dedim de yarın iş çıkışı buluşalım ben yaptırayım buranın storlarını yeni ev hediyem olsun dedi. ben olur mu öyle şey falan derken eşim "olur olur tamam annen yarın gıdın begenın alın öde bizi uğraştırma "dedi. manyak mı ne?

benimki 2 dakika uzagımda daha bi kere çat kapı geldiğini görmedim. hep arar, ağzımı yoklar ondan sonra kızım biz çay içmeye gelecektik ama rahatsızlık da vermek ıstemeyız der. yanında da hep yaptığı bi keki bı poğaçayı hep getirir.

Allah'ım nazarlardan korusun. :nazar:

vay be maşallah,hem de kocaman,Allah nazardan korusun,kem gözlere şiş...çok güzel gerçekten.

merhaba kızlar,

bugün sabahtan sağlık ocağına gittik, aşımızı yaptırdık, kalp atışlarını dinledik, sonra bütün gün okulda toplantıdaydık :(

sizlere yetişemiyorum, nasılsınız? herşey yolundadır umarım...

Merhaba ben de 17 haftaya giriyorum yarın aşı için erkenmidir sence? bu arada çok acımadı di mi:)

tabiki onemli olan saglikli ve hayirli olmalari.. ama simdi benim de aklim karisti:27: sen alttan mi gordun yoksa yandan mi gormustun pipiyi :44: dr bana yandan gosterdi hani gobek kordonu olsa kesik olarak mi gozukur... aklim karisti valla simdi :52: nasil bekliycem ben 2haftaaaaaaaaa:53:

bebeğin yüzü bize dönüktü cnm gördüğümde ayıptır söylemesi üçgen şeklinde birşeydi:17::17::17::17:

kordon değildi...allah allah :37::37::37::37:bende anlamadım hayırlısıyla şu gebeliği bir tamamlasaydık...her hafta yeni süprizlerle karşılaşıyorum...2li testim riskli çıktı 3lü testim çok iyi çıktı,,,bebiş erkek dediler şimdi kız diyorlar:78::78::78:gerçi dr ondanda emin değil ama :50::50::50:
beklicez bakalım:5::5::5:

kızlar elektrikli su sebilleri var ya
işte en güzeli onlar
sıcak suyla soğuk suyu karıştır biberonun içinde hazır işte
bir dakika da

arkadaşlar,su ısıtıcıda herzaman kaynamış su bulundurun,gece kalkıncaazcık ısıtırsınız düğmesine basıp,kaynamış ılınmış su olması lazım . ben oğlumda öyle yapıyordum,biberona mamayı koyana kadar hazır oluyor zaten

bebeğin yüzü bize dönüktü cnm gördüğümde ayıptır söylemesi üçgen şeklinde birşeydi:17::17::17::17:

kordon değildi...allah allah :37::37::37::37:bende anlamadım hayırlısıyla şu gebeliği bir tamamlasaydık...her hafta yeni süprizlerle karşılaşıyorum...2li testim riskli çıktı 3lü testim çok iyi çıktı,,,bebiş erkek dediler şimdi kız diyorlar:78::78::78:gerçi dr ondanda emin değil ama :50::50::50:
beklicez bakalım:5::5::5:

iyice beklemekk lazım demek ki cnm. bana kendi doktorum 13. haftada erkege benziyor dedi. zaten içimden erkek geciyordu sartlandım acıkcası:37: 1 ay sonra gittigimizde dönmedi bi türlü. ertesi gün 4 boyutluya girdim. doktorr popodan baktı cıkıntı yok demek ki kızz yoksa bacak arası dolu olurdu dedi. ama genital bölgeyi görmeden dogru olmaz dendigi için bi sonraki gün baska bi doktora gittik evin yakınınnda. bacakları sonuna kadarr acıktı. cocuk ta 17 haftalıktı artık. kadın bebek kız dedi. kesin mi dedim 3 gün sonra erkekk demezler bana dimi dedim.. o zaman ekranı cevirdi genital bölgeyi gösterdi.. bak burda bebegin cıkıntısı var suan ama bana pipi olcak kadar büyük gelmedi altında tek cizgi var kız gibi ama sen 2_3 hafta daha bekle dedi:53::53::53: hala bir igne almadım cocuga ne pembeye bakabiliyorum ne maviye.. pembe alsam bide erkekk derlerse sonra naparım diyorum.. insann hevesini de alamıyor böyle olunca:37::37::37:

kızlar ben de 16 haftalık hamileyim doktorum ikili test yapmadı. 17.haftada dörtlü tarama yapacakmışız.Ense kalınlığı

1.5 çıktı ama benim aklımda kaldı.doktoruma sorduğumda ikili testin finlandiya da bulunmuş ve değerlerinin de oradaki çoçuklara göre olduğu için bizde tutarsızlıklara neden olduğunu söyledi. bilemedimm. herkes yaptırdı mı bu testi??:50:

Selam kızlar nasılsınız :3:

Bebegimin hareketlerini artık karnıma baktıgımda gorebiliyorum, oynuyor karnım artık :8:

Esime soyluyorum gorursun tabi kocaman adam oldu artık diyo :77:

Selam kızlar nasılsınız :3:

Bebegimin hareketlerini artık karnıma baktıgımda gorebiliyorum, oynuyor karnım artık :8:

Esime soyluyorum gorursun tabi kocaman adam oldu artık diyo :77:

ayy yesinler sininn kücükk adamınıı...:16::16::16: ayy niye 9 ay da doguyor ki bebek daha önce dgsalar keskee bakk kocişş yok bebişii yanıma alır onla vakitt gecirirdimm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy yesinler sininn kücükk adamınıı...:16::16::16: ayy niye 9 ay da doguyor ki bebek daha önce dgsalar keskee bakk kocişş yok bebişii yanıma alır onla vakitt gecirirdimm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yicem zaten ben onu sonunda :56: :9:

