2012 Şubat Anneleri

Kızlar benim 5+1 ken gittigim doktorum kanamam ya da agrım olmadıgı halde dusuk tehlikesi var diyip progestan vermisti. Keseyi de gorememisti. Ve cok umutsuz konustu benimle Allah'tan umit kesilmez falan diye.Ertesi gun baska bir doktora gittim keseyi cok net gordu ve bana da gosterdi. Dusuk tehlikesi var diyen doktora az saydırmadım ama.. 7+3 ken gittigim baska bir doktor progestanın %100 bir koruyuculugu olmadıgını soyledi. Dusugu engelledigi ya da engellemedigi henuz kanıtlanmamıs yani. O yuzden ben kimseye vermiyorum dedi. Dusuk tehlikesi gorunuyor mu ultrasonda peki dedim hayır suan hersey normal hatta bebegin 2 gun buyuk gorunuyor sat ına gore dedi. ve ben de bıraktım ilacı. Anlayacagınız kızlar bunu heryerde yazıyorum bir doktora baglı kalmayın baska doktorlara da gidin. Ve kendinizi acaba duser mi bi sorun mu var vs. gibi seylerle bogmayın gercekten cok etkileniyor insan. Bazen benim ruyalarıma bile giriyor geceleri..

Evet, anlıyorum canım.
Zaten esıme de kızgınım, daha ılk gunlerımde basladı benı uzmeye.
Bugun hala, bebek erkek olursa adı babamın adı olacak dıyor.
O kadar ofkelıyım kı ona.
Ne onu goresım var, ne de anne babasını.

Bagnurcugum, hamıle oldugumu ogrendıklerı zaman aradılar.
'Yok ıste erıkler oldu, su oldu bu oldu gelın' dedı.
Dedım 'gelmeyı cok ısterım ama, cok yorucu olur, hem kasıklarım ve belım agrıyor'
Hıc sesını cıkarmadı, demedı kı, 'tamam kızım, sen ve bebegın ıyı olun, kendını ıyı hıssettıgın zaman gelırsın'
Hem Iznık e gıdecegım yol, oyle duz bır yol da degıl, dag tepe cıkacagız, vucudum sarsıldıkca sarsılacak.
Benı dusunmuyorlar anladım ama, barı bebegımı dusunseler :43:

valla ben hayatta gitmem, çok isterlerse gelsinler kendileri derim. zaten ilk 3 ay dikkat etmek lazım. yolculuk, aşırı yorgunluk, stres bunlar gereksiz şeyler.
zaten tavsiye edilmiyor uzun yolculuk. bırak gitme bence. ben işe gidip gelicne bile deli gibi yoruluyorum.
ad konusunda da bana öyle bir teklifle geleni zaten :47: öyle bir öneri bile olamaz

bende kız gibi hissediyorum ama ne olursa ben daha bişey istemiyorum mide bulantısıda yok baş dönmeside sadece ani hareketlerde kasıkta batma umarım bi problem yoktur.

benide listenize eklermisiniz?
zuhale, 28 yaş, sat 08/05/2011 ilk normal gebelik diğeri kimyasal gebelikti sayılmaz herhalde :)

kızlaarr benim içimde bir his var erkek olacak acaba bu hisler tutar mı. genelde benim çok kuvvetli hislerim tutuyor. bakalım görücez. böyle bir hissiyat içinde olan var mı??

kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...

cok uzuldum inan o kadar fena oldumki ekranin basinda...allaha emanet ol canim..allahin izniyle yeniden hamile kalir, saglikli bir bebek dunyaya getirirsin merak etme tamam mi..lutfen uzme kendini..herseyin hayirlisi olsun senin icin

bu arada bebegini kaybeden arkadasimiza cok uzuldum.onu cok iyi anliyorum 4ay once bende kalbi atmadigi nedeniyle bi bebek kaybettim kürtaj oldum.. allah yardimcisi olsun

bu arada bebegini kaybeden arkadasimiza cok uzuldum.onu cok iyi anliyorum 4ay once bende kalbi atmadigi nedeniyle bi bebek kaybettim kürtaj oldum.. allah yardimcisi olsun

