2012 Şubat Anneleri

masallah cnm amann nazar degmesin:nazar::nazar::nazar: aldırıpp aldırmamakk karmasık bi konu tabi ama saglıklı dogup sonradan olanlar da var allah korusun.. esimin kuzenini ben ilk defa gördüm köye gittigimizde. 42 yasındaymıs.. hep cok yasamaz cok yasamazz demişler ama 42 yi görmüş. artık annesi yürümekte zorlanıyo. kadın hep baktım erinmedim ama allah biliyo artık zor geliyo cünkü kendimede yetemiyorum gibi konustu. cok saglıklı bi bebekmiş ama sanırım 6 aylıkken falan doktor igneyi yanlıs yere yapınca sakat kalmıs. yatalak ve bilincli hareket kabiliyeti yok. tek keyfi sigara ve bira içebilmek. en kötüsüde bu kadar hasarlı bi bedende zekanın ve düsüncenin normal olması. algınınn normal vücudununn ileri derece sakat oldugunu düsün. be düsünemedim. net olarak konusamıyor da maalesef. en cok anneisni seviyormuss öle dedi:43::43: annesi ölse kız kardesleri var geride ama ya kötü bi ailesi olsaydı:26: cok zor syler cokk rabbim sınamasın hiçbirimizi insallah

Ayyy.. Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın.. Rabbim hepimize saglıklı cocuklar buyutmeyi nasip etsin..

Cok zordur gercekten yatalak bir cocuga bakabilmek.. Annesine bisey olsa kız kardesleri var diyorsun ama onlar da bir yere kadar yetebilir ona.

Kimse ana gibi olamaz cunku :59:

Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah tamamına erdirsin:nazar:
Ben ikiliyi yaptırdım...3lü de yaptırdım....

Evet canım tutarsızmış hareketler.Bi de biz hareketliysek bebişleri pek hissedemiyomuşuz.
O yüzden sanırım hafta sonları hissedemiyorum ben :)))
HAfta içi masabaşı bebiş de mesaide :))

Evet canım, hareketliyken hissedemiyoruz bebegi.

Ben de genelde yoruldugumda oturdugum zaman biraz dinlendigimde hissediyorum bebegimi.

Anlıyolar yavrularımız bizim yorgun oldugumuzu bir de onlar yormak istemiyor annesi =)))

Kızlar benim bel agrım cok fazla var yaa..

Ayakta durmaya egilip kalkmaya gelemiyorum hic. Sonra yattıgım yerden kalkamıyorum :25:

Doktora soyledim bol bol su ic ve yat dedi ama bir ise yaramıyor yaa :59: Napıcam ben boyle.. Daha 5 aylıkken boyleysem 9 aya kadar napıcam bilmiyorum..

Bu arada kızlar goguslerinizde kırmızı kırmızı damar mı desem catlak mı desem oyle seyler cıktı mı sizin de.

Teyzem damar onlar diyor ama bana sanki catlak gibi geliyor ve asırı kasınıyor.. Bebek yagı kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım..

Ayakta durmaya egilip kalkmaya gelemiyorum hic. Sonra yattıgım yerden kalkamıyorum :25:

Doktora soyledim bol bol su ic ve yat dedi ama bir ise yaramıyor yaa :59: Napıcam ben boyle.. Daha 5 aylıkken boyleysem 9 aya kadar napıcam bilmiyorum..

Bu arada kızlar goguslerinizde kırmızı kırmızı damar mı desem catlak mı desem oyle seyler cıktı mı sizin de.

Teyzem damar onlar diyor ama bana sanki catlak gibi geliyor ve asırı kasınıyor.. Bebek yagı kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım..

selam evet canım bende o dertlerden müzdaribim hele dün biraz temizlik te yaptım inan akşamı yatağa yapıştım dönemiyodum bile su çok faydalı oluyormuş bende içmeye çalışıyorum ama çok içemiyorum.17 haftalığım bende benimki erkek olucak senin neydi ?yazılarını okuyorum arada kaç kilo aldın ben 3,5 kilo aldım dr normal diyor son haftalar bizi baya kilolar bekliyormuş bol bol su ve yürüyüş benim başlarda düşük riski vardı 2 ay yattım allah a şükür normaliz artık inşallah perşembe sonuçları alacağım üçlü testin onlarda iyi çıkar umarım.karnım bazen patlicakmış gibi geliyor gaz yapıyor göğüslerde de kaşıntı ve beze gibi şeyler çıktı normal diyorlar .sana bişey itiraf edeyimmi valla ben doğumdan inan çok korkuyorum arkadaşım ya :(

Ayyy.. Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın.. Rabbim hepimize saglıklı cocuklar buyutmeyi nasip etsin..

