2012 Şubat Anneleri

canim bazi gunler kotu nuksedermis, bazi gunler hafif diyor doktorlar ondan iste...sen mi demistin mide bulantilari 9. haftaya dogru hafifliyor diye? ne zaman hafiflicek kafayi yicem :50:

Ben dememiştim canım, ama kim dediyse umarım haklıdır…Ben birkaç kişiden 18. Haftalar civarına kadar sürüyor diye duydum da,inşallah değildir….
Bir yandan diyorum bu da bebeğimle bir şekilde bir iletişim işte, bir yandan da kötü hissedince moralsiz de oluyorum, hamileliğin tadını alamıyorum diye üzülüyorum…

ilk 3 ay oluyor diye biliyorum bulantıyı. Özellikle 6-11 haftalar arası. Ama kişiden kişiye değişir bence canım.

ah ah gorsek bi o gunleri tez zamanda..soyle goz acip kapayincaya kadar cabuk gecse :26: siz birde calisiyorsunuz..allah kolaylik versin kizlar size, nasil dayaniyorsunuz inanamiyorum...ben evde oldugum halde perisanim...masallah masallah diyim

dur canım yapmaya çalışalım sana da

Pregnancy and Due Date Ticker

üstteki linkten açılan çizelgelerden birini seç canım sonra next de,
o sayfadan da çizelgenin üstünde ilerlemesini istediğin simgeyi seç, yine next e bas

sonra açılan sayfada DUE DATE yazan kısıma bebeğin tahmini doğum tarihini gir,

TODAY'S DATE' de bugünün tarihini seç yine next e bas,

sonra açılan sayfadaki
bbcode kısmındaki ikinci linki (http ile başlayanı) sonundaki png dahil olacak kadar olan kısmını sağ tıklayıp kopyala ve

profilindeki hakkımda kısmındaki çizelge yerine yapıştır canım.

umarım anlatabilmişimdir, dene bir bakalım. olmazsa bakarız yine.

Duygu çok teşekkür ederim benim de artıık bir çizelgem var :66: Senin sayende yaptım bende :64:

ah ah gorsek bi o gunleri tez zamanda..soyle goz acip kapayincaya kadar cabuk gecse :26: siz birde calisiyorsunuz..allah kolaylik versin kizlar size, nasil dayaniyorsunuz inanamiyorum...ben evde oldugum halde perisanim...masallah masallah diyim

Yaklaşık 8-9 senedir çalışıyorum ilk kez bu kadar zorlanıyorum...
Hani canımın işe gelmek istemediği, psikolojik olarak işten soğuduğum dönemler olmuştur ama ilk kez fiziksel olarak zorlanıyorum :26:

çalışmak zor ama en azından vakit geçiyo ( az önce de vakit geçmiyo diye yakınıyodum ben ) okuldan hemen sonra çalışmaya başladım evde bu dönemi daha zor atlatırdım sanırım. Kafa dağıtmak açısından işyeri eve göre daha iyi bana göre. Çünkü herşeyi kafaya takan sürekli araştıran ve araştırmalar sonucu psikopatlaşan biriyim onun için burda o kadar çok boş zamanım olmuyo yaa ondan iyi şimdilik bakalım.

Ben dememiştim canım, ama kim dediyse umarım haklıdır…Ben birkaç kişiden 18. Haftalar civarına kadar sürüyor diye duydum da,inşallah değildir….
Bir yandan diyorum bu da bebeğimle bir şekilde bir iletişim işte, bir yandan da kötü hissedince moralsiz de oluyorum, hamileliğin tadını alamıyorum diye üzülüyorum…

umarim o kadar uzun surmez bblau...11. hafta bitsin bu bulanti ben baska bisey istemiyorum..hamileligin keyfi asil o zaman cikiyormus...3 ayi bitirmis arkadaslarim var boyle soyluyorlar valla...birde gobusumuzde cikmis olcak asil o zaman hamileligin tadini alicaz bence...:54:

Arkadaşlar bir şey sorcam.. normalde dün doktora gitmiştim ve doktor bir sürü tahlil istemişti, sonuçların ii olduğunu söyledi ve sonrasında hepatit b aşın var mı dedi yok dedim o zaman vurdur dedi bende peki dedim çıktım..akşamda ablamı aradım sordum o da hamile ama o ben vurulmadım dedi hamileykende öyle her iğne vurulmaz dedi bende internetten araştırdım bir yerde zararlı bir yerde zararlı değil diyor ve ben çok kaararsız kaldım illaki vurdurmam gereken bir aşı değil sonuçta vurdurmayı düşünmüyorum sizlerin hebatit b aşısı var mı ki?

bende progestan kullanıyorum akıntım oldu diye verdiler aslında hiç bir anlamı yok diyo dr.lar sadece psikolojik rahatlatmaymışşşşş

Evet ben de duyuyorum/okuyorum bu tarz yorumlar ama ben kese yanında ciddi bir iç kanama geçirdim, progestan takviyesi ve dinlenme ile atlattım.
Bilemiyorum artık belki de alakası yoktur progestanla, geçeceği vardır ….

$markakurdu-urun-markafoni1305610229-129-7.webp $BBT-K350SOM.webp $BBT-K303KIR.webp

$BBT-K304L.webp $BBT-K322ANT.webp $BBT-K324ANTE.webp $BBT-K325ANTE.webp

$BBT-K342KIR.webp $BBT-K360L.webp $BBT-K344L.webp $BBT-K385KIR.webp

Bebettoda ne cici şeyler var hepsinde aklım kaldı :69:

Back
X