2012 Şubat Anneleri

Kızlar yaaa, forumda birkaç tane daha Şubat anneleri ile ilgili başlıklar var. Mesela gebelik bölümünde. Orada da farklı kişiler yazıyor. Acaba forumda böyle o başlık senin bu başlık benim, ben ona yazmam falan gibi birşey mi var? Yani bu başlıkların hepsi birleşse, hepimiz aynı yerde yazsak daha iyi olmaz mı? Gerçi benim de düşündüğüm/uğraştığım şeye bak :P

Haklısın, ben başka bir topiğe dedim böyle böyle biz başından beri bu başlıktayız siz de gelin diye, kimse tınlamadı.O diğer başlıklarda tablo bile yok + bu konu sabit, aslında asıl konu bu.Ama bu topiği henüz göremeyen şubat anneleri de var.

slm millet kızlar nasılsınız? bugün dünden az daha iyiyim çok şükür kızlar yarın doktora gidicem inş iyi haberlerle dönerim çarşamba günü..bu arada akşam eşim dediki? kışa denk geliyor karnının büyümesi ne giyeceksin o zaman dışarı çıkarken dedi ben birde kapalıyım şimdi pardüse falan alsak doğumdan sonra bol gelir malum büyük beden almak lazım almasak kışın panço falan idare etsek oda olurmu? bende cevap veremedim kızlar bi fikri olan varmı? zaten son aylara doğru bol bol yürümemiz lazım..bilemedim valla...

Yaa ben de o sayfalara link vermek istiyorum ama, acaba oradaki başlık sahibi kızar mı "ne yapalım yani orda başka başlık varsa, siz gidin orda yazın, biz burda takılıcaz ne halt etmeye ortalığı karıştırıyorsun" derler mi diye bişey de diyemedim :1: Ama bence herkes burada olsa daha iyi olur, onların da tecrübelerinden faydalanırız...

Haklısın, ben başka bir topiğe dedim böyle böyle biz başından beri bu başlıktayız siz de gelin diye, kimse tınlamadı.O diğer başlıklarda tablo bile yok + bu konu sabit, aslında asıl konu bu.Ama bu topiği henüz göremeyen şubat anneleri de var.

ben ilk bu topiği gördüm girdim diğerleri sanırım başka başka kişiler tarafından açılmış keşke toplansak ama kimse alıştığındanda vazgeçmezki..:50:

slm millet kızlar nasılsınız? bugün dünden az daha iyiyim çok şükür kızlar yarın doktora gidicem inş iyi haberlerle dönerim çarşamba günü..bu arada akşam eşim dediki? kışa denk geliyor karnının büyümesi ne giyeceksin o zaman dışarı çıkarken dedi ben birde kapalıyım şimdi pardüse falan alsak doğumdan sonra bol gelir malum büyük beden almak lazım almasak kışın panço falan idare etsek oda olurmu? bende cevap veremedim kızlar bi fikri olan varmı? zaten son aylara doğru bol bol yürümemiz lazım..bilemedim valla...

Bence o zaman geldiğinde düşünseniz daha iyi olur sanki... Ben zaten tamamen tecrübesizim. Burdan bakıyorum zıbın mıbın falan yazıyor. Onların bile ne olduğunu bilmiyorum. Vallaha ben Allah'a emanet götüreceğim bu hamileliği ya hadi hayırlısı :1:

Yaşça büyük bir arkadaşım ( yani benden deneyimli :) ) bana dedi ki sakın kışlık hamilelik kazak felan alayım deme dedi onların hiç birini giyemiyorsun dedi, çok sıcak oluyor bunalıyorsun dedi, normalde uzun tunik şeklinde gömlekler var dedi onlardan al dedi birde üzerine geniş bir hırka alırsın dedi LCW de çok çeşit oluyor dedi onlarla idare edersin dedi.. ama benim bulunduğum memlekette çok fazla kış olmuyor..Şanlıurfa - Adana da kış çok az oluyor..

