- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.701
masallah cnm amann nazar degmesinaldırıpp aldırmamakk karmasık bi konu tabi ama saglıklı dogup sonradan olanlar da var allah korusun.. esimin kuzenini ben ilk defa gördüm köye gittigimizde. 42 yasındaymıs.. hep cok yasamaz cok yasamazz demişler ama 42 yi görmüş. artık annesi yürümekte zorlanıyo. kadın hep baktım erinmedim ama allah biliyo artık zor geliyo cünkü kendimede yetemiyorum gibi konustu. cok saglıklı bi bebekmiş ama sanırım 6 aylıkken falan doktor igneyi yanlıs yere yapınca sakat kalmıs. yatalak ve bilincli hareket kabiliyeti yok. tek keyfi sigara ve bira içebilmek. en kötüsüde bu kadar hasarlı bi bedende zekanın ve düsüncenin normal olması. algınınn normal vücudununn ileri derece sakat oldugunu düsün. be düsünemedim. net olarak konusamıyor da maalesef. en cok anneisni seviyormuss öle dedi
annesi ölse kız kardesleri var geride ama ya kötü bi ailesi olsaydı:26: cok zor syler cokk rabbim sınamasın hiçbirimizi insallah
Ayyy.. Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın.. Rabbim hepimize saglıklı cocuklar buyutmeyi nasip etsin..
Cok zordur gercekten yatalak bir cocuga bakabilmek.. Annesine bisey olsa kız kardesleri var diyorsun ama onlar da bir yere kadar yetebilir ona.
Kimse ana gibi olamaz cunku