Ben detaycıyım evet ama o yüzden böyle düşünmüyorum.Ben devlet hastanesinde yaptıracağım mesela ikinci düzey ultrasonu, 2li ve 3lü testimde şüpheli bir durum çıkmadığı için ekstra bir girişime gerek duymadım.
Aslında farklı birşey tartışıyoruz. Daha doğrusu benim söylemek istediğim farklı birşey.
Seninle karşıt görüşte değilim aslında tam olarak.
Bu kadar pahalı bir muayeneye gidilmeli mi ayrı bir konu, bu adam normal doktorlardan farklı birşey mi görüyor farklı bir konu aslında.
Yani bence...
Ben de epey pahalı buldum bu ücreti, hatta üstteki mesajımda da ederi bu mudur dersen tartışılır dedim.
Ama mevzu bu profun kıymeti ise, orda diğer doktorlardan farklı olabilir diyorum.
Bu doktorun methini daha önce de duydum.Tıp zaten diğer mesleklerden oldukça zor bir bilim dalı,okumak, ona keza uzmanlaşmak da öyle. Hele ki akademik kariyer yapmak, pratikte de kendini kabul ettirmek bariz bir başarının göstergesidir diyorum.
Tekrar vurguluyorum, insan sağlığının ederi bu kadar pahalı mı olmalı, bu kadar iyi doktorlardan sadece belli gelir düzeyindeki insanlar mı faydalanabilmeli....
Elbette hayır, ki zaten bu sabaha dek tartış tartış bitmez bi konu.