çok geçmiş olsun:S

peki ben bişey sorucam kalbinin atmadığını nasıl anlıyorsunuz doktara gitmeden, nasıl belirtiler oluyor::S

ay bneimkini gorurdde solmez dr. belki 4 aydan asagi solemiyorrrrrrrrrrrrr:84:

ekledummmmmmmmmmmmmmmm:nazar:

Tesekkur ederım (:

aynen yaa tam bir tatlı manyağıydım şimdi ise evde tonlarca çikolata var ama ben paketlerini görünce bile kötü oluyorum:1:

Aynen ya, canım bırseyler yemek ıstıyor. Dolaba bakıyorum, tatlı cesıtlerı var, ama ben ılla eksı bırsey ıstıyorum ):

Benim mide bulantılarım tatlı yediğimde yatışıyor...
Canım tatlı istiyor.
Sabah kahvaltısında reçeldir,baldır tatlı şeyleri hiç sevmem, doyurmaz beni tatlı ama bu sabah kekle kahvaltı ettim,içimi tatlı şeyler yatıştırıyo....
Bi de güzelleşmişim gibi geliyo bana,erkekte güzelleşiliyor dediler.Bilmiyorum artık....:49:

Bence bende cırkınlestım ):
Bu arada o kadar eksıden bahsettık kı canım nasıl eksı erık ıstedı anlatamam.
allah'tan gıda fırmasında calısıyorum, aradım ılgılı yerı, gonderecekler bırazdan, afıyetle yıyecegım :66:

valla ben hayatta gitmem, çok isterlerse gelsinler kendileri derim. zaten ilk 3 ay dikkat etmek lazım. yolculuk, aşırı yorgunluk, stres bunlar gereksiz şeyler.
zaten tavsiye edilmiyor uzun yolculuk. bırak gitme bence. ben işe gidip gelicne bile deli gibi yoruluyorum.
ad konusunda da bana öyle bir teklifle geleni zaten :47: öyle bir öneri bile olamaz

Benı cok sevıyorlar ya, ondan ısrarcılar.

ısım konusunda esım de bende ınat yapıyoruz.
Bakalım kım kazanacak?

Karnı çıkan var mı kızlar?
Benim göbeğim çıktı sanki, bi de sertleşti içime çekemiyorum göbeği sanki :1:
Erken daha ama nedense öyle oldu....

Benim de çıktı, çişimi tutunca daha çok çıkıyor.
Bu arada ben çıkıyorum kızlar Allah beeklerimizi korusun iyi akşamlar
:58:

11. haftayi atlatrsak insAllah ilk tremesti bitmis olacak % 99 da dusuk tehlikesi ortadan kalkmis oluyor insAllah
ayy ben ruyamda hep bebek goruyorum cok tali oluyor drum solemesse cinsiyetine bakicam ben gizliden ultasondan anliyorum neyin ne oldugunu gorebiliyorum cok sukur bakalim

çok geçmiş olsun:S

peki ben bişey sorucam kalbinin atmadığını nasıl anlıyorsunuz doktara gitmeden, nasıl belirtiler oluyor::S

benim belirtilerim aniden kesinlmişti, mesela çok midem bulanıyo du aniden o gun hiç bulanmadı, göğüslerimi elledim az acıyolardı gittim kalbi durmuş :((

beni görsen bacım 4 aylık vardır bu dersinnn :1:

evet aynen yaaa:1: akşamları gazdan zaten 6-7 aylık hamile gibi oluyorum öok fazla kilo alcam gibime gelio, çok korkuyorum:S

ayy benimde çok fena yaaa. cumartesi gunu hamile şortu alcam düşün gerisiniiii :60: :60:

Back
X