Valla ben de bugun oyle dusundum neden 9 ayda doguyolar diye bak kedilere mesela :9: Hemencecik cıkarıyolar :9:

Benim de kocis yok evde 12 de gelicek :37: Ben de oglumla oynuyorum :27:

kızlar ben de 16 haftalık hamileyim doktorum ikili test yapmadı. 17.haftada dörtlü tarama yapacakmışız.Ense kalınlığı

1.5 çıktı ama benim aklımda kaldı.doktoruma sorduğumda ikili testin finlandiya da bulunmuş ve değerlerinin de oradaki çoçuklara göre olduğu için bizde tutarsızlıklara neden olduğunu söyledi. bilemedimm. herkes yaptırdı mı bu testi??:50:

Evet kardes yaptirdik ikili testi, sadece ense kalinligi degil hormon degerleri ve yas da etki ediyor ikili testin sonucunu, benim doktor da 3 lu 4 lu onlara gerek gormedi , degisiyor iste.

Yicem zaten ben onu sonunda :56: :9:

Valla ben de bugun oyle dusundum neden 9 ayda doguyolar diye bak kedilere mesela :9: Hemencecik cıkarıyolar :9:

Benim de kocis yok evde 12 de gelicek :37: Ben de oglumla oynuyorum :27:

dimi yaaa cabucakk ürüyolarrr.. hele mahallede besleyen biri cıkmasın seri üretime geciyolar mart falann hak getire:27::27::27::27::27: benim sıpamm yemeklerden sonra hareketleniyo genelde bide sabahh o zaman da aclıktan yapıyo muhtemelenn:9::9::9:.. simdi tık yok:97::97::97:

Evet kardes yaptirdik ikili testi, sadece ense kalinligi degil hormon degerleri ve yas da etki ediyor ikili testin sonucunu, benim doktor da 3 lu 4 lu onlara gerek gormedi , degisiyor iste.

aynenn cnmm zatenn 3 lü testin yanılma oranı daha yüksekmişş. ikili test normalse digerlerine gerekk kalmıyo bende öle biliyorum. :97:

Ben de sadece 2li test yaptırdım. Ya aslında Allah nasıl verirse kabulumuz sorun cıkarsa napıcaz aldırıcaz mı sanki? 9 ay onun stresiyle yasamaktansa hic yaptırmamak daha iyi aslında.

dimi yaaa cabucakk ürüyolarrr.. hele mahallede besleyen biri cıkmasın seri üretime geciyolar mart falann hak getire:27::27::27::27::27: benim sıpamm yemeklerden sonra hareketleniyo genelde bide sabahh o zaman da aclıktan yapıyo muhtemelenn:9::9::9:.. simdi tık yok:97::97::97:

Evet mart eskide kalmıs artık. Kedilere her gun mart :9: :9: :9:

Benimkisi masallah, bir tek dun fazla hareket etmedi korktum ama bugun gene oynuyoruz :8: :9:

Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah tamamına erdirsin:nazar:
Ben ikiliyi yaptırdım...3lü de yaptırdım....

buda cok güzelmis canım, güle güle alırsanız kullanın :nazar:

Tatlım benim, lütfen hissetmedim diye üzülme cünkü bu haftalarda hareketler oldukca tutarsız olabilecegini zaten biliyorsun ama degil mi? sen ne kendini nede bebisini üz ama canım :50::50: insallah orada minnos minnos buyuyor annesi, güzel düsün güzel olsun Rabbimin izni ile... (cümlemiz insallah)

Evet canım tutarsızmış hareketler.Bi de biz hareketliysek bebişleri pek hissedemiyomuşuz.
O yüzden sanırım hafta sonları hissedemiyorum ben :)))
HAfta içi masabaşı bebiş de mesaide :))

Ben de sadece 2li test yaptırdım. Ya aslında Allah nasıl verirse kabulumuz sorun cıkarsa napıcaz aldırıcaz mı sanki? 9 ay onun stresiyle yasamaktansa hic yaptırmamak daha iyi aslında.

Evet mart eskide kalmıs artık. Kedilere her gun mart :9: :9: :9:

Benimkisi masallah, bir tek dun fazla hareket etmedi korktum ama bugun gene oynuyoruz :8: :9:

masallah cnm amann nazar degmesin:nazar::nazar::nazar: aldırıpp aldırmamakk karmasık bi konu tabi ama saglıklı dogup sonradan olanlar da var allah korusun.. esimin kuzenini ben ilk defa gördüm köye gittigimizde. 42 yasındaymıs.. hep cok yasamaz cok yasamazz demişler ama 42 yi görmüş. artık annesi yürümekte zorlanıyo. kadın hep baktım erinmedim ama allah biliyo artık zor geliyo cünkü kendimede yetemiyorum gibi konustu. cok saglıklı bi bebekmiş ama sanırım 6 aylıkken falan doktor igneyi yanlıs yere yapınca sakat kalmıs. yatalak ve bilincli hareket kabiliyeti yok. tek keyfi sigara ve bira içebilmek. en kötüsüde bu kadar hasarlı bi bedende zekanın ve düsüncenin normal olması. algınınn normal vücudununn ileri derece sakat oldugunu düsün. be düsünemedim. net olarak konusamıyor da maalesef. en cok anneisni seviyormuss öle dedi:43::43: annesi ölse kız kardesleri var geride ama ya kötü bi ailesi olsaydı:26: cok zor syler cokk rabbim sınamasın hiçbirimizi insallah

Back
X