Cok zordur gercekten yatalak bir cocuga bakabilmek.. Annesine bisey olsa kız kardesleri var diyorsun ama onlar da bir yere kadar yetebilir ona.

Kimse ana gibi olamaz cunku :59:

tabi cnm erkek cocuk bide herkes için cok zor bi durumm:59:

al benden de o kadar:1::1: ben en cok nefesten cekiyorum hemen nefes nefese kalıyorum akabinde bel agrısıyla birlikte en yakın köseye cöküveriyorum:40::60: yok cnmm yatınca gayett güzel hiçbişi olmuyo ama ne kadar yatıcaksın sorun o:1::1::1: benimm gögsümünn her tarafı damar doldu ama yesil.. :26: kırmızı catlak gibi geldi bana da ama birden o kadar büyümüşş olabilir mi? doktoruna bi gösterseydin cnm badem yagı sür bence. bide o kırmızılıgı keser gibi uctan masaj yapıcakmıssın her gün. dermatolog anlatmıstı:97:

selam evet canım bende o dertlerden müzdaribim hele dün biraz temizlik te yaptım inan akşamı yatağa yapıştım dönemiyodum bile su çok faydalı oluyormuş bende içmeye çalışıyorum ama çok içemiyorum.17 haftalığım bende benimki erkek olucak senin neydi ?yazılarını okuyorum arada kaç kilo aldın ben 3,5 kilo aldım dr normal diyor son haftalar bizi baya kilolar bekliyormuş bol bol su ve yürüyüş benim başlarda düşük riski vardı 2 ay yattım allah a şükür normaliz artık inşallah perşembe sonuçları alacağım üçlü testin onlarda iyi çıkar umarım.karnım bazen patlicakmış gibi geliyor gaz yapıyor göğüslerde de kaşıntı ve beze gibi şeyler çıktı normal diyorlar .sana bişey itiraf edeyimmi valla ben doğumdan inan çok korkuyorum arkadaşım ya :(

Bugun ben de temizlik yaptım biraz. Cok bel agrım oldu. Sabahdan beri ictigim suyun haddi hesabı yok 2 surahi su bitirdim sabahtan beri..

Ben de 19+2 yim benimki de erkek. Tam 4 kilo aldım ben suan. Evet son haftalarda asıl kiloları alacagız cunku o zaman asıl bebek kilo almaya baslıyor anne karnında.

Evet aslında bol bol yurumek lazım. Simdiden baslanması gerekiyormus her gun duzenli yuruyuse. Ama nerdeeeeee.. :17:

İnsallah hayırlı sonuclar alırsın canım 3lü testinden. Gaz sorunu bende de vardı ama suan gecti diyebilirim. Normal bir insan ne kadar gaz cıkarırsa oyleyim suan :1:

Dogumdan korkmana gerek yok bence. Cunku Allah yar ve yardımcımız olucak inanıyorum ben buna. Annelik gibi kutsal bir mertebeye ulasmak da kolay olmasa gerek zaten =) Kendini korkutma ben yaparım, basarırım de. SAdece 1-2 saat cekecegim o agrıyı o sancıyı, sonra hayırlısıyla yavrumu kucagıma alacagım ona kavusacagım de kendine moral ver. Ve asla dogum videosu izleme internetten. Cevrendeki kotu dogum hikayesi olan es dosttan uzak dur anlatmalarına izin verme. Cunku herkesin aynı olacak diye birsey yok ki :34:

tabi cnm erkek cocuk bide herkes için cok zor bi durumm:59:

al benden de o kadar:1::1: ben en cok nefesten cekiyorum hemen nefes nefese kalıyorum akabinde bel agrısıyla birlikte en yakın köseye cöküveriyorum:40::60: yok cnmm yatınca gayett güzel hiçbişi olmuyo ama ne kadar yatıcaksın sorun o:1::1::1: benimm gögsümünn her tarafı damar doldu ama yesil.. :26: kırmızı catlak gibi geldi bana da ama birden o kadar büyümüşş olabilir mi? doktoruna bi gösterseydin cnm badem yagı sür bence. bide o kırmızılıgı keser gibi uctan masaj yapıcakmıssın her gün. dermatolog anlatmıstı:97:

Doktora soyledim c.tesi gunu bebekyagı kullandıgımı soyledim tamam dedi. Zaten bademyagı icerikli oluyor bebekyagları da.

Benim goguslerim cok kucuklerdi 75 sudyen kullanıyordum destekli. Suan 85 desteksiz silikonsuz sudyen takıyorum cok rahat ediyorum.

