- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.661
Behlül KaçarO geldi birden aklıma şimdi
![]()
ay koptum yaaaa aklıma gelmemişti hiçç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Behlül KaçarO geldi birden aklıma şimdi
![]()
Çok fena gerçekten…Böyle bişey yemişim de dokunmuş gibi, gaz yapmış gibi…Midem görev yapmıyor sanırım![]()
ay koptum yaaaa aklıma gelmemişti hiçç
canim bazi gunler kotu nuksedermis, bazi gunler hafif diyor doktorlar ondan iste...sen mi demistin mide bulantilari 9. haftaya dogru hafifliyor diye? ne zaman hafiflicek kafayi yicem![]()
tatlımmmmmmm ne güzel bi haber bu![]()
![]()
ilk 3 ay oluyor diye biliyorum bulantıyı. Özellikle 6-11 haftalar arası. Ama kişiden kişiye değişir bence canım.
valla bana da bi ağırlık çoktu ki sormayın..bide işler birden bastırdı..hiç yapasımda yokve ben 7 de çıkıcam işten daha 2,5 saat var
![]()
dur canım yapmaya çalışalım sana da
Pregnancy and Due Date Ticker
üstteki linkten açılan çizelgelerden birini seç canım sonra next de,
o sayfadan da çizelgenin üstünde ilerlemesini istediğin simgeyi seç, yine next e bas
sonra açılan sayfada DUE DATE yazan kısıma bebeğin tahmini doğum tarihini gir,
TODAY'S DATE' de bugünün tarihini seç yine next e bas,
sonra açılan sayfadaki
bbcode kısmındaki ikinci linki (http ile başlayanı) sonundaki png dahil olacak kadar olan kısmını sağ tıklayıp kopyala ve
profilindeki hakkımda kısmındaki çizelge yerine yapıştır canım.
umarım anlatabilmişimdir, dene bir bakalım. olmazsa bakarız yine.
ah ah gorsek bi o gunleri tez zamanda..soyle goz acip kapayincaya kadar cabuk gecse :26: siz birde calisiyorsunuz..allah kolaylik versin kizlar size, nasil dayaniyorsunuz inanamiyorum...ben evde oldugum halde perisanim...masallah masallah diyim
ah ah gorsek bi o gunleri tez zamanda..soyle goz acip kapayincaya kadar cabuk gecse :26: siz birde calisiyorsunuz..allah kolaylik versin kizlar size, nasil dayaniyorsunuz inanamiyorum...ben evde oldugum halde perisanim...masallah masallah diyim
Ben dememiştim canım, ama kim dediyse umarım haklıdır Ben birkaç kişiden 18. Haftalar civarına kadar sürüyor diye duydum da,inşallah değildir .
Bir yandan diyorum bu da bebeğimle bir şekilde bir iletişim işte, bir yandan da kötü hissedince moralsiz de oluyorum, hamileliğin tadını alamıyorum diye üzülüyorum
Duygu çok teşekkür ederim benim de artıık bir çizelgem varSenin sayende yaptım bende
![]()
Yaklaşık 8-9 senedir çalışıyorum ilk kez bu kadar zorlanıyorum...
Hani canımın işe gelmek istemediği, psikolojik olarak işten soğuduğum dönemler olmuştur ama ilk kez fiziksel olarak zorlanıyorum :26:
Duygu çok teşekkür ederim benim de artıık bir çizelgem varSenin sayende yaptım bende
![]()
bende progestan kullanıyorum akıntım oldu diye verdiler aslında hiç bir anlamı yok diyo dr.lar sadece psikolojik rahatlatmaymışşşşş
duyguda olmasa yanmışız:))bu arada çizelgem çok guzel olmuş duygu ellerine sağlık canım:))
duyguda olmasa yanmışız:))bu arada çizelgem çok guzel olmuş duygu ellerine sağlık canım:))