Son düzenleme:
Yaa ben de o sayfalara link vermek istiyorum ama, acaba oradaki başlık sahibi kızar mı "ne yapalım yani orda başka başlık varsa, siz gidin orda yazın, biz burda takılıcaz ne halt etmeye ortalığı karıştırıyorsun" derler mi diye bişey de diyemedim :1: Ama bence herkes burada olsa daha iyi olur, onların da tecrübelerinden faydalanırız...

Valla olur mu olur canım, her an her tepkiyle karşılaşabiliriz :1:

Hoşgeldin canım.Ben kapalı değilim, tayt tunik ikilisiyle idare edip, üzerime örgü şal ya da pançolardan alıcam.Atkı bere birşekilde korunucaz artık.Pardüse almayı gereksiz görürüm 3 ay için.

Yaşça büyük bir arkadaşım ( yani benden deneyimli :) ) bana dedi ki sakın kışlık hamilelik kazak felan alayım deme dedi onların hiç birini giyemiyorsun dedi normalde uzun tunik şeklinde gömlekler var dedi onlardan al dedi birde üzerine geniş bir hırka alırsın dedi LCW de çok çeşit oluyor dedi onlarla idare edersin dedi.. ama benim bulunduğum memlekette çok fazla kış olmuyor..Şanlıurfa - Adana da kış çok az oluyor..

olabilir zaten o tuniklerden alıcam inş ....hırka iyi fikir..:31:

Kıyamam ya :( Canım normal yemeklerden tiksiniyorsun miden almıyor, abur cubur da mı çekmiyor canın? Hani çikolata ya da dondurma? Hiç olmazsa tok tutar.

Hicbisey istemiyo canım. Dolabı acıyorum peynir zeytin domates sucuk salam yumurta ne gorursem midem kalkıyor. Meyvesuyu bile icmek istemiyo canım. Oysaki 5. haftalarda hep iciyodum meyvesuyu 2 gunde 1 kutu bitiyordu. Karnım ac bisey de yiyemiyorum ben ilacımı nasıl icicem ya offf:14: :14: :14:

Bence o zaman geldiğinde düşünseniz daha iyi olur sanki... Ben zaten tamamen tecrübesizim. Burdan bakıyorum zıbın mıbın falan yazıyor. Onların bile ne olduğunu bilmiyorum. Vallaha ben Allah'a emanet götüreceğim bu hamileliği ya hadi hayırlısı :1:

zıbın takımı alıncak canım hastanede bebek için ...giydircekler lazım olan parçalarını..şimdiden fikir edinmek lazım herşeyi..o zaman bu topiğe giremicem çünkü ben evde internetim olmayacak..şuan işteyim ben..

Hicbisey istemiyo canım. Dolabı acıyorum peynir zeytin domates sucuk salam yumurta ne gorursem midem kalkıyor. Meyvesuyu bile icmek istemiyo canım. Oysaki 5. haftalarda hep iciyodum meyvesuyu 2 gunde 1 kutu bitiyordu. Karnım ac bisey de yiyemiyorum ben ilacımı nasıl icicem ya offf:14: :14: :14:

Çok kötü ya Allah yardımcın olsun canım :59:

Valla olur mu olur canım, her an her tepkiyle karşılaşabiliriz :1:

Hoşgeldin canım.Ben kapalı değilim, tayt tunik ikilisiyle idare edip, üzerime örgü şal ya da pançolardan alıcam.Atkı bere birşekilde korunucaz artık.Pardüse almayı gereksiz görürüm 3 ay için.

evet bende öyle dedim eşime zaten gereksiz .... napalım artık bişeyler buluruz..hamile eteği yada pantolonları var onlar rahatmı? acaba..alsakmı?:26:

ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DAHİL OLDUĞUM İÇİN SİZE HENÜZ KIYAFET KONUSUNU TARTIŞACAK KADAR YOL ALAMADIM:)
AKLIMDA BEBEĞİM VE KENDİMLE İLGİLİ O KADAR ÇOK SORU VARKİ, ÖNCE BU KONULARDA SİZDEN FİKİR ALMAK İSTİYORUM...
BEN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM(SAT 23 MAYIS):nazar: AMA HİÇ MİDE BULANTIM YOK, ACABA TERS GİDEN BİŞİLERMİ VAR?
LÜTFENNN CEVAP VERİN....:59:

Back
X