Ayrıca doktor bana sıkı sudyenler takma sakın bol sudyenler giy dedi.

Bugun ben de temizlik yaptım biraz. Cok bel agrım oldu. Sabahdan beri ictigim suyun haddi hesabı yok 2 surahi su bitirdim sabahtan beri..

Ben de 19+2 yim benimki de erkek. Tam 4 kilo aldım ben suan. Evet son haftalarda asıl kiloları alacagız cunku o zaman asıl bebek kilo almaya baslıyor anne karnında.

Evet aslında bol bol yurumek lazım. Simdiden baslanması gerekiyormus her gun duzenli yuruyuse. Ama nerdeeeeee.. :17:

İnsallah hayırlı sonuclar alırsın canım 3lü testinden. Gaz sorunu bende de vardı ama suan gecti diyebilirim. Normal bir insan ne kadar gaz cıkarırsa oyleyim suan :1:

Dogumdan korkmana gerek yok bence. Cunku Allah yar ve yardımcımız olucak inanıyorum ben buna. Annelik gibi kutsal bir mertebeye ulasmak da kolay olmasa gerek zaten =) Kendini korkutma ben yaparım, basarırım de. SAdece 1-2 saat cekecegim o agrıyı o sancıyı, sonra hayırlısıyla yavrumu kucagıma alacagım ona kavusacagım de kendine moral ver. Ve asla dogum videosu izleme internetten. Cevrendeki kotu dogum hikayesi olan es dosttan uzak dur anlatmalarına izin verme. Cunku herkesin aynı olacak diye birsey yok ki :34:

kız 2 sürahi kac lt??? en az 3 lt hamilelik dönemi.. spazmlar da suyla azalıyormus ona göre

kız 2 sürahi kac lt??? en az 3 lt hamilelik dönemi.. spazmlar da suyla azalıyormus ona göre

İlk zamanlarda doktor bana yazın 3 kısın 2 lt demisti.

4 lt icmisimdir bugun 2 surahi =)) Hala da iciyorum yani :9: Ama tuvalete fazla cıkmadım bugun neden ki :26:

Nereye gidiyor bu sular yaa :52: Ben fazla su icen birisi degilim normalde, susadıkca icerim yani. Ama bugun rekor kırdım ve hala belim agrıyor :37:

Kızlar ben de bugün doktordaydım,doktorum cinsiyete kız dedi ama haftaya bir daha bakacakmış,çünkü benim yaramaz bebeğim bize sırtını döndü.Doktor tam göremedi o yüzden,birde kan alındı idrar testi yapıldı kızlar,birde ben bu günler çok alıngan ve stresli oldum bazen sürekli ağlamak istiyorum,kendimi yalnız hissediyorum falan...Hamilelikten mi acabaaa?

canım benim senin ikizler ailede genetik mi?ayyy su anda çok özendim maşallah allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyetleri belli mi? tek yumurta çift yumurta?

yoo canım genetik değil birde galiba kız tarafından geçiyormuş bebeğin tek veya çoğul olması
ama bizde kimsede ikiz yok
eşimin çok uzak akrabalarında varmış güyaaa kaynanam uydurmadıysa
anladığım kadarıyla doktorlar tek ve çift yumurta ikizlerini çok ta ayırt edemiyorlar
ama bana tek yumurta ikizine benziyor dediler
cinsiyetleri daha belli değil bu haftasonu öğrenirim belki
ya benimde anlamadığım ikiz diye 15 günde bir kontrole çağırıyor doktor
birde muaynesi 65 lira yaa

Günaydın bayanlar..
Dün burda biri bebişlerinizi rüyanızda görün gibi bir şey demişti sanırım ve ben bu gece karışık bir rüya gördüm..
Epeydir görmüyordum..
Ablam evde doğum yapmış oluyor ve doğum yaptıran kişi amcamın eşi yani yengem oluyor..:37:
Sonra diyorlar bana senide doğurtalım..:37:
Diyorum ben daha 25 haftalığım olmaz.. Yok diyorlar..
Neyse bana sancın geldimi diye tuhaf tuhaf soru soruyorlar diyorum kasıklarımda bir ağrı var ama bu sancımı ki diyorum kendi kendime..
Sonra ablamın oğlunu görüyorum diyorum bu çok tombik ayol nasıl böyle çıktı bu .. :37:
Aynı eniştem çocukta..
Sonrasını hatırlamıyorum eşim sağolsun uyandırıyor..:17:
Hayırlara çıksın bakim..:17:
Ablamı arayım birazdan da doğurdumu ki acep..:37:

Back
X